Kletstutorial: Ziek zijn verbergen met make-up, scriptie & festivals

Het leek mij weer een keer leuk om een zogenaamde kletstutorial te maken, waarbij ik tijdens het opmaken praat over van alles en nog wat. Dit keer heb ik het onder andere over hoe je met make-up kunt verbergen dat je ziek bent, mijn scriptie (vandaag is de deadline!) en festivals.

Nu ik deze video online zet heb ik helaas niet alleen maar de leuke vooruitzichten in mijn hoofd die ik bespreek in deze video. Mijn scriptie lever ik ongetwijfeld in vandaag en we gaan ook veel leuks doen (gelukkig ben ik ook niet meer ziek), maar mijn camera is wel kapot gegaan toen ik de video na deze video op aan het nemen was. Hopelijk heb ik als deze video online komt inmiddels goed nieuws van de verzekering! Dat zou heel erg fijn zijn. Ik merk voor nu dat ik mij niet teveel met mijn blog bezig probeer te houden, omdat ik het heel erg vervelend vind om er elke keer aan herinnerd te worden dat ik nu geen nieuwe foto’s/video’s kan maken op het moment. Tel daar mijn scriptie bij op en er komt helaas wat minder online. Al moet ik zeggen dat ik blij ben dat ik in ieder geval 3/4 artikelen per week heb kunnen schrijven tussen het werken aan mijn scriptie door.

Ik wil eigenlijk vanaf volgende week weer wat meer gaan posten, maar aangezien ik vanaf vandaag pas mijn scriptie af heb én dit weekend al een heel leuk festival heb, zal ik even moeten zien hoe dat uit gaat pakken. Dit hangt een beetje af van wanneer ik weet of de camera vergoed wordt. Ik houd jullie op de hoogte en denk dat het wel goed komt!

Wat doe jij met je make-up als je ziek bent en er niet ziek uit wilt zien?

You may also like

13 reacties

  1. Erg knap 3-4 blogs tussen je scriptie door nog kunnen maken. Ik hoop ook voor je dat je goed nieuws krijgt van verzekering zowel van je professor. Ik vind opmaken leuk, maar iedere dag oogschaduw heb ik niet altijd zin in. Zeker als ik ziek ben. 🙂

  2. Heel knap dat je ondanks je scriptie toch steeds artikelen plaatst. Als ik ziek ben draag ik het liefst geen makeup, tenzij ik écht ergens heen zou moeten.

  3. Goed bezig dat je bloggen nog zo hebt kunnen combineren met bloggen. Festivals zijn altijd zo leuk om geen te gaan! 3 jaar terug ben ik ook naar Defqon geweest, was erg gaaf -die eindshow ook- en wil zeker nog weer een keer gaan! Heb je al iets gehoord van de verzekering? Hoop echt op goed nieuws!

    1. Ja Defqon is zo gaaf! <3 Je moet zeker nog eens gaan! Ze hebben mij al wel gebeld met allemaal vragen, maar ik moet eigenlijk nu al wel een antwoord hebben of het vergoed wordt (de termijn is al voorbij), maar dat heb ik helaas nog niet.

  4. Wat vervelend van de omstandigheden meid, hopelijk komt alles snel goed! En make-up doet er altijd voor zorgen dat mensen me er niet ziek uit vinden zien haha!

  5. Echt vervelend allemaal! Ik hoop dat je nu lekker rustig je weekend in kunt gaan. Je scriptie is klaar en nu afwachten. Lijkt me echt spannend! Ik kan ook altijd goed verbergen dat ik ziek ben met make-up. Echter heb ik wel ontdekt dat dit bij de dokter niet zo handig is. Ik ben wel vaker hierdoor niet serieus genomen. Dus als ik naar de dokter ga en ziek ben haal ik het er tegenwoordig af haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *