Kiko Blending Wave Multicolor Blush Aristic Pink

Zodra ik door kreeg dat er nu ook in Arnhem een Kiko zit, nam ik er een kijkje. Ik nam meteen een aantal items mee, waaronder de Kiko Blending Wave Multicolor Blush Aristic Pink. Door de mooie verpakking en zachte kleur sprak deze blush mij aan. Is hij ook in gebruik prettig of is dit een miskoop?

Stiekem vind ik het ergens wel vreemd dat ik zo enthousiast word van een Kiko winkel, want toen ik een hele tijd terug mijn eerste online bestelling plaatste, zaten daar toch een aantal tegenvallers tegen voor mij. Toch onthoud ik blijkbaar juist de fijne producten en ik had de blushes van Kiko nog niet geprobeerd, dus ik nam Aristic Pink maar al te graag mee naar huis.

Kiko Blending Wave Multicolor Blush

De blush was daarnaast ook totaal niet prijzig met een prijskaartje van €5,40 voor 5 gram. Nu moet ik daar wel bij zeggen dat hij normaal gesproken het dubbele kost, maar hij is nu in de aanbieding. Ik zag hem online nog staan, dus mocht je hem willen, dan moet je denk ik wel snel bestellen of naar je dichtstbijzijnde Kiko gaan.

Kiko Blending Wave Multicolor Blush Aristic Pink

De verpakking van de blush zelf ziet er leuk uit met een soort golf patroontje en doet mij ook wel aan verfstrepen denken.

Kiko Blending Wave Multicolor Blush Aristic Pink open

De geopende blush bevat twee kleuren. Je kunt ervoor kiezen om ze apart van elkaar te gebruiken, maar dat doe ik persoonlijk nooit met dit soort producten; ik combineer ze altijd.

Kiko Blending Wave Multicolor Blush Aristic Pink swatches

Ondanks dat ik de blushkleuren zelf niet los van elkaar gebruik, heb ik ze wel even apart geswatched. De bovenste en de middelste kleur zijn de kleuren apart en de onderste swatch laat de kleuren gemengd zien.

Kiko Blending Wave Multicolor Blush Aristic Pink closeup

Hier zie je de blush aangebracht op mijn wangen. Zoals je kunt zien geeft hij een heel subtiel resultaat. Ik denk dan ook dat Aristic Pink voornamelijk voor de wat lichtere huidjes geschikt is. Nu breng ik blushes het liefst niet té opvallend aan, dus ik vind het niet erg dat hij subtiel is.

Kiko Blending Wave Multicolor Blush Aristic Pink fullface

Ik moet zeggen dat ik positief ben over de Kiko Blending Wave Multicolor Blush Aristic Pink. Het is een vrij subtiele blush, maar dat vind ik zelf prettig in gebruik. Hij blijft ook goed zitten gedurende de dag. Hoewel ik de laatste tijd wat meer richting de warme blushes neig, moet ik toegeven dat ik Aristic Pink ook wel wat vind hebben. Zeker voor de prijs kan ik hem je aanraden.

Aristic Pink is nu te verkrijgen met 50% korting en, zoals ik al eerder aangaf in dit artikel, durf ik niet te zeggen hoelang hij nog verkrijgbaar zal zijn. Mocht je hem nog willen scoren voor €5,40, dan raad ik je aan hier niet te lang mee te wachten. Kiko is verkrijgbaar in de webshop en in de verschillende fysieke filialen.

Wat vind ji van Aristic Pink?

You may also like

20 reacties

  1. Ik vind het juist ook wel erg mooi als een blush zo subtiel is, helemaal als je een lichte huid hebt. Alleen is deze voor mij misschien wel iets té subtiel.

  2. Ik vind hem wel heel mooi. Ik ben zelf ook meer van de warme kleurtjes, maar iets anders is ook wel eens leuk. We hebben hier sinds kort een Kiko winkel en ik mag er van mezelf nog niet naartoe haha. Mijn rekening is even leeg na de vakantie;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *