JOIN Body Cream

Toen ik laatst op zoek was naar een nieuwe body butter, bedacht ik mij dat ik deze ook wel met het doen van de wekelijkse boodschappen mee zou kunnen nemen. Wij doen onze boodschappen altijd bij de AH XL en daar heb je ook dingen als body cream. Ik nam de JOIN Body Cream voor je mee en testte hem voor je uit!

JOIN Body Cream

De Body Cream zit in een vrij neutrale maar toch vrolijke verpakking. Ik ging er om heel eerlijk te zijn wel van uit dat dit goed voor de huid zou zijn. Er staat immers op dat er “organic aloe vera” in zit en bij aloe denk ik al snel aan iets dat mild voor de huid is. Tevens ga ik uit van een bepaalde kwaliteit als de ingrediënten “organic” zijn.

Hierboven zie je de ingrediënten. Zo op het eerste gezicht ziet het er niet slecht uit. De ingrediënten zijn ook vrijwel allemaal natuurlijk of biologisch verbouwd.

De geur van de Body Cream had ik niet zo heel intens verwacht. Oké, laat ik maar eerlijk zijn: ik had een beetje een saaie geur verwacht haha. Maar gelukkig is de geur erg lekker. Zoet maar niet te zoet. Dit komt vast door de acerola berry.

Hier zie je wat van het product op mijn hand. Het is zo op het eerste gezicht best een fijne crème; hij voelt voedend aan maar niet te voedend. Helaas moet ik toch bekennen dat ik rode bultjes en irritatie kreeg na het gebruik van deze Body Cream. Ik breng altijd een tijdje na het scheren een crème aan om de huid niet uit te laten drogen en normaal gaat dat prima en pijnloos. Met de JOIN Body Cream kreeg ik echter toch last en een brandend gevoel. Een dag later had ik op mijn niet-gevoelige benen allemaal rode bultjes die ik normaal niet heb.

Waar dit aan kan liggen durf ik niet met zekerheid te zeggen, maar iets lager in de ingrediëntenlijst zie ik wel “alcohol” staan zonder een verduidelijking erbij of dit een fijne of agressieve variant is. Dit zal wellicht de oorzaak zijn.

Conclusie

Zo uit mijn hoofd kostte de JOIN Body Cream €7,99 (online valt dit niet terug te vinden). Hoewel dit niet duur is, zal ik deze crème toch zeer zeker niet opnieuw kopen. De geur is lekker, maar als een product gaat prikken vind ik dat een groot minpunt. Misschien dat hij voor jouw huid wel goed is, dat zou je kunnen proberen. In principe heb ik geen gevoelige lichaamshuid en normaal heb ik nooit ergens last van dus dit verbaasde mij echt.

Heb jij al iets van JOIN geprobeerd?

You may also like

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *