Ici Paris XL Hydrating Eye-Contour Roller

Wist je dat Ici Paris XL ook haar eigen beautymerk heeft? Ik wist dit tot voor kort nog niet, maar ik ben positief verrast door het hele concept erachter; betaalbare (skincare) producten, zodat de klant het niet enkel bij goede make-up en parfum houdt, maar ook gerust goed voor de huid kan zorgen. Lees je mee?

Ik kreeg de Ici Paris XL Hydrating Eye-Contour Roller mee naar huis en die heb ik grondig voor je getest, zodat ik mijn mening erover kan geven.

Ici Paris XL Hydrating Eye Contour Roller

De verpakking van het product is niet heel opvallend of speciaal, maar ziet er vrij basic uit. Ik heb hier geen problemen mee, aangezien ik de verpakking er verder niet verkeerd uit vind zien. Daarnaast is de inhoud natuurlijk ook wel iets belangrijker.

Ici Paris XL Hydrating Eye Contour Roller back

De achterkant van de verpakking. Ik zie helaas geen ingrediënten of iets dergelijks staan, wat ik wel een beetje jammer vind, maar gelukkig merk ik bij dit soort producten binnen een paar seconden al wel of het iets voor mij is, juist omdat de huid onder mijn ogen zo gevoelig is. Ik had zelf nergens last van, maar mocht je last hebben van een supergevoelige huid, dan kan ik je aanraden om even in de winkel te vragen of ze misschien de Hydrating Eye-Contour Roller bij je willen aanbrengen. Dit kan gewoon over je make-up heen.

Ici Paris XL Hydrating Eye Contour Roller how to

De roller breng je aan rondom je ogen met deze bolletjes.

Ici Paris XL Hydrating Eye Contour Roller product

Het product ziet er dan zo uit. Mijn ervaring met de Ici Paris XL Hydrating Eye-Contour Roller is wel erg positief! Ik heb wel vaker oogrollers geprobeerd (waaronder die van Essence, die je misschien ook wel kent), maar dit is veruit de fijnste. Bij de andere oogrollers had ik nog wel eens last van een lichtelijk prikkend gevoel rondom mijn ogen, waardoor het niet meer zo verkoelend werkte, maar deze oogroller van de Ici Paris prikt gelukkig helemaal niet! Daardoor voelt het product ook echt heerlijk aan op de huid en ik heb ook echt het idee dat mijn ogen na gebruik er niet iets frisser en wakkerder uitzien. Ik gebruik het zelf het liefst ‘s ochtends vroeg als ik het gevoel heb dat ik nog niet helemaal wakker ben, maar je kunt de oogroller natuurlijk ook ‘s avonds gebruiken om je nét even iets meer op te frissen.

De Ici Paris XL Hydrating Eye-Contour Roller is exclusief verkrijgbaar bij de Ici Paris XL voor €16,- per 15 ml.

Kende jij het Ici Paris XL skincare merk al?

You may also like

30 reacties

  1. Wat fijn dat IC paris XL ook dit soort producten onder hun eigen naam uitgebracht heeft, ik had geen idee…het klinkt in elk geval aangenaam, juist omdat de roller het prikkende effect niet heeft..

  2. Klinkt als een fijn product! Ik wist ook niet dat de Paris XL dit verkocht! 🙂 Voor een extra fris gevoel kan je hem misschien in de ijskast leggen? 😉

  3. Ziet er prettig uit! En ook niet zo duur.. die van Essence heb ik ook wel eens gehad maar die vond ik niet fijn. Ga deze zeker keer proberen!

  4. Wat fijn dat deze oogroller goed voor je huid werkt <3 ;D ik vind het altijd wel een prettig gevoel zo'n verfrissing onder de ogen. Ik heb zelf een soort gelijk product liggen van Gosh.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *