Jelly Pong Pong Caribbean Sun Bronzer Duo

In de afgelopen VIP Box zat een bronzer van Jelly Pong Pong en door de verpakking werd ik meteen erg benieuwd naar dit product. Daarom ben ik hem dan ook snel gaan reviewen. Vandaag zien en lezen jullie het resultaat! 

Het Jelly Pong Pong Caribbean Sun Bronzer Duo is als ik heel eerlijk ben niet het eerste product dat ik heb van dit merk, maar het is wel het eerste product dat ik heb geprobeerd. Ik merkte namelijk aan jullie reacties dat jullie ook wel erg benieuwd waren naar dit bronzer duo en als er vraag naar is, maak ik er graag een review over natuurlijk!

Jelly Pong Pong Caribbean Sun Bronzer Duo

Hier zie je de verpakking van het product. Ik vind dit wel een erg leuke en vrolijke verpakking! Op de achterkant staat wat aanvullende informatie over het de bronzer:

Jelly Pong Pong back of bronzer duo

Wat voor mij persoonlijk een heel groot pluspunt is, is dat dit bronzer duo geen minerale olie bevat. Ook bevat het product geen parfum, wat ook prettig is voor dames met een gevoeligere huid. Ook als een vettige huid hebt is deze bronzer voor je geschikt en ergens vind ik dit wel een pluspunt, want ik vermoed dat dit betekent dat de bronzer zelfs niet van een vette huid afglijdt en dus vrij lang blijft zitten. Hoewel ik zelf een gemengde huid heb, zie ik dit wel als een pluspunt, omdat ik het liefst de hele dag geen omkijken naar mijn make-up heb. (En in mijn t-zone begint mijn make-up vaak wel te glijden.) Dit product is trouwens ook hypoallergeen en dierproefvrij dus dat is ook positief!

Jelly Pong Pong Caribbean Sun Bronzer duo powdre

Uit de verpakking komt dit schattige, ronde doosje. Het doosje is simpel door het zwart, maar door de roze letters vind ik hem ook erg schattig.

Jelly Pong Pong Broner Duo

Als je het doosje opent komen er een bruine en een roze kleur tevoorschijn. Daarnaast bevat het doosje een spiegeltje, wat natuurlijk altijd handig is. De bruine kleur lijkt me in eerste instantie vrij donker, maar de roze kleur lijkt me best geschikt als blush.

Jelly Pong Pong Caribbean Sun Bronzer Duo Swatch

De pigmentatie van de kleuren vind ik prima. Het had misschien nóg net iets knallender gekund, maar voor een product als deze vind ik de pigmentatie fel genoeg; met een té felle blush of bronzer is nu eenmaal niet zo handig te werken.

Jelly Pong Pong Caribbean Sun Broner Duo Fullface Look

Hierboven zie je mij met de bronzer en de blush op. Ik moet zeggen dat ik de combinatie van de blush en bronzer erg mooi vind. Ik heb de bronzer langs de rand van mijn gezicht, op mijn kin en op mijn voorhoofd aangebracht en de blush heb ik gewoon op mijn wangen aangebracht. Zoals je misschien wel een beetje kunt zien is de bronzer eigenlijk nog ietsjes te donker voor mij is, ook al heb ik hem wel geblend met een lichte poeder. Ik denk dat deze kleur in de zomer wel goed voor mij zal zijn. Niet dat ik in de zomer echt bruin word, daar is echt wel wat voor nodig, maar ik krijg wel sneller en meer sproetjes dan waardoor je gezicht toch optisch wat donkerder lijkt.

Mijn oordeel over dit product is positief en ik ben erg blij dat deze in de VIP Box van januari zat! Het product blijft lang zitten en de kleuren vind ik ook erg mooi. Omdat ik op het moment erg licht ben, zal ik hem niet elke dag erbij pakken, maar in de zomer verwacht ik dat ik dit product nog vaak zal gaan gebruiken.  Jelly Pong Pong Caribbean Sun Bronzer Duo heeft een waarde van €11,95 en is volgens de officiële website te koop op Alicejohavesentials.nl. Aangezien deze site momenteel onder constructie is kan ik dit helaas niet checken. Wel vond ik dit product ook op ebay, dus daar kan je het eventueel ook nog proberen.

Wat vind jij van Jelly Pong Pong Caribbean Sun Bronzer Duo?

You may also like

26 reacties

  1. Wat een leuke verpakking! Ik heb ooit ook iets van dit merk in een box gekregen. Ik heb je genomineerd op de Liebster Award, op m’n blog staat meer info! Liefs

  2. Alleen al de verpakking is prachtig:) Ik vind hem erg mooi, hij lijkt wel wat op de flormar duo bronzer die ik een keer heb gereviewed. Van het bruin moet je idd niet teveel gebruiken, maar ik denk dat ie in de zomer heel mooi zal staan. En roze blush doet het natuurlijk altijd goed he;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *