LA Girl Matte Flat Finish Pigment Gloss Bazaar

De liquid lipstick die ik vandaag voor je review heeft een vrij lange naam, het is namelijk de LA Girl Matte Flat Finish Pigment Gloss Bazaar. Ik was erg benieuwd of deze budgetvriendelijke liquid lipstick kwalitatief goed zou zijn, aangezien de meeste varianten toch wel wat prijziger zijn. 

Het eerste wat mij eigenlijk opvalt aan dit product is dat het een gloss wordt genoemd, maar ik had reviews gezien op Youtube en het gaat dus écht om een liquid lipstick. De verpakking ziet er prima uit. Het ziet er niet heel luxe uit, maar toch voelt het kwalitatief goed aan en ziet het er wel leuk uit. Het kus-mondje vind ik trouwens een schattige toevoeging.

LA Girl Matte Flat Finish Pigment Gloss Bazaar

Even een tip tussendoor: doe de verpakking niet te wild open. Dat deed ik namelijk wel de eerste keer en je hebt voor je het weet overal product zitten. Aangezien dit een product is dat lang blijft zitten, kan het nogal een crime zijn om het weer te verwijderen als het op bijvoorbeeld je kleding komt. Van je lippen krijg je het trouwens wel heel makkelijk af met een remover met olie erin of bijvoorbeeld kokosolie. Probeer het er niet zonder olie af te halen, want dan blijf je boenen.

LA Girl Matte Flat Finish Pigment Gloss Bazaar swatch

Op de swatch zie je al meteen dat Bazaar goed gepigmenteerd is. Het is een hele mooie kleur die ik vrij uniek vind; ik had nog niet precies dit. Dit is volgens mij een kleur die bij iedereen anders uitvalt. Ik heb namelijk reviews gelezen waarin hij meer perzik, meer bruin of meer roze uitviel, maar bij mij is het toch echt een beetje een neutrale zachte bruinrode kleur met een vleugje roze erdoor. Het is geen nude tint, maar ook geen knalkleur. Een mooi tussenin kleurtje dus. De geur van de LA Girl Matte Flat Finish Pigment Gloss Bazaar is trouwens niet zo lekker; de geur doet mij aan verf denken. Eenmaal aangebracht ruik je daar gelukkig niks meer van en je moet echt met je neus boven de opening gaan hangen om het te ruiken.

LA Girl Matte Flat Finish Pigment Gloss Bazaar closeup lips

Close-up op mijn lippen. Hij trekt niet erg in de lijntjes voor een liquid lipstick en ik moet ook zeggen dat hij prettig aanvoelt tijdens het dragen. Natuurlijk is het droger dan een lipgloss of creamy lipstick, maar ik heb niet het idee dat mijn lippen erg uitdrogen door dit product.

LA Girl Matte Flat Finish Pigment Gloss Bazaar fullface

Full-face met Bazaar. Ik vind hem erg mooi! Hij blijft ook vrij lang zitten; drinken kan je prima met Bazaar, alleen als je wat (vettigs) eet slijt hij wel aan de binnenkant van je lippen, maar verder blijft hij muurvast zitten. Al met al vind ik hem wel heel fijn. Ik heb alleen wel even een gebruiksaanwijzing voor je, mocht je hem nu ook willen bestellen, want de eerste twee keer ging het aanbrengen kats verkeerd bij mij. Je moet namelijk vrij snel, maar ook precies werken (tenminste als je zo’n tiny bovenlip hebt al mij) en je vooral inhouden om niet teveel aan te brengen. De eerste paar keer had ik namelijk vrij royaal een aantal lagen aangebracht om het maar perfect te krijgen en dat resulteerde in korreligheid. Nu is dat al niet zo fijn, maar ik kreeg die korrels ook op mijn tanden, wat ik wel even vervelend vond. Toch gaf ik Bazaar nog een kans en bracht ik de keer daarna zo min mogelijk lagen aan. (Ik denk 2-3.) Ineens korrelde hij niet en was hij ineens heel fijn om te dragen. Zo zie je maar dat je bij sommige producten gewoon moet blijven proberen, omdat je er even handig mee moet worden.

Wat mij betreft is LA Girl Matte Flat Finish Pigment Gloss Bazaar zeker zijn geld waard. Je kan Bazaar (en de andere LA Girl Matte Flat Finish Pigment Glossses) voor €5,49 per stuk bestellen bij Boozyshop. Dat vind ik een prima prijsje voor een mooi lipproduct.

Wat vind jij van LA Girl Matte Flat Finish Pigment Gloss Bazaar?

You may also like

41 reacties

 1. Gelukkig heb ik nooit slechte ervaringen dat de lipstick op mijn kleding komt zitten. Best wel vrolijke kleur met een vleugje roze. En de pigmentatie is zeker echt goed. Jammer van de korreltjes op je tand. Gelukkig heb je de truc gevonden hoe je dat kan voorkomen.

 2. Wat een prachtig kleurtje zeg! En die pigmentatie ziet er inderdaad super uit op de swatch! Ik ben op dit moment nog verslaafd aan mijn Maybelline Superstay 24h lippenstift: deze voelt heerlijk aan op mijn lippen en blijft echt zitten zowat als lijm haha! Ideaal voor lange dagen of feestjes. Als deze op is, dan wil ik zeker wel even gaan kijken naar die van Bazaar, want hij klinkt echt super!

  1. Die Maybelline Superstay 24H lipstick klinkt ook wel heel fijn dat hij zo goed blijft zitten! Ik vind deze van LA Girl ook heel fijn inderdaad en hij is ook niet zo duur gelukkig 🙂

 3. Deze wil ik zeker nog eens gaan uitproberen, ben nog op zoek naar een budget lip-product dat lang blijft zitten. Dit kleurtje staat je goed.

 4. Waaaauw, wat een prachtige kleur. Staat je zo ontzettend goed <3 Wat vervelend dat de kwaliteit de eerste keer een beetje tegenviel, maar gelukkig beviel de kwaliteit de keren daarna wel! <3

 5. Ik vind het werkelijk een prachtige kleur en het staat je erg goed. Ik ben geen fan van matte lipsticks, hier heb ik geen geschikte lippen voor maar ik vind het wel heel mooi om te zien bij een ander het is toch anders.

 6. Deze kleur vind ik geweldig mooi om te zien, en hij staat je ook echt heel erg goed, juist omdat je toch een wat lichtere huid hebt, vind ik dit ontzettend mooi om te zien….fijn dat hij op een andere manier aanbrengen toch helemaal aan je wensen erover voldoet….top…

 7. wat een prachtige kleur en heerlijk dat hij zo goed blijft zitten. goed om te lezen dat je hem uitgebreid hebt getest. hij is ook lekker budgetproof!

 8. Ik heb deze in een donkerrode kleur en ik had hetzelfde als jij, de eerste keer aanbrengen vond ik ontzettend teleurstellend maar na enige handigheid te hebben,ging het best goed! X

 9. Ik heb zelf drie kleuren van deze collectie en ik heb zelf nog maar een getest, maar die blijft echt voor geen meter zitten bij mij. Ik had gewoon een normaal laagje geen probleem, zat enkele uren op mijn lippen toen ik er perongeluk tegenkwam met mijn hand en toen zat de lipstick overal rond mijn mond en leek het of ik net in een bloedbad was gegaan met mijn hand, sindsdien heb ik de lipsticks gewoon niet meer geprobeerd, want ik zou het vervelend vinden moest dit in het openbaar gebeuren. Maar aangezien jij het na enkele keren beter vond ga ik het zeker nog eens proberen met de andere kleuren die ik heb. 🙂

  1. Wat jammer dat de kleur die jij hebt niet goed blijft zitten! Dat klinkt ook echt als een nachtmerrie dat het ineens overal zit, dat wil je zeker niet in het openbaar hebben. Zelf heb ik daar helemaal geen last van; ik kon zelfs mijn vriend een kus geven zonder dat het afgaf. Hopelijk werken de andere kleuren die je hebt beter!

 10. Hij is ZO onwijs mooi! Echt een prachtige kleur! Ik heb al eens getwijfeld om deze te kopen, weet nog steeds niet hoe die bij mijn huidskleur uit zal pakken.

 11. Jeetje mina wat een mooi lipproduct <3 Wat fijn dat het goed blijft zitten! Ik vind de kleur echt geweldig! Ik heb ooit een mat ding gehad, ik leek wel op een clown.

 12. Ziet er goed uit! Liquid lipsticks zijn echt geweldig! Je vroeg trouwens vandaag of die pads van Etos met olie liquid lipstick er af krijgen en ja! Dat is geen probleem! Nu heb ik toch nog gevonden waar ik die dingen voor kan gebruiken 😉 Voor mijn ogen waren ze echt niet aangenaam :’)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *