Kiko Invisible Lip Liner

Toen ik ontdekte dat ze bij Kiko ook een hele betaalbare lip primer genaamd Kiko Invisible Lip Liner hadden, moest ik deze bestellen. Inmiddels heb ik hem uitgebreid getest en deel ik vandaag mijn review met je. Zou hij daadwerkelijk ervoor zorgen dat lipproducten beter blijven zitten?

Mijn reden om dit product te bestellen, was eigenlijk dat ik sowieso al een lip primer wilde gaan proberen, maar deze kwam ik toevallig tegen en was vrij budgetproof. Lipstick wil bij mij nog wel eens gaan glijden en ook heb ik het idee dat het wel langer zou kunnen blijven zitten als ik er een lip primer/liner bij zou gebruiken. Ik hoopte dan ook dat dit product van Kiko mij hierbij zou helpen.

Kiko Invisible Lip Liner

De Kiko Invisible Lip Liner komt verpakt in een zwart doosje dat ik er een beetje MAC-achtig uit vind zien. Wel vind ik het voor zo’n klein product eigenlijk niet nodig om er een hele doos om heen te doen, maar ergens vind ik het ook wel fijn om te weten dat het stevig verpakt zit.

Kiko Invisible Lip Liner packaging

Het werkelijke product zit in een potlood dat er eigenlijk niet zo heel speciaal uit ziet. Het resultaat vind ik daarentegen wel indrukwekkend. Ik merk namelijk dat mijn lipstick echt veel langer blijft zitten en niet gaat glijden als ik de Kiko Invisibile Lip Liner eronder gebruik. Superfijn!

Kiko Invisible Lip Liner open

Helaas heb ik wel een minpuntje op te merken aan het product, namelijk het voelt niet superprettig aan. Het is een vrij droog en stroef potloodje en als je dit product draagt onder een lipstick, zullen je lippen toch wel iets droger aanvoelen dan wanneer je dit product er niet onder gebruikt. Toch vind ik het persoonlijk niet zo’n groot probleem. Zolang mijn lippen niet al heel droog zijn voor gebruik, heb ik er gedurende de dag geen last van.

Eigenlijk ben ik ondanks het minpunt dus toch wel heel tevreden over de Kiko Inivisble Lip Liner. Hij kost €5,90, wat ik een fijne prijs vind en is te verkrijgen in de webshop van Kiko en in de fysieke filialen.

Heb jij de Kiko Invisible Lip Liner al geprobeerd?

You may also like

13 reacties

  1. Jammer dat hij zo stroef is! Ik heb laatste de lip primer van NYC gekocht en daar ben ik erg tevreden over. Dat is meer een soort lippenbalsem. Hij is echter wel een beetje roze, dus als je lichtere lipstick draagt, zie je dat er misschien wel doorheen.

  2. Jammer dat hij wat droog en stroef is, maar het lijkt me wel heel handig zo een universele lipliner. Dat scheelt je toch weer miljard kleuren lipliner kopen voor elke mogelijke lipstick kleur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *