Kiko Luxurious Lashes Extra Volume Brush Mascara

Wat een mondvol is de naam van de mascara die ik vandaag review: de Kiko Luxurious Lashes Extra Volume Brush Mascara. Eerlijk is eerlijk: het is ook soort van toeval dat ik juist deze mascara mee naar huis nam, aangezien ik nooit zo goed mascara uit kan kiezen.

Heb jij dat ook? Dat je voor een schap met mascara’s staat en denkt: tja, ik weet niet hoor. Er is altijd zoveel keus en de ene mascara belooft dit mooie effect en de ander weer dat. En ik wil dan eigenlijk alle mooie effecten in één mascara vinden. Dan heb ik het niet eens alleen over lengthening en volume, maar ook over interessante claims over groeiende wimpers en het bekende false lash effect. Nu scheelt het dat mijn wimpers vrij makkelijk zijn en bijna elke mascara wel een acceptabel resultaat geeft, dus uiteindelijk kies ik vaak maar random een mascara uit die ik wel een keer wil uitproberen. Dit keer was dat de Kiko Luxurious Lashes Extra Volume Brush Mascara.

Kiko Luxurious Lashes Extra Volume Brush Mascara

Zoals ik gewend ben van Kiko, zit ook de mascara verpakt in chic, zwart (MAC-achtig) doosje.

Kiko Luxurious Lashes Extra Volume Brush Mascara packaging

De verpakking van de mascara zelf vind ik er wel leuk uitzien.

Kiko Luxurious Lashes Extra Volume Brush Mascara brush

Het borsteltje van de mascara is recht en zit wat mij betreft een beetje tussen dik en heel grof en heel fijntjes en dun in.

Kiko Luxurious Lashes collage before

Hier zie je mijn oog zonder mascara erop. Mijn wimpers zijn aardig licht, met name aan de uiteindes en die zie je daarom niet of nauwelijks.  Dat mijn wimpers zwart worden is eigenlijk altijd mijn belangrijkste eis bij mascara; verder mag ik niet klagen.

Kiko Luxurious Lashes collage na

En hier hetzelfde oog met mascara (en de rest van mijn oogmake-up. De mascara maakt mijn wimpers goed zwart en daar ben ik dus heel blij mee. Verder vind ik het resultaat ook goed eruit zien. Ik ben niet dusdanig onder de indruk dat ik deze opnieuw zal blijven kopen, maar hij doet zijn werk prima. Het enige puntje van kritiek dat ik heb is dat je niet teveel laagjes aan moet brengen, omdat je wimpers anders toch wel teveel aan elkaar gaan plakken. Zoals het hierboven is vind ik nog wel te doen, maar als ik nog een laag aanbreng vind ik het niet meer mooi. Dat is toch iets dat je houdt bij volume mascara’s denk ik.

Kiko Luxurious Lashes Extra Volume Brush Mascara fullface

Hier nog even een full-face foto met de mascara op.

Al met al ben ik best tevreden over de Kiko Luxurious Lashes Extra Volume Brush Mascara. Ik ben niet extreem onder de indruk, maar hij doet gewoon prima zijn werk. De mascara kost €7,20 en is verkrijgbaar in de fysieke filialen van Kiko en in de webshop.

Wat vind jij van de Kiko Luxurious Lashes Extra Volume Brush Mascara?

You may also like

10 reacties

  1. Ik ben het eigenlijk helemaal met je eens als ik het resultaat zo zie. Een prima mascara, maar geen wauw effect. Wel een goede optie denk ik voor een dagelijkse look:)

  2. Inderdaad, prima maar niets bijzonders. Ik heb laatst ook een mascara gekocht bij Kiko, de Volume Extra Sculpt. Die raadt de youtuber KathleenLights ook aan. Ik vind hem wel fijn, maar het borsteltje is wel vrij groot, haha.
    x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *