Hot stone massage bij Zen Spa

Laatst mocht ik in samenwerking met Treatwell een massage naar keuze uitzoeken. Aangezien ik thuis een soort kitje met hot stones heb liggen, was ik wel erg benieuwd hoe een échte hot stone massage zou zijn, dus koos ik daarvoor. Vandaag deel ik mijn ervaring!

Voordat ik overga op mijn ervaring bij Zen Spa, zal ik nog even wat uitleggen over Treatwell, voor diegenen die Treatwell nog niet kennen. Bij Treatwell kun je online beauty en wellness afspraken maken bij één van de aangesloten salons. Dit gaat erg eenvoudig en nu ik Treatwell ken, maakt mijn vriend er ook gebruik van als hij naar de kapper gaat. Je kunt zelfs van tevoren al betalen, zodat je dat ter plekke niet meer hoeft te doen. Behalve een hot stone massage, kan je dus ook onder andere een kappersbehandeling of bijvoorbeeld een ontspanningsmassage boeken. Er zitten salons door heel Nederland, dus er is er vast wel één bij jou in de buurt.

Zelf ging ik voor mijn hot stone massage voor Zen Spa in Arnhem.

zen spa

Ik was hier nog niet eerder geweest, maar was er al eens langs gelopen en nadat ik de foto’s op de site van Treatwell had gezien, was ik toch wel erg nieuwsgierig geworden. Hieronder zal ik eerst wat algemene foto’s van de binnenkant laten zien en vervolgens komen er een paar foto’s van de kamer waarin ik de massage kreeg.

Zen Spa Treatwell hot stone massage

Zen Spa Treatwell hot stone massage 1

Zen Spa Treatwell hot stone massag 2

Zodra ik binnenkwam merkte ik wel echt dat je bij Zen Spa komt om tot rust te komen. Er stond al meteen een rustgevend muziekje op en de inrichting vond ik er ook rustgevend uitzien. Ideaal, want ik ben best een beetje een stresskip en kan dit soort ontspanning dus wel goed gebruiken.
Zen Spa Treatwell hot stone massage 3

Ik hoefde niet lang te wachten voordat ik naar de kamer waar ik mijn massage zou krijgen werd gebracht. Wat ik wel erg fijn vond, is dat ik van tevoren nog even de tijd kreeg om wat foto’s te maken. Nu moet ik wel zeggen dat de belichting erg zacht was en dat kan je ook wel een beetje terugzien op de foto’s.

Zen Spa Treatwell hot stone massage 7

Hier zie je de bak waar de zogenaamde hot stones inzaten die bij de massage werden gebruikt.

Zen Spa Treatwell hot stone massage 5

De hot stone massage was ontzettend fijn en ontspannend. Ik kan het zeker aanraden. Een hot stone massage werkt net wat anders dan een gewone massage, doordat er warme stenen bij worden gebruikt. Door de warmte wordt bijvoorbeeld de doorbloeding gestimuleerd. Daarnaast werkt de massage ook goed voor onder andere spierpijn, rug en nekklachten, maar ook tegen stress.

Zen Spa Treatwell hot stone massage 6

Dat het goed tegen stress werkt kan ik zeker beamen, want aan het einde van de behandeling was ik gewoon bijna in slaap gevallen. Het feit dat ik bijna lag te slapen wil echt heel wat zeggen, aangezien ik niet zomaar overal makkelijk kan slapen. Ik was dus wel echt heel erg ontspannen en na afloop ook een beetje suf. Ik kreeg nog een kop bloemige thee en het advies om die dag geen alcohol of koffie meer te drinken. De rest van de dag was ik heerlijk rustig en ‘s avonds kon ik dan ook goed slapen.

Zen Spa Treatwell hot stone massage 4

Zoals je al wel kunt merken, is de hot stone massage bij Zen Spa mij erg goed bevallen. Hierboven zie je nog wat informatie over Zen Spa. Ik wil Treatwell en Zen Spa graag bedanken voor de prettige massage!

Heb jij wel al eens een hot stone massage gehad?

You may also like

33 reacties

  1. Klinkt goed. Ik heb nog nooit een hot stone massage gehad maar het staat wel op mijn wishlist.

    Leuk dat deze salon in Arnhem zit, heel handig voor mij 😉

  2. Oh dat ziet er heerlijk uit! Ja, ik heb een paar keer een hotstone massage gehad. Heerlijk! Zeker met dit koude weer. Ik probeer eens per twee maanden een massage te nemen. Ik merk dat het me ontzettend goed doet, zowel lichamelijk als geestelijk. Nu we het erover hebben…. December was het. Ik mag weer!

  3. Fijn, hè?! Ik heb het één keer gedaan (of laten doen dan) en vond het ook heerlijk ontspannend.
    Treatwell heeft helaas in mijn omgeving nog weinig aanbod.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *