Inuwet Lip Balm Cho Strawberry en Matte Velvet Lipstick Moon Pink

Toen ik de producten van Inuwet tegenkwam bij Beauty Bay, moest ik wel iets van dit schattige merk bestellen. Ik kende het merk nog niet, maar door de lieve verpakkingen en relatief kleine prijsjes werd ik erg benieuwd. Vandaag stel ik je voor aan de Inuwet Lip Balm en Matte Velvet Lipstick die ik bestelde. Kijk je mee?

Inuwet Lip Balm Cho Strawberry en Matte Velvet Lipstick Moon Pink

Links zie je de lipstick en rechts de lip balm. De uitstraling van de producten doet een beetje Aziatisch aan, maar Inuwet is een Frans merk. Dit vond ik wel een grappig detail. De Matte Velvet Lipstick kostte €6,95 bij Beauty Bay en de Lip Balm €5,50. Ze zijn allebei in meerdere varianten te verkrijgen, hoewel ik zelf de lipstickkleuren nog wat beperkt vind met drie tinten. Qua Lip Balm heb je meer keuze in allemaal bijzondere geuren en verpakkingen.

Lip Balm Cho Strawberry

Ik koos voor de Lip Balm in Cho Strawberry, omdat ik de verpakking er schattig uit vond zien. Qua geur zat ik namelijk echt heel erg te twijfelen haha. Alles klonk zo leuk.De geur van de Lip Balm is trouwens wel duidelijk aanwezig; je ruikt zoete aardbeien. Zelf vind ik dit wel fijn, maar als je daar niet van houdt is deze Lip Balm niet wat voor je.

De ingrediënten vond ik verrassend goed toen ik ze zag. Ik zie veel verzorgende ingrediënten. Dit merk ik ook terug in gebruik; mijn lippen voelen zacht en gehydrateerd aan zolang ik de balsem draag. Het is geen wondermiddel voor velletjes en extreem droge lippen, maar wel een prima product om nét even dat beetje extra verzorging te geven.

Matte Velvet Lipstick Moon Pink

Uiteraard wilde ik naast een Lip Balm ook graag een lipstick, aangezien je het pakket dan toch iets completer hebt. Daarnaast vind ik ook hier de verpakking erg leuk met het kattenhoofdje op de dop.

Het kiezen van een kleur was erg lastig. Ik kon online namelijk geen reviews of swatches vinden. Je kunt kiezen uit Moon Pink, Kim Wine Room en Shin Beige Nude. Ik ben voor Moon Pink gegaan, omdat Kim Wine Room mij vrij donker leek en Shin Beige Nude vond ik lastig in te schatten. Op zich ben ik namelijk gek op neutrale tinten bij lipstick, maar ik was een klein beetje bang voor een té beige tint, waardoor het net op concealer zou lijken. En nu ben ik nog steeds benieuwd hoe Shin Beige Nude is haha.

Rechts zie je de swatch van Moon Pink en rechts zie je nog even de Lip Balm in Cho Strawberry. Die laatste geeft geen kleur af, maar wel een glansje.

Hier nog even een foto van mij met Moon Pink op. Ik ben tevreden met hoe de kleur eruit ziet op mijn lippen. Om eerlijk te zijn vond ik het best spannend, want lang niet alle kleuren roze staan mij. Moon Pink vind ik vrij neutraal en goed draagbaar.

Qua houdbaarheid is het geen hoogvlieger; na wat eten en drinken begint hij toch wel iets te slijten. Nu moet ik ook zeggen dat Moon Pink heel erg verzorgend aan voelt op de lippen en dus perfect is voor dagen waarop je lippen droog zijn, maar je toch een kleurtje op de lippen wil.

Conclusie

Ik ben blij dat ik kennis heb gemaakt met Inuwet. Het is een schattig merk en ook de ingrediënten zijn fijn. De Lip Balm wil ik zeker nog in de andere varianten gaan proberen en ook bij de lipsticks ben ik nu benieuwd naar de andere tinten. Verder heeft Inuwet nog een aantal andere beauty items. Ik zou zeggen kijk eens in de webshop van Beauty Bay of er iets bij zit dat je aanspreekt.

Kende jij Inuwet al?

You may also like

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *