Kaart met cadeautje van Kaartwereld.nl

Kaarten sturen is niet meer iets dat superveel gebeurd, maar zelf doe ik het eigenlijk nog wel graag en ik vind het ook altijd leuk om een kaart te krijgen. Meestal koop ik gewoon kaarten in de winkel, maar laatst kreeg ik de kans om te bestellen bij Kaartwereld.nl en vandaag deel ik mijn ervaring!

Wat ik wel echt een extraatje vind aan de webshop is dat ze behalve kaarten ook cadeautjes voor erbij verkopen. Dit kan van alles zijn; van chocolade tot kraamcadeaus. Zelf vind ik dit heel leuk bedacht, omdat je behalve een kaart dan ook nog iets extra’s erbij kunt geven. Dat is natuurlijk een leuke verrassing voor de ontvanger! Ik heb ervoor gekozen om mijn kaart naar Jeff te sturen. Niet alleen was dat handig voor dit artikel, omdat we samenwonen en ik dus meteen foto’s kon maken, maar ik vond het ook gewoon een leuk idee om hem te verrassen met een kleinigheidje.

Kaartwereld

Ik ging voor een grote kaart met chocolade erbij, aangezien Jeff gek is op chocolade.

Kaartwereld cadeau en kaart

Op de kaart die ik koos staat “ik vind je lief” en dat vond ik wel leuk. Ik was trouwens wel even bezig met een kaart uitkiezen, want er is ontzettend veel keus! Je kunt ook nog een verhaaltje in je kaart laten zetten en dat heb ik ook gedaan. Misschien is het nét niet zo persoonlijk als wanneer je het er zelf in schrijft, maar je kunt het wel helemaal pimpen en als je wilt kun je zelfs foto’s toevoegen en op je kaart laten zetten.

Kaartwereld cadeau chocolade

Ik heb bewust voor chocolade gekozen die Jeff nog niet eerder had gehad, aangezien hij dan een keer iets nieuws uit kon proberen. Dat maakte het wel een beetje spannend of hij het wel zou lusten, maar hij heeft alles op de dag dat het binnenkwam al opgegeten, dus dat is wel een heel goed teken.

Kaartwereld chocolade closeup

Hier zie je de chocoladerepen. Het zijn allemaal wat apartere smaken en dat maakt het leuk om te proberen. Ik kan dan eigenlijk niks negatiefs zeggen over mijn eerste ervaring met Kaartwereld.nl. Ik vind het erg leuk hoe je iemand kunt verrassen via de site en er dan ook nog een kleinigheidje bij kunt doen. Als je voor 19.00 uur bezorgd wordt je kaart (met cadeau als je daarvoor kiest) de volgende dag bezorgd en dat was bij mij ook het geval, dus dat is wel heel positief. Het lijkt mij dan ook handig om te bestellen als je last-minute toch nog een kaart naar iemand wil sturen, bijvoorbeeld voor een verjaardag. Doordat je er een cadeau bij kunt kiezen, kun je de ontvanger nóg een leuker gevoel geven dan wanneer je gewoon alleen een kaartje zou sturen, want tja, een cadeau bij je kaart verwacht je toch niet zo snel toch? Jeff vond het ook ontzettend leuk dat hij ineens een verrassing kreeg.

Kende jij Kaartwereld.nl al?

You may also like

26 reacties

  1. Ik heb wel eens van deze webshop gehoord. Ik vind het ook nog steeds leuk om kaarten te versturen en doe het ook regelmatig. De doos met chocolade ziet er lekker uit!

  2. Wat leuk! Weleens van kaartenwereld gehoord maar nooit een kaartje gestuurd. Als ik dat doe, doe ik het met een eigen kaartje en zelf geschreven. Het is wel echt nihil, tegenwoordig soe ik alles via mail, app of ander medium via internet.

  3. Ik kende kaartwereld.nl nog niet, zelf bestel ik altijd via greetz. Maar alleen om die heerlijke doos chocolade zou ik al via kaartwereld.nl gaan bestellen! Wat een ontzettend lekkere repen zitten daar in! Serieus allemaal om je vingers bij op te eten haha

  4. Heel leuk concept! Ik stuur wel eens via Greetz een kaart en dan laat ik er een ballon bij bezorgen, dan krijg je een mega grote doos en is het altijd al een hele verrassing 🙂

  5. Wat leuk, om dit zo te verzenden, ik ken kaartwereld eigenlijk niet, maar het is wel onwijs origineel om dit allebei zo met elkaar te combineren…leuke tip voor dadelijk met Moederdag of vaderdag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *