Lancôme My French Palette

Tot voor kort had ik nog geen enkel make-upproduct van het merk Lancôme in mijn bezit, maar laatst besloot ik daar verandering in te brengen. Ik was stiekem al een tijdje verliefd op het My French Palette en besloot hem tijdens de 20% kortingsavond bij Douglas toch maar te bestellen. Vandaag deel ik mijn review!

Lancôme is een merk dat bekend staat om haar prachtige en chique verpakkingen en het palette dat ik bestelde is niet anders. Het palette zit verpakt in een glanzend doosje, dat er mooi uitziet, maar wel lastig op de foto te krijgen is omdat het aan alle kanten weerspiegelt.

Lancome My French Palette

Het palette zelf is ook erg weerspiegelend, maar wel adembenemend mooi.

Lancome My French palette packaging

Wauw! Het palette ziet er speels, maar toch erg chic uit en straalt erg Frans uit.

Lancome My French Palette open

Als je het palette opent zie je dit. Je krijgt een dubbelzijdig kwastje, een make-up guide met zowel een dag als een avondlook en zo op het eerste gezicht zes kleuren oogschaduw. Maar dat is nog niet alles!

Lancome My French Palette surprise

Als je het klepje aan de rechterkant omhoog haalt komen er nog drie oogschaduws/liners tevoorschijn en het klepje dient zelf als een soort mini-spiegel.

Lancome My French Palette brush

Het kwastje dat in het palette zit is van vrij goede kwaliteit. Ik zou hem gewoon gebruiken, met name als ik op reis ga.

Lancome My French Palette first six colours

De eerste zes kleuren. De kleuren doen mij enigszins aan mijn Naked 3 palette denken en dat is een goed teken, aangezien dat voor mij een palette is waarbij elke look mooi wordt.

Lancome My French Palette swatches first six

De swatches van de eerste zes kleuren! De pigmentatie ziet er prima uit. Er zitten zowel matte als shimmery oogschaduws bij en dat geeft een leuke variatie. Wat ik trouwens wel een minpunt vind, is dat de oogschaduws geen namen hebben, maar alleen een nummer 1 t/m 6 (9 als je de liners meetelt). Hoe leuk zou het zijn geweest als de oogschaduws allemaal romantische Franse namen zouden hebben?

Lancome My French Palette liners

En hier een close-up van de liners die je ook als oogschaduw zou kunnen gebruiken.

Lancome My French Palette swatches liners

De swatches van de liners. Wat een pigment! Ik heb ze hier droog geswatched, maar als je ze nat zou gebruiken zouden ze nog intenser van kleur zijn.

Laten we snel gaan kijken hoe de oogschaduws het op mijn ogen doen!

Lancome My French Palette close-up look

Hier zie je een close-up van de look die heb gemaakt.

Lancome My French Palette fullface look

En hier full-face met de look. Zo met mijn ogen open kun je de liners die ik heb gebruikt wat beter zien. Voor deze look gebruikte ik alle drie de liners en kleur 1,  4 en 6. Ik gebruik normaal gesproken niet zo snel gekleurde eyeliner, maar ik merk dat dit toch wel leuk staat!

Mijn eerste ervaring met de make-up van Lancôme (parfum had ik al wel geprobeerd), is goed. Behalve dat de verpakking erg mooi is, is ook de kwaliteit erg goed en de kleuren in het palette vind ik leuk en gevarieerd. De meer neutrale kleuren zijn precies kleuren die ik elke dag zonder twijfel zou kunnen gebruiken en de liners zorgen toch nog voor een leuke pop of colour. 

Het Lancôme My French Palette kost €54,90 en is verkrijgbaar bij Douglas. Ik kocht het palette met 20% korting voor €43,92, wat ik wel een goede deal vond, maar de reguliere prijs is voor Lancôme begrippen ook zeker niet verkeerd als je je bedenkt dat de kleinere paletjes van dit merk in dezelfde prijsklasse liggen.

Wat vind jij van het Lancôme My French Palette?

You may also like

39 reacties

  1. Ooooh wat een onwijs mooi palette. De kleurtjes zijn ook super pretty en goed gepigmenteerd. Vooral de roze tinten vind ik erg mooi, maar de blauwe tinten zijn absoluut een fijne aanvulling!

  2. Wat een prachtig palette! Echt wauw, de look die je hebt gemaakt is ook heel tof! De prijs houdt me helaas tegen, maar anders was ik nu nog naar de Douglas gegaan!

  3. Echt een prachtig palette! Super mooie kleuren en de pigmentatie is echt wow! De verpakking is ook echt mooi zeg, alleen ik had het ook wel gaaf gevonden als de kleuren een naam hadden :). Fijne deal heb je gemaakt ook! En mooie look :)!! Staat je echt goed :).

  4. Ah, wat een ontzettend gaaf palette! Ik vind de looks die je hebt gemaakt echt ontzettend mooi! Iets wat ik ook graag zou dragen. Leuk artikeltje weer 😉

  5. Wauw, wauw, wauw.. I’m in love! De verpakking is prachtig, en het pigment is echt super! Ik heb nog geen ervaring met Lancome make-up, maar ik ben nu al verkocht!

  6. Super mooi palette! Mij persoonlijk iets te duur.. verder kan ik over het algemeen niet klagen over oogschaduwen van Lancome, maar ik heb een paar jaar geleden gezegd dat ik er voor een tijdje geen nieuwe hoef te hebben (zo duur en gebruik ze niet genoeg daarvoor). Je hebt er wel een prachtige look mee gemaakt. Het blauw aan de onderkant maakt het voor mij echt helemaal af 🙂

  7. Wauw, ik ben helemaal verkocht! Die verpakking is prachtig! Ik zou er uren naar kunnen staren, haha! Ook de kleuren zien er absoluut niet mis uit, subtiele kleuren vindt ik altijd fijn! Mooie look heb je er trouwens mee gemaakt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *