IsaDora

IsaDora is een merk dat ik nog niet kende, maar ik maakte laatst meteen goed kennis met het merk door maar liefst vijf producten te testen, namelijk een Nail Primer, Gel Nail Polish, Twist-Up Matt Lips, Eye Color Bar en een Nourishing Lip Oil. Vandaag is het tijd voor mijn review!

Isadora

Ik weet niet of het aan mij ligt, maar ik hoorde eigenlijk altijd maar weinig over IsaDora en ik heb ook al van een aantal van jullie gehoord dat het merk jullie ook nog onbekend is. Tijd om daar dus verandering in te brengen, zeker aangezien IsaDora gewoon bij Douglas te koop is. We beginnen met de Eye Color Bar.

IsaDora Eye Color Bar in Grey Temptation

IsaDora Eye Shadow Bar Grey Temptation

Het palette is klein, compact en ziet er best chic uit. Ik heb de variant Grey Temptation, maar er zijn nog vier andere kleurvarianten beschikbaar, waaronder ook een aantal nude varianten.

IsaDora Eye Color Bar open

Als je het paletje opent zie je dat er een spiegeltje inzit. Het is geen grote spiegel, maar toch vind ik dit zeker wel een pluspunt. De tinten zijn grotendeels grijstinten, hoewel er ook een higlighterkleur, blauw en zwart in dit palette zitten.

IsaDora Eye Color Bar Grey Temptation swatches

De swatches van de oogschaduws zien er prima uit. De kleuren zijn prima gepigmenteerd en doordat je meerdere tinten in dezelfde kleurfamilie hebt, kun je je looks variëren in intensiteit. De meeste kleuren hebben een shimmer, maar de zwart niet. Dat kun je ook wel zien aan de structuur.

IsaDora Eye Color Bar closeup look

Hier zie je een look die ik met de IsaDora Eye Color Bar heb gemaakt. Ik heb alle kleuren gebruikt, zodat je een goed idee krijgt van het palette. De zwarte kleur heb ik gebruikt als eyeliner.

IsaDora Eye Color Bar fullface look

En hier nog even full-face met de look. Ik vind het echt een leuk paletje, hoewel ik dit soort kleuren niet meteen elke dag draag. Ik draag hier trouwens ook de Twist-Up Matt Lips lipstick waar ik het zo over ga hebben.

IsaDora Eye Color Bar in Grey Temptation kost €22,95.

IsaDora Twist-Up Matt Lips in 49 Bare ‘N Beautiful & Nourishing Lip Oil

IsaDora Twist-Up Matt Lips and Nourishing Lip Oil

Ik zal maar heel eerlijk bekennen dat ik toen ik de Twist-Up Matt Lips voor het eerst zag, ik een soort chubby stick verwachtte met niet al te veel pigment, maar gelukkig had ik het mis. Bij de Nourishing Lip Oil had ik eigenlijk geen verwachtingen, omdat ik niet zo goed wist wat ik moest verwachten. De verpakkingen zien er van beide producten leuk uit en je kunt zien dat dit geen budgetmerk is.

IsaDora lip products open

De Twist-Up Matt Lips ziet er qua uiterlijk wel een beetje chubby stick-achtig uit en de Lip Oil kun je uit een tube aanbrengen. Bij die laatste viel mij trouwens meteen op dat hij erg lekker ruikt. Er zit in ieder geval iets van vanille in de geur, dat ruik ik wel terug.

IsaDora lip products swatches

De lipproducten geswatched. De Lip Oil is kleurloos en voelt als een soort glanzende lippenbalsem en zou ik daardoor dragen op dagen dat ik droge lippen heb, maar wel iets op mijn lippen wil. Het legt namelijk een fijn, verzorgend laagje op de lippen. De Twist-Up Matt Lips is niet zo geschikt voor droge lippen, want dit is een matte product.

IsaDora Twist-Up Matt Lips Bare 'N Beautiful closeup

Hier zie je nog even een close-up van Bare ‘N Beautiful op mijn lippen. Op de close-up lijkt hij wat meer roze, maar kun je wel goed de finish zien. Op de full-face foto die bij de Eye Color Bar staat, draag ik hem ook en daar is hij een stuk warmer van kleur. In werkelijkheid is het ook wel echt een warmroze my lips but better kleur. Ik ben fan! Doordat hij matte is, blijft hij ook aardig goed zitten en omdat de kleur zo natuurlijk is, valt het niet op als hij van je lippen afslijt. Als je lippen in een normale staat zijn drogen ze je lippen ook niet uit, maar als je hem met iets drogere lippen draagt merk je dit wel iets.

De IsaDora Nourishing Lip Oil kost €9,95 voor 6 ml en de Twist-Up Matt Lips in Bare ‘N Beautiful kost €13,95. Er zijn trouwens nog 14 andere kleuren verkrijgbaar van die laatste en daar wil ik zeker naar gaan kijken, want ik wil er meer!

IsaDora Nail Primer & Gel Nail Lacquer

IsaDora Nail Primer en Gel Nail Lacquer

De laatste twee producten die ik uitprobeerde zijn deze twee nagelproducten; een Nail Primer en een Gel Nail Lacquer. Ik heb de primer onder de gekleurde lak aangebracht voor het testen.

IsaDora Nail Primer en Gel Nail Lacquer labels

De Primer heeft zowel een verzorgende als egaliserende werking en is daarmee een perfecte basis voor onder de nagellak. Het schijnt ook de draagtijd te verlengen, wat ik mij wel voor kan stellen, aangezien nagellak op een egale basis nu eenmaal beter blijft zitten.

De Gel Nail Lacquer die ik heb heet Ship Ahoy! en is een mooie, felle roze kleur.

IsaDora Nail Lacquer Ship Ahoy

Met twee laagjes dekt Ship Ahoy! prima. Vooral de glossy, gel-achtige finish vind ik erg mooi en het voelt ook alsof de lak best stevig op de nagels zit. Idealiter zou je hierna de speciale IsaDora Gel Lacquer Top Coat hierover aanbrengen om de lak ook echt uit te laten harden (hiervoor is geen lamp nodig), maar die heb ik niet, dus heb ik dat helaas (nog) niet kunnen proberen. Voor nu blijft deze nagellak eigenlijk net zo lang zitten bij mij als andere nagellak en dat is niet heel erg lang, aangezien ik regelmatig met mijn handen in het sop zit.

De Nail Primer kost €11,95 en de Gel Nail Lacquer ook. Er zijn maar liefst 34 kleurtinten van de lakjes te koop. De Gel Lacquer Top Coat is tevens voor €11,95 te verkrijgen.

Al met al ben ik eigenlijk wel heel tevreden over mijn eerste kennismaking met IsaDora. Eigenlijk bevallen alle producten mij wel heel goed, maar als ik één favoriet moet noemen ga ik voor de Twist-Up Matt Lips; dat is echt een hele grote favoriet van mij geworden!

Kende jij IsaDora al?

 

You may also like

26 reacties

  1. Ht oogschaduw palette is erg mooi! Het is inderdaad erg fijn dat het spiegeltje zo groot is, meestal zit er zo’n klein spiegeltje in dat ik denk dat het maar voor de sier is haha want in zo’n klein spiegeltje kan ik me niet opmaken: ) ik kende het merkt trouwens ook nog niet

  2. Ik heb eerlijk gezegd zoals veel anderen ook nog nooit van het merk gehoord! Het oogschaduwpalette (mooie look, staat je goed!) en de nagellakkleur spreken mij het meest aan.

  3. Ik las laatst voor het eerst iets over dit merk. Grappig dat het al 33 jaar bestaat 😉

    Ik vind dat je een hele mooie frisse ooglook hebt gemaakt. En het lakje vind ik ook erg mooi.

  4. IsaDora is wel de naam dat blijft hangen. Ik hoor af en toe van dit merk maar ook niet veel. Fijn dat je blij bent met de oogschaduw paletten. Goed dat je bij zegt dat De Twist-Up Matt Lips niet zo geschikt is voor droge lippen. Super fijn natuurlijk dat je goed eerst kennis maakt met de producten.

  5. Ik had nog nooit eerder gehoord van Isadora. De producten zien er alvast allemaal heel goed uit. Super dat ze goed bevallen. Ik ben nu zelf ook wel benieuwd geworden 🙂

  6. Mooie swatches en foto’s. De oogschaduw en nagellak zijn erg mooi.
    Pssst ik kende het al moet ook nog reviews schrijven hierover binnenkort 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *