Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Pumpkin Pie

Als je mij vraagt welk merk de fijnste liquid lipsticks heeft, dan moet ik toch eerlijk toegeven dat dat Jeffree Star er echt voor mij uitspringt. Voordat ik zijn liquid lipsticks probeerde, vond ik het ook eigenlijk maar niks, maar inmiddels ben ik om. Vandaag review ik de Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Pumpkin Pie. Alleen de naam klinkt al heerlijk herfstig. Lees snel verder voor mijn review!

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Pumpkin Pie

Hier zie je Pumpkin Pie in haar verpakking. Ik vind het fijn dat je kleur er al doorheen kunt zien, omdat je zo niet alle verpakkingen eerst hoeft te openen om te zien welke je nodig hebt.

De applicator vind ik zelf fijn om mee te werken en is net zoals ik van de andere liquid lipsticks van Jeffree Star gewend ben. Wat trouwens wel bijzonder is aan Pumpkin Pie is dat er kleine glitters inzitten die je het beste tot zijn recht laat komen als je het product voor gebruik even een paar seconden voorzichtig schudt. Ik vond dit zelf wel spannend want een kleur die én oranje is én glitters bevat klinkt nu niet heel draagbaar voor elke dag.

Hierboven nog even een swatch van het product.

En dan Pumpkin Pie op mijn lippen! De glitters vallen niet heel erg op en eigenlijk vind ik dit voor de draagbaarheid wel prettig. Alleen als iemand een paar centimeter van je afstaat kan diegene als hij/zij goed kijkt een paar glitters zien. Dit is wat mij betreft prima, want de kleur vind ik zo al vrij opvallend. Nu moet ik daar wel bij zeggen dat ik Pumpkin Pie een hele mooie kleur vind voor de herfst.

Qua houdbaarheid blijft hij verrassend goed zitten. Ik wist al dat de liquid lipsticks van Jeffree Star goed waren, maar dit is wel heel goed. Ik heb bij La Cubanita gegeten met Pumpkin Pie op en hoewel al dat vrij vette eten natuurlijk zorgt voor enige slijtage, vond ik dit niet storend. Bij een opvallende kleur ben ik altijd bang voor een hele duidelijke lijn met lipstick versus natuurlijke lipkleur, maar Pumpkin Pie was op een natuurlijke manier iets vervaagt. Het viel waarschijnlijk niet eens echt op, maar ik heb hem toen toch maar even bijgewerkt. Dit ging prima.

Conclusie

Ik ben superblij met de Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Pumpkin Pie. De kleur vind ik heel mooi en een keer wat anders. Ook de houdbaarheid is top. Het enige minpuntje dat ik toch nog even wil noemen is dat een warme kleur als deze je tanden wel een tikje minder wit laat lijken dan ze zijn. Ik denk dat je dat toch wel houdt en als de kleur je aanspreekt zou ik mij er niet door tegen laten houden.

Pumpkin Pie bestelde ik bij Beautybay voor €16,95 (en ik kreeg nog korting op mij gehele bestelling). Als je binnen Nederland deze liquid lipstick wil bestellen, kun je terecht bij the Make-up Spot voor €20,95. Dit is ietsje duurder dan bij Beautybay, maar je hebt het product dan wel iets sneller in huis. Mijn bestelling van Beautybay was er met precies vijf werkdagen.

Wat vind jij van Pumpkin Pie?

You may also like

2 reacties

  1. Dit is echt een mooie herfstige kleur. Ik vind het wel echt een bijzondere en unieke kleur, misschien niet echt iets voor mij. Maar ik vind hem wel heel erg mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *