Korres Nail Colour 23 Cyclamen

In de Truly Yours Box van oktober zat een Korres Myrrh  Oligoelements Nail Colour in de kleur 23 Cyclamen. Ik was meteen helemaal blij dat er een nagellakje in de box zat, aangezien ik gek ben op nagellak. Daarbij kende ik het Griekse merk Korres ook nog niet en het is natuurlijk altijd leuk om nieuwe merken te leren kennen. Lees snel verder voor mijn review! 

Wat ik extra bijzonder vind aan het merk Korres, is dat ze nagellak verkopen die gezonde stoffen bevat voor je nagels. Dat is natuurlijk altijd wel een voordeel, maar zeker voor de ware diehards onder ons die het liefst elke dag een ander kleurtje dragen, is dit wel extra fijn. In de nagellak van Korres zitten bijvoorbeeld mirre,  oligo elementen (hieronder vallen onder andere calcium en zink) en vitamine B5. Door deze ingrediënten zouden je nagels sterk en gezond moeten worden. Dit kan ik me eigenlijk best wel voorstellen, zeker omdat schadelijke stoffen zoals acetone  en siliconen niet in dit product zitten. Laten we eens gaan kijken naar het flesje!

KorresNailColourCyclamen23

Het flesje ziet er prima uit, al is het op de kleur na niet extreem opvallend. Ik vind  het flesje er netjes uitzien. Er zit 10 ml in, wat ik een prima hoeveelheid vind. Het kwastje is vrij breed, wat ik persoonlijk echt heerlijk vind, aangezien ik nu niet 100 keer met het kwastje het flesje in hoef om mijn nagels te lakken. Op mijn nagels is het echt een heerlijk knalroze kleurtje, waar ik erg blij mee ben.

Korres Nail Colour 23 Cyclamen swatch

Naast dat het lakje een mooie kleur heeft, prettig lakt en gezonde stoffen voor je nagels bevat, blijft hij ook nog aardig lang zitten, namelijk wel zo’n 4-5 dagen afhankelijk van hoeveel je je handen gebruikt natuurlijk.

Naast 23 Cyclamen heeft Korres nog 27 andere kleuren nagellak en is onder ander te koop in de webshop van Korres. Een nagellakje kost daar €8,00 per stuk, wat ik een goed prijs vind voor een kwalitatief goede nagellak, zeker omdat de bestandsdelen zo goed zijn voor je nagels.

Wat vind jij van Korres Nail Colour 23 Cyclamen? Heb je al wel eens nagellak van het merk Korres geprobeerd?

You may also like

28 reacties

  1. Oh, super leuk om te lezen! Ik was namelijk al erg benieuwd naar Korres hun nagellak en lip butters 😀 hihi. Het ziet er heel mooi uit en de kleur staat je prachtig :)!!

  2. Roze nagellak is altijd zo mooi en ik vind dit ook een heel erg leuk kleurtje! Ik had zelf eigenlijk nog nooit van dit merk gehoord, maar klinkt wel erg fijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *