Kiko Nail Lacquer Pearly Indian Violet

Toen ik laatst in de Kiko kwam en de Kiko Nail Lacquer Pearly Indian Violet (497) zag liggen voor slecht €1,- kon ik hem niet laten liggen. Ik draag niet meer zoveel nagellak als vroeger, maar dit kleurtje riep al vanaf een paar meter afstand mijn aandacht én zeker voor zo’n kleine prijs moest hij wel mee naar huis.

Nu zal ik meteen even erbij zeggen dat ik het lakje op de site van Kiko alleen voor €2,50 in de aanbieding zie (de normale prijs is €3,90), dus dat is wel jammer. Ik weet dan ook niet of het een filiaalspecifieke aanbieding was (hebben ze dat überhaupt?) of dat ik gewoon geluk heb gehad met mijn timing. Gelukkig is ook nu de prijs nog niet superhoog, dat scheelt toch weer iets.

Kiko Nail Lacquer Pearly Indian Violet

Ik zou maar meteen heel eerlijk zijn: de kleur in combinatie met de prijs trok mij wel over de streep om het lakje te kopen. De laatste tijd draag ik af en toe nagellak (in tegenstelling tot een paar jaar terug, toen had ik zelfs elke maandag een nagellak review) en ik wil dan het liefst nog nagellak die met één laag al dekt. Waarom? Nou, ik heb er gewoon niet zoveel tijd en geduld voor. Meestal moet ik een half uur voor ik wegga mijn nagels nog lakken.

Kiko Nail Lacquer Pearly Indian Violet swatch

Helaas dekt de Kiko Nail Lacquer Pearly Indian Violet nog nét niet perfect met één dun laagje (als je een dikkere laag aanbrengt zou het wellicht wel lukken, want het is écht bijna). Ik draag op de foto hierboven dan ook twee laagjes. Het scheelt dat het lakken vrij makkelijk en snel gaat en stel je hebt haast, dan zou je vast ook nog wel met één laagje wegkomen.

De kleur vind ik in ieder geval erg mooi en ik heb deze dan ook al een aantal keren gedragen voordat ik aan deze review toekwam. Ik houd wel van dit soort donkere, wat apartere kleuren.

Kiko Nail Lacquer Pearly Indian Violet packaging

Qua houdbaarheid heb ik niet veel te klagen. Nagellak blijft bij mij nooit heel lang zitten, maar met dit lakje kon ik het toch twee dagen volhouden.  Wie weet dat hij het bij jou dan wel langer volhoudt. Zelf draag ik eigenlijk nooit nagellak voor een langere tijd. Ik kies er meestal voor om het te dragen voor naar een feestje of bij het uitgaan. Als hij het die dag maar volhoud ben ik eigenlijk al wel tevreden.

Zoals je kunt merken ben ik dus zeker positief over de Kiko Nail Lacquer Pearly Indian Violet. Het enige minpunt dat ik kan noemen is dat de naam van het lakje niet op de verpakking zelf staat. Daar staat alleen het nummer 497 op. Kiko zo wat mij betreft echt de namen van de kleuren op de verpakkingen moeten gaan zetten. Dat zou de producten nog net iets extra’s geven. Kiko is verkrijgbaar in de fysieke filialen en in de webshop.

Wat vind jij van Pearly Indian Violet?

You may also like

21 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *