Just One Beauty Tag

Een tijdje terug werd ik door Madeleine getagd voor de Just One Beauty Tag. Het leek mij meteen al een pittige tag, maar daarom niet minder leuk. Vandaar dan ook dat ik hem vandaag voor jullie heb gedaan. Kijk je mee?

Wat zou jij kiezen als je van alle producten er nog maar ÊÊn mocht houden?

You may also like

20 reacties

  1. Leuk dat je deze tag ook hebt gedaan 😀 Ik had het al gezien van de week op Youtube en een duimpje omhoog gedaan, alleen kon geen reactie achter gelaten. Moeilijk he? Dat kiezen, haha! Het is je toch goed gelukt 😉 Mooie items!

  2. Ik snap dat dit moeilijk voor je is geweest. Het is je toch aardig goed gelukt. Zelf zou ik er niet zo een moeite mee hebben aangezien ik niet zoveel stash heb 😉

  3. Wat een lastige tag, kiezen is al vaal zo moeilijk en zeker in dit soort gevallen…heb wel heerlijk naar de video zitten kijken, en genoten van de mooie producten waar je je keuzes tussen hebt gemaakt…

  4. Hele leuke maar lastig tag. Je hebt mooie producten uitgekozen. Ik denk dat ik zelf veel moeite zou hebben wanneer ik maar 1 nagellak zou moeten kiezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *