Kiko Ultimate Pen Long Wear Eyeliner

Mijn eerste ervaring met een eyeliner van Kiko was, zoals je hier kunt lezen, niet zo goed. Toch besloot ik om nóg een eyeliner van het merk een kans te geven, namelijk de Kiko Ultimate Pen Long Wear Eyeliner. Zal deze mij beter bevallen dan zijn voorganger?

Kiko verrast mij altijd positief met hun verpakkingen, zo heeft ook deze eyeliner een chic zwart doosje om zich heen. Eigenlijk denk ik bij dit soort doosjes automatisch aan MAC, maar ook het veel goedkopere Kiko kiest vaak voor chic zwart.

Kiko Ultimate Pen Long Wear Eyeliner

De eyeliner zelf ziet er vrij simpel uit, maar dat zegt natuurlijk nog niks over de kwaliteit.

Kiko Ultimate Pen Long Wear Eyeliner packaging

De eyeliner heeft een fijn puntje, wat ik persoonlijk prettig vind om mee te werken.

Kiko Ultimate Pen Long Wear Eyeliner tip

Ik vroeg in de winkel dan ook specifiek om dit type eyeliner, simpelweg omdat ik hier de laatste tijd toch het liefst mee werk. Niet alle eyeliners zijn geschikt in combinatie met mijn type wimpers en met stiftjes gaat het meestal aardig goed.

Kiko Ultimate Pen Long Wear Eyeliner swatches

Ik was een beetje enthousiast met swatchen en heb daarom twee lijnen voor je. De Kiko Ultimate Pen Long Wear Eyeliner is prima gepigmenteerd en zoals je kunt zien ook echt zwart van kleur.

Kiko Ultimate Pen Long Wear Eyeliner closeup

Hier draag ik de Kiko Ultimate Pen Long Wear Eyeliner. Ik moet zeggen dat ik hem erg makkelijk in gebruik vind. De kleur is ook gewoon goed zwart en loopt niet te snel terug in intensiteit, waardoor ik gewoon aan één stuk door kan met het volgende oog.

Kiko Ultimate Pen Long Wear Eyeliner fullface

Van een afstandje ziet de eyeliner er eigenlijk nog beter uit dan van dichtbij, maar dat heeft meer te maken met kleine imperfecties die je dan pas kunt zien.

Wat mij trouwens erg verbaasde, is het feit dat de Kiko Ultimate Pen Long Wear Eyeliner ook écht lang blijft zitten. Ondanks de naam had ik daar van tevoren niet zulke hoge verwachtingen van (vraag mij niet waarom). Als ik de eyeliner ‘s ochtends aanbreng, zit hij ‘s avonds nog steeds perfect. Al met al kun je dus wel stellen dat ik erg enthousiast ben over deze eyeliner van Kiko. Hij is makkelijk en fijn in gebruik, blijft goed zitten, geeft een goede zwarte kleur af én hij is ook nog eens lekker betaalbaar met een prijs van €6,90. Als je dit type eyeliner fijn vindt, zou ik zeggen: probeer hem eens uit. Kiko is zowel online als in een aantal fysieke filialen te verkrijgen.

Wat vind jij van de Kiko Ultimate Pen Long Wear Eyeliner?

You may also like

15 reacties

  1. Hij ziet er wel heel goed uit en wat goed dat hij dus echt zo lang blijft zitten. Normaal gesproken vind ik dit type niet fijn, maar voor die prijs wil ik het zeker een keer proberen!

  2. Het ziet er goed uit! Het is dat ik net een nieuwe gehaald heb, anders had ik deze een kans gegeven! Ik ben meestal meer van de gel eyeliners, maar als ik haast heb is een stiftje wat handiger ;). Gebruik je deze eyeliner eigenlijk altijd in combinatie met primer, of blijft ‘ie zonder primer ook goed zitten?
    x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *