Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick Lolita II

Toen een collega vroeg of ze nog iets bij de Amerikaanse Sephora voor mij meest moest nemen, wist ik al snel wat ik wilde, namelijk een lipproduct. Na even nadenken kwam ik uit op de Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick Lolita II. Deze kleur leek mij mooier dan Lolita I. Kijk snel mee naar mijn review!

Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick Lolita II

Dit is mijn allereerste product van Kat Von D. Ik wilde al veel langer iets van dit merk proberen en dan met name de liquid lipsticks, maar aangezien je dan vanuit het buitenland moet bestellen, kwam het er toch niet van. Zeker omdat ik een hele tijd niet eens zeker wist of ik liquid lipsticks wel zo fijn vond. (De truc is om er een goede primer onder te dragen, zodat ze lang blijven zitten en niet zo erg uitdrogen.)

Hier zie je de liquid lipstick. Ik vind het design er erg leuk uitzien. Chic maar toch ook stoer.

De applicator is eigenlijk vrij standaard voor een liquid lipstick. Prima, want daar kan ik wel mee over weg.

Zoals ik al wel had verwacht, is de swatch van Lolita II erg gepigmenteerd.

Close-up van Lolita II.

En hier nog even full-face met deze kleur. Ik vind het een prachtige kleur en hij is precies zoals ik had gehoopt! Hij is nét even wat intenser dan al mijn nude lipsticks. Het fijne is dat Lolita II nagenoeg niet afgeeft en ook niet gaat bloeden in de lijntjes. De houdbaarheid is tevens ook prima; drinken kan je er prima mee, maar na een (vettigere) maaltijd moet je de binnenkant ietsjes bijwerken.

Conclusie

Ik denk dat het al wel duidelijk was, maar ik ben erg blij met mijn Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick Lolita II. De kleur vind ik prachtig en hoewel hij het niet de hele dag volhoudt als je zoals mij bent en regelmatig wat moet eten, ben ik toch tevreden over de houdbaarheid. Je kunt hem immers gewoon bijwerken.

Voor mij zijn liquid lipsticks echt heel fijn, omdat ze niet zo snel afgeven en je dus niet zo snel overal lipstick hebt zitten. Kat Von D kun je vanuit Nederland bestellen bij Sephora.fr. Daar kost Lolita II ongeveer €19,99.

Wat vind jij van de Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick Lolita II?

You may also like

5 reacties

  1. prachtig kleurtje, wel vind ik het op de foto meer op een najaarskleurtje lijken. Is dit in het echt ook zo? Toch wel jammer dat het na een maaltijd bijgewerkt moet worden, ik had er toch wel meer van verwacht. Het staat je goed!

    1. Ja alleen de binnenkant dan en ik moet ook wel zeggen dat ik hem heb getest op een festival en daar eet je toch wel redelijk vet over het algemeen. Ik denk dat hij inderdaad ook heel mooi is voor het najaar!

  2. Ikvind het kleurtje je echt super leuk staan! Ik ben zelf niet zo’n groot fan van Kat von D zelf, maar dit product ziet er wel mooi uit bij je.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *