Human + Kind Wash-Off Facial Cleanser

Ik had al ontzettend veel over Human + Kind gehoord, maar zelf had ik er nog niet eerder iets van geprobeerd. Tot nu! Want ik heb inmiddels de Human + Kind Wash-Off Facial Cleanser al een ruime tijd in gebruik en daarom vond ik het dan ook tijd worden voor een review.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik al wel een tijdje benieuwd was naar Human + Kind, omdat het merk nu eenmaal bekend staat om haar natuurlijk skincare producten en tja, mijn huid reageert over het algemeen nu eenmaal beter op een natuurlijk dan op een onnatuurlijk product.

Human + Kind Wash-Off Facial Cleanser

Behalve natuurlijke ingrediënten, heeft Human + Kind ook hele leuke en vrolijke verpakkingen en multi-functionele producten. Zo verwijdert de cleanser die ik vandaag review niet alleen make-up en reinigt deze de huid, maar dankzij de bijgeleverde reinigingsdoek wordt de huid ook nog eens licht gescrubd.

Human + Kind Wash-Off Facial Cleanser wash cloth and tube

De cleanser zit in een vrolijke tube waarmee je goed kunt doseren en het bijgeleverde doekje is wit. Ik moet zeggen dat ik in eerste instantie nogal bang was dat de doek niet lang mee zou gaan, aangezien ik veel make-up draag en ik mijn twijfels had of dit nog wel weer schoon te krijgen zou zijn, maar hij wordt gewoon schoon in de was.

Human + Kind Wash-Off Facial Cleanser ingredients

Hierboven zie je de ingrediënten van de cleanser. Ik moest stiekem wel lachen om het “Latin Lovers” deel, leuk gedaan dus!

Human + Kind Wash-Off Facial Cleanser end photo

Ik heb de Human + Kind Wash-Off Facial Cleanser nu ongeveer een maand in gebruik en ik moet zeggen dat mijn huid er goed op reageert. Behalve deze cleanser gebruik ik nog steeds wel andere reinigingsproducten, zoals bijvoorbeeld micellair water, maar tja, als je niet zoveel make-up draagt kan je denk ik prima met enkel dit product uit de voeten. Het doekje vond ik alleen niet zo heel fijn in gebruik, omdat die bij mij na één keer gewoon supervies is en dus al in de was kan. Daarom gebruik ik de cleanser nu gewoon los en dat bevalt mij erg goed.

Mocht je nog opzoek zijn naar een fijne cleanser zonder chemische rommel erin, dan kan ik je zeker aanraden om de Human + Kind Wash-Off Facial Cleanser eens een keer te gaan proberen. De cleanser kost €14,94 voor 100 ml. Persoonlijk vind ik dit een hele prima prijs, zeker als ik mij bedenk dat een goede cleanser een hele belangrijke stap is om een goede huid te behouden.

Kende jij het merk Human + Kind al?

You may also like

24 reacties

  1. Hij lijkt me erg fijn! Zelf ben ik al wel bekend met het merk maar ik heb alleen nog maar haircare van Human + Kind geprobeerd, hun skincare moet ik ook zeker eens een kans geven!

  2. Ik ben ook best wel erg nieuwsgierig naar dit product van dit merk en ga het zeker overwegen als ik binnenkort (die ik nu gebruik is haast op ) een nieuwe cleanser nodig heb…..hij klinkt echt fijn…

  3. Het speciale doekje lijkt me wel vervelend, juist omdat je m dus telkens moet wassen hihi.
    Al met al lijkt het me wel een fijn product en ziet het er ook nog eens leuk uit!

  4. Ik kende dit merk nog niet, maar wat een leuke verpakking! Doet me een beetje denken aan wierook dat zit ook altijd in dit soort leuke sierlijke verpakkingen haha. Het klinkt erg fijn al heb ik wel vaak dat natuurlijke producten net iets te weinig doen voor mijn huid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *