Kiko Velvet Mat Lipstick Pink Carnation

Alweer een hele tijd geleden plaatste ik een bestelling bij Kiko en nog steeds ben ik er niet aan toegekomen om alles te reviewen, shame on me. Vandaag haal ik weer een product van de to-review lijst af, namelijk de Kiko Velvet Mat Lipstick Pink Carnation.

Pink Carnation leek mij van tevoren een perfecte everyday kleur waar je niet teveel over na hoeft te denken en daarom dacht ik dan ook niet lang na en bestelde ik hem gewoon.

Kiko Velvet Mat Lipstick Pink Carnation packaging

De lipstick komt verpakt in een zwart doosje dat mij ergens wel een beetje aan MAC doet denken.

Kiko Velvet Mat Lipstick Pink Carnation

De huls van de lipstick zelf ziet er prachtig uit!

Kiko Velvet Mat Lipstick Pink Carnation open

Pink Carnation, of nummer 613 (dit is het enige wat op de huls zelf staat aangegeven), is een mooie, lieve roze kleur. Ik heb de kleur geswatched in mijn Kiko unboxing & first impressions video, daar kun je de swatch op bewegend beeld bewonderen. Hieronder heb ik een supercharmante screenshot toegevoegd met de swatch van de lipstick.

Image1

De pigmentatie is prima, niet extreem gepigmenteerd, maar zeker wel gepigmenteerd genoeg.

Kiko Velvet Mat Lipstick Pink Carnation closeup

De naam van de lipstick “Velvet Mat” vind ik een beetje gek gekozen, aangezien de lipstick toch een lichte glans bevat. Nu staat er op de site van Kiko als omschrijving wel: “matglanzende lipstick met exclusief design.” Dus in dat opzicht klopt het ook wel.

Kiko Velvet Mat Lipstick Pink Carnation fullface

Hier zie je mij nog een keer met de lipstick op. Ik vind Kiko Velvet Mat Lipstick Pink Carnation een erg mooi roze kleurtje voor elke dag. Het is een lichte, zachte tint die bij veel mensen wel mooi zal staan. Qua gevoel is het ook een fijne lipstick om te dragen, want hij voelt niet droog aan op de lippen. Qua houdbaarheid vond ik het wat lastiger om dit te testen, omdat hij zo subtiel overgaat in mijn eigen lipkleur, dat ik het haast niet door heb. Na het eten van een maaltijd zou ik hem wel bijwerken, maar wat drinken kan prima. De geur van de lipstick is trouwens lekker zoet en een beetje vanille-achtig.

Al met al ben ik wel heel blij met mijn Kiko Velvet Mat Lipstick Pink Carnation. Het is een kleur die ik er makkelijk bij pak door zijn draagbaarheid en ook oer de kwaliteit ben ik te spreken. Als ik dan bij moet werken is dat trouwens ook helemaal niet erg, omdat ik de verpakking zo mooi vind. Kiko is te koop in de fysieke winkels en via de webshop. Pink Carnation kost €6,90, wat ik een hele nette prijs vind.

Wat vind jij van Pink Carnation?

You may also like

15 reacties

  1. Wat een prachtige verpakking zeg! Alleen daardoor zou ik al nieuwsgierig worden. Ik vind dit wel een mooi kleurtje voor door de weeks, als ik moet werken en geen zin heb in een felle lipstick.

  2. Hoe grappig! Ik heb deze ook in mijn handen gehad toen ik in Rome de KIKO binnenwandelde! Een kleur die iedereen aantrekt blijkbaar! Staat je erg mooi!

  3. Heel mooi kleurtje is het. Ik heb zelf nog geen Kiko lipstick al sta ik hier toch wel altijd het langst naar te kijken haha. Wel jammer dat hij toch een kleine glans heeft..

  4. Super mooi kleurtje. Staat je echt heel mooi. Ik denk dat ik zelf een iets donkerder tintje zou kiezen, dat past beter bij mij. Kiko vind ik ook echt heel goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *