LA Girl HD Pro Concealer

Over de LA Girl HD Pro Concealer had ik veel goede verhalen gehoord en daarom wilde ik hem dan ook al te graag testen. Dit heb ik inmiddels gedaan en vandaag geef ik je mijn mening; is hij écht zo goed en licht (in het geval van de kleur Porcelain) en vind ik hem makkelijk in gebruik? Dat vertel ik je vandaag!

De verpakking ziet er simpel uit, maar niet verkeerd. Ik review vandaag trouwens alleen de kleur Porcelain. Dit is de lichtste kleur en ik verwachtte daarom dat deze het best bij mijn huidskleur zou passen.

LA Girl HD Pro Concealer

Hieronder zie je de ingrediënten van de concealer. Ik zie niet veel bijzonders en mijn huid reageert hier prima op.

LA GIrl HD Pro Concealer ingredients

De applicator van de concealer is wat anders dan ik gewend ben; het is namelijk geen dove foot applicator.

LA Girl HD Pro Concealer applicator

Eerlijk is eerlijk; de applicator die je dan wel hebt vind ik niet zo fijn om mee te werken. Je moet eerst even moeite doen voordat je product erop hebt zitten en vervolgens is dit al vrij snel teveel. Zeker in het begin. Na een paar keer gebruiken werd dit wel minder en kon ik iets beter doseren (je moet er denk ik ook een beetje handig in worden), maar geef mij toch maar gewoon een ouderwetse dove foot. 

LA Girl HD Pro Concealer swatch

Tijd voor een swatch! De kleur is vrij gelig en oranje-achtig zo op het eerste gezicht. Ik vind hem voor mijzelf nét licht genoeg, maar als je nog lichter bent is hij denk ik alsnog wel iets te donker.

LA Girl HD Pro Concealer collage

Hierboven dan nog even het resultaat. Ik moet heel eerlijk toegeven dat ik er links wel extra slecht utizie hoor; ik was ziek toen ik deze foto’s maakte. Toch moet ik zeggen dat ik het resultaat wel goed vind met de concealer. Wel moet je dus uitkijken om niet teveel aan te brengen, omdat het doseren met deze verpakking gewoon wat lastiger gaat. En als je vrij veel aanbrengt, wordt het resultaat wel minder mooi.

Al met al vind ik het geen miskoop dat ik de LA Girl HD Pro Concealer heb gekocht, maar vind ik hem eigenlijk ook niet het opnieuw kopen waard. Persoonlijk vind ik de concealer die ik altijd heb van Catrice dan toch een stuk fijner en die is zelfs nog iets goedkoper. Nu is de LA Girl HD Pro Concealer ook niet heel duur met een prijs van €4,99. Ik bestelde hem bij Boozyshop.

Kende jij de LA Girl HD Pro Concealer al?

You may also like

15 reacties

  1. Fijn dat je deze ook hebt kunnen testen. Ik ken deze concealer niet en kom het hier nu voor het eerst tegen. Ik gebruik op dit moment een concealer van MAC maar deze zo vettig en smeert moeilijk uit.

  2. Het klinkt als een concealer die best oke is, op de foto kun je ook wel verschil zien! Die concealer van Catrice lijkt mij ook fijner werken.

  3. Ik vind de kleur nog best donker ondanks dat het de lichtste is. Ik heb nog nooit een concealer van LA girl geprobeerd maar als ik lees dat je hem niet geweldig vind blijf ik ook maar bij mijn vertrouwde MAC concealer.

  4. Ik kende deze concealer nog niet, maar hij klinkt wel heel goed. Jammer van de kleur, bij mij zou hij ook niet goed uitpakken. Je foto zonder make-up valt echtwel mee hoor;) Ik vind je ook mooi zonder make-up!

  5. Ik heb er zelf ook een bij boozyshop besteld alleen veelte donker en oranje, ga nog een keer een wat lichtere kopen, misschien ook porcelain, want de structuur is wel fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *