Kneipp Beautiful Shape

Laatst ontving ik een heel leuk perspakketje van Kneipp met daarin twee producten uit de Kneipp Beautiful Shape collectie. Deze lijn moet zorgen voor een stevigere huid en schijnt daarnaast ook te helpen tegen cellulite. Ik testte de Kneipp Beautiful Shape Body Scrub en Body Lotion en vandaag deel ik mijn review met je!

De producten zijn verpakt in een verpakking die goed bij de stijl van Kneipp past. Zelf vind ik het er wel leuk uitzien. De body scrub heeft een adviesprijs van €9,49 en de body lotion €9,99.

Kneipp Beautiful Shape Body Scrub

Laten we beginnen met de body scrub. Deze kun je gewoon tijd het douchen gebruiken, wat ik wel zo praktisch vind.

Informatie op de verpakking. Zoals ik gewend ben van Kneipp zitten er eigenlijk vooral fijne ingrediënten in en geen dingen zoals minerale olie. De body scrub heeft een frisse geur, waarvan ik denk dat het komt door het ingrediënt druivenpitolie.

De scrub heeft zo op het eerste gezicht niet zulke duidelijke scrubdeeltjes.

Hier zie je mijn hand met een beetje van de producten erop. Links de scrub en rechts de lotion. De scrub is vrij vloeibaar en hoewel het er niet op lijkt, zitten er wel degelijk kleine scrubdeeltjes in. Het resultaat is een milde scrub waarvan ik wel degelijk het resultaat merk. Hij doet wel echt zijn werk.

Zelf vind ik het een fijn product en ik denk ook wel dat dit kan helpen tegen een slappe huid of cellulite, omdat je door het scrubben de doorbloeding stimuleert. Bij mijzelf heb ik nog niet grote verschillen gezien, maar mijn huid is wel lekker zacht na het scrubben. Nu is mijn huid ook stevig en elastisch van zichzelf; het enige waar ik last van heb is lichte cellulite. Wellicht dat je bij een slappere huid meteen een groter resultaat merkt, zeker als je niet al regelmatig je huid scrubt (zoals ik wel doe).

Kneipp Beautiful Shape Body Lotion

Na het douchen is het tijd voor de body lotion. Deze heeft dezelfde fijne geur als de scrub.

Hier de informatie op de achterkant van de verpakking. Wat mij vooral opviel toen ik deze voor het eerst bekeek, is de specifieke manier van aanbrengen die wordt aangeraden. Ik heb dit zo opgevolgd. Alleen heb ik mij wel gewoon overal waar ik mij normaal insmeer met lotion/butter ingesmeerd en niet alleen op mijn bovenbenen waar ik cellulite heb. Stiekem vind ik dat ook veel leuker, want dan ruik je helemaal naar de lotion.

Hier zie je de ingrediënten van de body lotion.

En mocht je geen zin hebben om terug te scrollen; hier nog even de substantie. Ik vind de body lotion qua substantie erg lijken op de andere lotions die ik ken van Kneipp. De lotion is verzorgend en laat mijn huid zacht en gehydrateerd achter.

Ook dit insmeren is weer goed voor de doorbloeding. Zelf heb ik verder niet heel veel gemerkt qua een afname in cellulite, maar eerlijk is eerlijk: ik hoor vaak dat ik dat veel erger maak dan een ander, dus misschien heb ik het ook wel gewoon niet zo heftig dat er veel verschil te zien kan zijn. Wel vind ik het een fijn product en ga ik zeker door met het gebruik ervan. Al is het maar vanwege de geur.

Al met al ben ik zeker positief over de Kneipp Beautiful Shape producten, alleen denk ik dat je als je dit gaat gebruiken er wel bij stil moet staan dat dit misschien kan helpen, maar geen wonderen verricht, of in ieder geval dat was bij mij niet het geval.

De Kneipp Beautiful Shape producten zijn vanaf maart te koop.

Ken jij de Kneipp Beautiful Shape producten al?

You may also like

10 reacties

  1. De producten van Kneipp vind ik heel erg fijn, gebruik altijd de douchegel van Kneipp. In echte wonderen geloof ik ook niet meer haha, maar lijkt me alsnog een fijn product. Liefs.x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *