Jeffree Star Lip Ammunition Allegedly

Ten eerste wil ik jullie allemaal een heel gelukkig nieuwjaar wensen! Dat het maar een heel mooi jaar mag worden. Om het jaar maar meteen goed te beginnen, begin ik met een review van de Jeffree Star Lip Ammunition Allegedly. Dit is de eerste keer dat ik dit merk review, is het wat of niet?

Jeffree Star Lip Ammunition Allegedly

Tja, aan goede voornemens doe ik niet echt. De voornemens die op kwamen borrelen tijdens december ben ik namelijk al gaan uitvoeren. Dan is een review denk ik net zo leuk voor de afwisseling.

Allegedly is een Limited Edition uit de kerstcollectie van Jeffree Star en hoewel hij bekend staat om zijn liquid lipsticks, is dit een “normale” variant. De prijzen verschillen; bij Jeffree zelf betaal je $18,- maar dan moet het wel uit Amerika komen. Bestel je liever in Nederland zelf? Dan zijn ze te verkrijgen voor €20,95 bij TheMakeUpSpot. Zelf heb ik dat laatste gedaan, omdat ik mij last-minute bedacht dat ik deze misschien wel met kerst op zou willen haha.

De verpakking ziet er erg feestelijk uit! Ik vind het nu niet meteen per se heel mooi, maar wel heel leuk op de een of andere manier.

Hier zie je de verpakking geopend.

Volgens Jeffree Star is dit een warme terracotta bruine nude. Dat terracotta zie ik er zeker in terug. Nu is dit volgens mij echt een kleur die afhankelijk van je ondertoon anders valt.

Hier zie je hem close-up op de lippen.

En hier nog even full-face met Allegedly. Hier zie je hem meer zoals hij in het echt bij mij pakt. Bruin is die eigenlijk vrijwel niet bij mij, maar het terracotta komt er heel mooi in naar voren. Top! Ik zocht eigenlijk al tijden naar een kleur als deze, maar ik had niet verwacht dat Allegedly hem zou zijn. Ik dacht meer van: oh dit is wel een leuke nude kleur.

De lipstick heeft een lekkere zoete geur die ik niet zo goed kan plaatsen die het aanbrengen nóg leuker maakt. Daarna ruik je het niet zo sterk meer. De houdbaarheid is prima. Na een maaltijd zijn eigenlijk alleen de binnenste hoekjes van mijn bovenlip wat weggesleten en dan werk ik wel even bij.

Conclusie

Ik denk dat je het al wel kunt merken: ik ben erg enthousiast over Jeffree Star Lip Ammunition Allegedly. De kleur valt nog veel mooier uit dan ik had verwacht en de kwaliteit is ook erg goed. Wel denk ik dat je het resultaat zoals ik heb vooral zal krijgen als je ook een lichte huid met een wat warmere ondertoon hebt; bij een koele ondertoon zal hij misschien iets bruiner staan. Op zijn eigen manier denk ik dat Allegedly bij veel mensen mooi zal staan, wat je huidskleur of ondertoon dan ook mag zijn.

Let op: hij is wel Limited Edition en hoort bij de Holiday Collection, dus weer er snel bij als je hem nog wil gaan bestellen. Voor mij is dit in ieder geval het begin van een nieuwe collectie haha.

Wat vind jij van Allegedly?

You may also like

12 reacties

  1. Oei, wat een onverwacht mooi kleurtje. En wat staat hij goed bij je huid. Mooie aankoop hoor! Ik heb een soortgelijke tint van Gerard Cosmetics. Ook heel blij mee; beetje zelfde soort kleur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *