Kiko Summer 2.0 Face Brush

Toen ik laatst bij de Kiko was en daar een kabuki brush tegenkwam die al meteen superzacht aanvoelde, moest die met mij mee naar huis. Ik heb het over de Kiko Summer 2.0 Face Brush. Of hij behalve zacht ook fijn is in gebruik, vertel ik je vandaag in mijn review!

Kiko Summer 2.0 Face Brush

Hier zie je de kwast! Ik was eigenlijk niet eens per se opzoek naar een nieuwe kabuki, maar toen ik deze voelde, was ik meteen om. Misschien kun je het op de foto al wel een beetje zien, maar hij is echt superzacht!

De kwast komt verpakt in een doosje met een leuk patroontje erop. Ik vind de kleur ook wel passen bij de aankomende zomer. De Kiko Summer 2.0 Face Brush is gemaakt van synthetische haren. Dat is als je het mij vraagt helemaal prima, want ik ga meestal voor synthetische kwasten.

Wat ik heel handig vind aan deze kwast, is dat hij met een zakje komt. Deze maakt hem uitermate geschikt om mee te nemen op reis. Normaal doe ik mijn kwasten los in mijn toilettas en dat wordt toch wel een rommeltje.

Nog een leuk detail: op de onderkant vind je een soort van logo met de letters K. Dat geeft de kwast toch iets chics.

In gebruik is de kwast totaal niet pijnlijk, omdat hij heel zacht is. Ook werkt hij prima. Ik gebruik hem nu vooral om mijn make-up mee af te poederen, maar ik denk dat hij voor andere poederproducten ook prima geschikt is. Zeker voor bronzer als je die over grotere delen van je gezicht zou willen gebruiken.

Wat mij opvalt is dat hij door de zachte haren niet meteen een superdekkend resultaat geeft, maar juist een vrij natuurlijk effect. Voor mijn t-zone ga ik daarom toch wel een paar keer over de af te poederen stukken heen; anders blijft het shiny. Maar de rest van mijn gezicht heeft maar weinig nodig en ziet er daarom nét wat natuurlijker uit dan met mijn vorige kabuki kwast.

Conclusie

Al met al kan ik wel concluderen dat ik blij ben dat ik de Kiko Summer 2.0 Face Brush heb gekocht. Hij is heerlijk zacht, fijn in gebruik en geeft ook niet met één beweging een poederig resultaat. Hij ziet er mooi uit. Het uiterlijk doet zeker niet goedkoop aan, maar dat is hij ook niet zo heel erg. Voor deze kwast betaal je namelijk €16,95. Dat vind ik niet duur voor een goede kwast, hoewel het ook niet echt meer heel budget is.

Heb jij de Kiko Summer 2.0 Face Brush al geprobeerd?

You may also like

11 reacties

  1. Ik heb eigenlijk nog nooit een kwast van Kiko geprobeerd bedenk ik me net. Deze kwast ziet er super fijn en zacht uit, Lijkt me fijn, die prijs vind ik ook prima.

  2. Leuk om over te lezen. Ik ben de laatste tijd echt groot groot Kiko-fan. Ik had dat vroeger nooit gedacht, maar beetje bij beetje ontdek ik meer producten van dit merk en vind ik steeds meer fijne spulletjes! Liefs Florentine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *