Kneipp Seconde Hand- en Nagelriemcrème Abrikozenmelk en Marulaolie

Als je mijn blog al wat langer volgt, weet je waarschijnlijk wel dat ik de producten van Kneipp over het algemeen erg fijn vind. Ik was dan ook erg benieuwd naar de nieuwe Kneipp Seconde Hand- en Nagelriemcrème Abrikozenmelk en Marulolie. Vandaag deel ik mijn review van dit product met je.

Kneipp Seconde Hand- en Nagelriemcrème Abrikozenmelk en Marulaolie

Hierboven zie je de tube waarin het product zit. In de naam zit eigenlijk al verwerkt wat er bijzonder is aan deze handcrème; hij trekt heel snel in.

Ik moet eerlijk toegeven dat ik mij echt afvroeg hoe de crème snel in moest trekken; er zit immers toch olie in en dat is nu niet iets waarvan ik verwacht dat het heel snel intrekt.

Verzorgend zijn de ingrediënten in ieder geval zeker. Als je de verpakking opent komt je trouwens de heerlijk zoete geur van abrikoos je tegemoet. Alleen daarom is het al leuk om dit product te gebruiken.

Hier zie je het product op mijn hand. De crème zit qua substantie een beetje tussen heel vol en heel vloeibaar in.

Wat mij vooral nieuwsgierig maakte was of hij ook echt snel intrekt. Nu kan ik na deze crème te hebben getest vertellen dat hij zeker snel intrekt. Niet in één seconde maar wel heel snel. Je hoeft dus niet te wachten totdat de crème is ingetrokken voordat je eindelijk je handen weer kunt gebruiken. Erg handig vind ik dat, zeker als je niet zoveel tijd hebt om stil te zitten en niks te doen.

Conclusie

Ik ben positief over de Kneipp Seconde Hand- en Nagelriemcrème Abrikozenmelk en Marulaolie. De crème ruikt heerlijk en trekt snel in. Hij verzorgt mijn handen prima, maar de allerdroogste plekjes haalt hij niet weg. Bij mij zijn dat bijvoorbeeld soms ook de nagelriemen. Die zijn wel minder droog na gebruik van dit product maar het is nog niet meteen helemaal weg. Je kunt de Kneipp Seconde Hand- en Nagelriemcrème Abrikozenmelk en Marulolie voor €6,49 kopen.

Heb jij de Kneipp Seconde Hand- en Nagelriemcrème Abrikozenmelk en Marulaolie al geprobeerd?

Dit product heb ik ontvangen ter review. Dit beïnvloedt mijn mening echter niet.

You may also like

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *