Jane Iredale PureGloss review + winactie (GESLOTEN)

Vandaag heb ik in samenwerking met Pour Tous een hele leuke review en winactie. Ik ontving namelijk twee keer de Jane Iredale PureGloss in de kleur Sugar Plum t.w.v. zo’n €21,- waarvan er één voor mij is en één voor één van jullie. Ik mag namelijk een PureGloss in Sugar Plum weggeven!

Ik had nog niet eerder iets van het merk Jane Iredale geprobeerd, dus dat maakte het wel extra leuk om iets te testen. Het is een wat luxer cosmetica merk en wat een mooi voordeel is van dit merk is dat het dierproefvrij is!

Jane Iredale PureGloss Sugar Plum

De Jane Iredale PureGloss zit verpakt in een doosje, dat er misschien een beetje simpel uitziet,  maar alsnog kan ik het altijd wel erg waarderen als een merk haar producten goed verpakt.

Jane Iredale PureGloss Sugar Plum package

Als je het doosje openmaakt komt deze mooie gloss eruit. Ik vind deze verpakking er al een stuk luxer uitzien. Wat handig is, is dat je de kleur van de gloss al door de verpakking heen kunt zien.

Jane Iredale PureGloss Sugar Plum label

De naam van de gloss, Sugar Plum, staat op de andere kant van de verpakking.

Jane Iredale PureGloss Sugar Plum ingredients

De ingrediënten van de PureGloss zien er goed uit! Er zitten vrij veel verzorgende ingrediënten in en geen parfum.

Jane Iredale PureGloss Sugar Plum open

De Jane Iredale PureGloss heeft een vrij kleine applicator, waarmee je vrij nauwkeurig te werk kunt gaan. Tot nu toe ben ik nog helemaal enthousiast, dus laten we maar snel gaan kijken of ik dat na de swatch nog ben!

Jane Iredale PureGloss Sugar Plum swatch

Op zich ben ik nog steeds enthousiast. Sugar Plum is niet zo fel als ik had gehoopt, maar ik vind dit eigenlijk ook wel een hele mooie kleur. Het is een draagbaar, roze kleurtje met een subtiele paarse ondertoon. Eigenlijk is de kleur precies zoals de naam van de gloss.

Jane Iredale PureGloss Sugar Plum closeup

Hier zie je een close-up van Sugar Plum op mijn lippen.

Jane Iredale PureGloss Sugar Plum fullface

En hier zie je mij met Sugar Plum in combinatie met de rest van mijn make-up. De gloss voelt prettig aan op mijn lippen en geeft een zacht en verzorgd gevoel. Waar sommige glossjes nog wel eens heftig willen plakken, valt dat bij Sugar Plum heel erg mee; ik heb niet het idee dat mijn lippen meer sticky zijn dan wanneer ik een lippenbalsem draag. De gloss blijft redelijk lang zitten voor een gloss, ik denk toch wel een paar uur als je tussendoor niet teveel eet en drinkt. Een drankje tussendoor overleeft hij nog wel, maar als je echt een maaltijd gaat eten, moet je hem na afloop wel bijwerken. Zelf ben ik wel erg te spreken over Sugar Plum! Het is geen product dat heel makkelijk te verkrijgen is, aangezien het eigenlijk vooral bij geselecteerde schoonheidssalons/praktijken te koop is, zoals bijvoorbeeld Pour Tous. Gelukkig mag ik een Jane Iredale PureGloss in Sugar Plum weggeven, zodat één van jullie hem toch zonder al te veel moeite kan bemachtigen!

Win: een Jane Iredale PureGloss in Sugar Plum

Jane Iredale PureGloss Sugar Plum package

Ben je nieuwsgierig geworden naar de gloss door mijn review? Doe dan zeker mee met de winactie. Je hoeft niet veel te doen om een brand new exemplaar van Sugar Plum te winnen. De verplichte stappen zijn:

– Volg mij op Bloglovin’ en save dit bericht.

– Volg mij op Instagram en/of Twitter (als je beide doet, telt dat als een extra kans).

– Like de Facebook pagina van Pour Tous.

– Laat een reactie met een geldig e-mailadres achter waarin je aangeeft wat je allemaal hebt gedaan om mee te kunnen doen.

De stappen die je kunt doen voor extra kans zijn:

– Abonneer je op mijn Youtube kanaal.

– Like mijn Facebook pagina.

De winactie loopt t/m 23 februari, op de 24ste neem ik contact op met de winnaar. Reageer je niet binnen 3 dagen, dan ben ik gedwongen een andere winnaar te kiezen.

Heel veel succes allemaal!

You may also like

33 reacties

 1. Ik ken het merk niet. Gaaf kleurtje het staat je heel goed. Leuke winactie is dit. Ik pas want ik vind lipgloss (helaas want zou het echt willen) vervelend op mijn lippen.

  Good luck ladybirds!

 2. Heeej, wat een leuke winactie! Een leuk begin van de week hihi… Een prachtig kleurtje zeg, die staat je goed!
  Ik doe graag mee met deze leuke actie die je organiseert voor de lezers van je blog, ik heb alle stapjes doorlopen hoor! 😉 Groetjes ilsiee

 3. Wat een leuke winactie Kirsty! Ik weet zeker dat er heleboel meiden hier blij mee zullen zijn. Ik gebruik zelf amper lipgloss dus ik laat de actie even aan me voorbij gaan. De rest wil ik uiteraard veel succes wensen 🙂

 4. Wat een lekker shinny lipgloss heel mooi ik ken het merk niet. Ik wil ook zeker mee doen met deze winactie! Ik volg je Bloglovin,Twitter, Instagram en Facebook. Ik heb dit bericht geliked. Ik volg Pour Tous. op facebook.

 5. Heel erg leuk kleurtje! Zelf merk ik dat ik de laatste sneller een lipstick pak terwijl ik eerst alleen maar lipgloss wilde dragen. De kleur vind ik je trouwens ook erg mooi staan!

 6. Ik vind hem heel erg mooi qua kleur, maar het wel wat meer pigment voor mij persoonlijk mogen hebben. Daarom skip ik deze win-actie voor nu.. maar wel super leuk he! Succes aan iedereen die meedoet 🙂

 7. Prachtige Gloss & staat je erg mooi!
  Zelf ben ik dol op Gloss & ik vind dit een super mooie kleur <3
  Ik doe graag mee met deze winactie, ik volg je al op Bloglovin & heb het geliked 🙂
  Op Facebook & youtube volgde ik je nog niet, dus dit heb ik meteen gedaan! Op instagram & twitter volg ik je wel al 😉
  Ook volg ik Pour Tous op Facebook!
  Callewaertsaraya@gmail.com
  X

 8. Ik ben zeker nieuwsgierig hiernaar; dus ik doe graag mee. Ik volg en like je via bl (melissavanstipdonkmaas), instagram (melissamaas1984), youtube (melissa van stipdonk) en beide fb paginas (melissa.vanstipdonkmaas). gr. melissa

 9. Hoi,
  Wat een super gave lipgloss, dat kleurtje knalt super op je lippen! Hij is wel erg duur, maar om te hebben lijkt me super gaaf. Zelf heb ik budgetproof producten, dus de lipgloss is super tof voor mijn (kleine) stash. Ik was al op alle dingen geabonneerd dus ik hoop dat ik kans maak.
  xx fabien

 10. Prachtige kleur, gebruik alleen lipGloss.
  Zou deze graag proberen, vaak kloofjes in de mondhoeken.
  Stop ik maar weer. Misschien met deze niet.
  Voel mij “”naakt”” zonder LIPGLOSS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *