Liebster Award

Hoewel ik al eerder genomineerd ben voor de Liebster Award, ben ik de afgelopen tijd nog 3 keer genomineerd voor de Liebster Award. Dit vind ik natuurlijk een grote eer! Erg leuk om te zien dat zoveel mensen mij genomineerd hebben. In eerste instantie had ik er alleen niet zoveel tijd voor, dus heeft het even geduurd. Maar hier is hij dan eindelijk. Ik wil graag Nele van Coffees and CherriesJulia van Girlsstaystylish en Melissa van Melfortune bedanken voor hun nominaties! Omdat ik het al moeilijk genoeg vind om één keer 11 mensen te nomineren en er nu eigenlijk 33 moet nomineren, heb ik besloten dit niet te doen. Als jij minder dan 200 volgers hebt, dan ben je in principe door mij genomineerd om de tag te doen! Ik vind het te moeilijk om tussen al die leuke blogs te kiezen namelijk!

liebster-award

 

Als eerst zal ik nu de vragen van Nele beantwoorden:

1) Beschrijf je eigen blog (beauty, mode, fotografie,…)

Mijn blog Beautiliciousworld gaat over beauty, fashion, food en lifestyle. Dit zijn voor mij onderwerpen waar ik graag over schrijf en ik hoop dat je mijn plezier in mijn artikels terug kunt lezen!

2) Je beland op een onbewoond eiland en mag 1 ding meenemen, wat zou het zijn?

Oh god, wat een vreselijk moeilijke vraag! Ik zou eigenlijk liever een persoon meenemen, namelijk mijn vriend. Mijn spullen kan ik veel gemakkelijker missen.

3) Wat is je favoriete kledingstuk?

Ik vind dit ook wel een hele moeilijke vraag, want ik ben gek op zowel rokjes, jurkjes en shortjes, maar misschien vind ik uiteindelijk goede lingerie nog wel het belangrijkst; als die goed is zit alle kleding toch net wat beter en fijner, vind ik.

4) Beschrijf je eigen persoonlijkheid

Vrolijk, creatief en een beetje gek.

5) Wat is jouw favoriete blog om te lezen?

Ik heb niet één favoriete blog, maar ik merk dat ik wel elke dag een aantal blogs wil checken. Van de bekende blogs zijn dit BeautylabBeautyglossMiss Lipgloss en Vera Camilla.

6) Wat is jou talent?

Ik denk dat ik als ik iets leuk vind en het redelijk kan, ik de motivatie en het enthousiasme heb om door te gaan totdat ik het heel goed kan. Oh, en het schijnt ook dat ik erg grappig uit de hoek kan komen, maar dat vind ik zelf wel meevallen.

7) Wat vind je de lelijkste trend die er is?

Ik heb niet zozeer iets tegen een specifieke trend, maar meer iets tegen mensen die zich niet kleden naar wat bij ze past qua hoe ze eruit zien en hun figuur. Meisjes die hun broek net twee maten te klein kopen, zodat je de vetjes kunt zien zitten bijvoorbeeld, dat vind ik zo vreselijk. Verder is het voor mij een echte no go om er heel ordinair bij te lopen of allemaal felle prints te combineren die totaal niet bij elkaar passen.

8) Wat wilde je worden toen je klein was en is dat nog steeds zo?

Toen ik klein was wilde ik echt heel veel verschillende dingen worden. Schrijfster, zangeres en actrice waren toch wel de dingen die ik het langst leuk bleef vinden. Tja, dat waren toch dingen die ik leuk vond. Hoewel ik nooit, nooit zeg, denk ik dat ik het toch het liefst bij schrijven houd, omdat dat het best te combineren valt met een beetje huiselijkheid en een relatie. Best gek eigenlijk dat ik al van kleins af aan wil schrijven en het nu nog steeds wil.  Hoewel ik vroeger vooral wilde schrijven om boeken te schrijven (ik heb een aantal jaar terug ook De Duistere Bruiden laten uitbrengen bij FreeMusketeers), lijkt het me nu vooral leuk om mijn brood te verdienen door artikels te schrijven voor een magazine of door mijn blog.

9) Zou je zonder make-up de deur uitgaan? Waarom wel of niet?

Nee. Ik zou echt wel zonder make-up de deur uitgaan als het echt niet anders kan, maar bij voorkeur niet. Ik voel me altijd net wat meer ‘aangekleed’ als ik make-up op heb, dan is mijn gezicht niet zo naakt.

10) Wat is je favoriete film? Vertel er wat over.

Ik heb niet echt één favoriete film. Aangezien ik echt van films houd, vind ik er vrij veel leuk. Ook kijk ik veel verschillende soorten films.  Op deze vraag heb ik dus niet echt een antwoord.

11) Ben jij een hakken-meisje of een sneaker fan?

Zeker weten een hakken-meisje. Ik ben erg klein (maar 1.65 m) en vind het daarom ook vaak net wat leuker staan. Zonder hakken voel ik me echt een klein ukkie haha. Daarnaast loop ik heel snel naast mijn schoenen als ze geen hak hebben, omdat het dan kan; doe het bij hakken en je valt om.

Nu de vragen van Julia:

1) Wat is je favoriete winkel?

Ik heb niet één favoriete winkel, maar ik merk wel dat ik liever naar beauty winkels ga dan naar kledingwinkels. Ik vind bijna alles beauty wel leuk, terwijl ik bij kleding heel erg kieskeurig ben. Eigenlijk hangt het er ook een beetje er vanaf van wat ik op dat moment nodig heb, want als ik schoenen of kleding nodig heb, kijk ik daar ook heel graag. Ik vind trouwens de keuken en woonafdelingen ook vaak erg leuk.

2) Wat is je grootste droom?

Met mijn vriend alle leuke dingen doen die we nog willen doen en daar geld genoeg voor hebben. Oh en ik wil heel graag een kitten!

3) Wat is je droombaan?

Nu ga ik heel brutaal zijn: schrijven bij een bekend Nederlands glossy magazine en bloggen. Ik merk dat ik van schrijven houd, dus ik wil daar echt wat mee gaan doen.

4) Wat is je leukste jeugdherinnering?

Wat een ontzettend moeilijke vraag! Ik vind het heel moeilijk om één jeugdherinnering te noemen, omdat nu even alle herinneren tegelijk terugkomen.

5) Heb je weleens een boek of film gelezen/gezien die impact op je leven heeft gehad? Zo ja, welke?

Ja, ik denk dat elk boek of film wel een hele kleine invloed heeft op mijn leven. Ik denk dat dit te maken heeft met dat ik snel inspiratie krijg door boeken en films.  Ik denk trouwens dat de Harry Potter boeken van J.K. Rowling een speciale invloed op mijn leven hebben gehad, omdat ik het verhaal achter de schrijfster kende en dat ze dus van bijstandsmoeder naar multimiljonair is gegaan. Dat vind ik wel erg inspirerend en hoewel veel mensen me waarschijnlijk voor gek verklaren omdat ik denk dat iedereen (bijna) alles kan bereiken wat hij/zij wil, denk ik dat het vooral een kwestie is van geloven dat het kan en daar naar handelen. Als je niet opgeeft, moet het toch een keer lukken?

6) Wat zijn je verborgen talenten?

Deze vraag heb ik bij de vragen van Nele al min of meer beantwoord, namelijk bij vraag 6 Wat is jou talent? Kijk daar dus voor het antwoord.

7) Welk soort muziek luister je?

Ik vind veel muziek leuk, maar meestal luister ik het liefst naar electro, subground, hardstyle en dance. Ik houd dus wel van energieke muziek.

8) Wat is je favoriete quote, waarmee je het helemaal eens bent?

Pff… Ik ben niet echt een persoon die helemaal van de quotes is. Ik vind ze vaak wel heel mooi en inspirerend, maar vergeet ze binnen de kortste keren weer.

9) Hoe wil je je leven leiden, je levensstijl?

Gelukkig. Het maakt me niet zo heel veel uit hoe mijn levensstijl is, zolang ik en de mensen waar ik van houd er maar blij van worden. Natuurlijk probeer ik wel zo gezond mogelijk te leven en zou ik graag een redelijk luxe leventje lijden (niet te luxe, want ik denk dat je er dan niet meer van geniet).

10) Wat is je all-time favourite qua kleding?

Deze vraag heb ik al beantwoord, zie vraag 3 van Nele Wat is je favoriete kledingstuk?

11)  Beschrijf je kledingstijl!

Mijn kledingstijl is classy en vrouwelijk met af en toe een twist, bijvoorbeeld heel erg girly of juist wat stoerder. Ik ben gek op materialen en als je me ooit in een kledingwinkel spot, zul je zien dat ik eerst alle stoffen voel voor ik het ga passen. Als de stof niet fijn aanvoelt, pas ik het niet.

Zo, nu is het tijd voor de derde en laatste rij met vragen, namelijk de vragen van Melissa!

1) Wat is je favoriete beautyblog?

Zie vraag 5 van Nele Wat is je favoriete blog om te lezen? Ik lees namelijk vooral beautyblogs, echte fashion of food favorieten heb ik niet.

2) Wat is je favoriete nagellak kleur?

Alle soorten blauw zo ongeveer, hoewel ik donkerrood ook heel mooi vind.

3) Lippenstift of lipgloss?

Lippenstift. Lipgloss plakt soms en dat vind ik niet zo prettig.

4) Ben je ooit naar Londen geweest?

Jazeker! Ik vind het een prachtige stad.

5) Heb je broers of zussen?

Ik heb één jonger zusje, Michelle.

6) Hoe ga jij je kinderen later noemen?

Kinderen? Oh help daar moet ik echt (nog) niet aandenken! Mijn vriend en ik willen wel graag een kitten, maar een kind zien we nu niet echt zitten. Ik denk ook niet dat dat heel raar is, aangezien we allebei nog maar 21 jaar oud zijn.  Ik zou vooral erg opzien tegen het zwanger zijn en de bevalling. Hoewel ik trouwens ook niet iemand ben om luiers te verschonen haha.

7) Welke MAC collective is jou favoriet?

Ik heb nog helemaal geen MAC producten, slecht of niet dan? Het erge is nog dat ik bijna alles wel wil hebben van MAC.

8) Mascara of eyeliner?

Zeker weten mascara. Eyeliner heb je niet per se nodig voor een mooie look, mascara helpt in mijn geval wel, aangezien ik erg lichte wimpers heb.

9) Welke beauty trend is helemaal niks volgens jou?

Ik zou het zo niet weten, aangezien ik nog niet elke trend heb geprobeerd en pas een oordeel geef wanneer ik dat wel heb gedaan.

10) Welke kaarsengeur vind jij het lekkerst?

Alles met kaneel en appeltaartgeur. Ik houd wel van een lekker homely luchtje in huis.

11) Wat is jou favoriete serie?

Voor de mensen die dit nog niet wisten: Supernatural! Ik kijk niet snel elke aflevering van een serie, maar dat heb ik hier wel gedaan. Als je nog niet weet waar Supernatural over gaat, heb ik hier de link naar het artikel dat ik laatst over deze serie heb geschreven.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om deze Liebster Award tag te lezen en dat hij niet te lang is geworden doordat ik er drie tegelijk doe.  Nele, Julia en Melissa, nogmaals bedankt voor jullie nominatie!

You may also like

17 reacties

  1. Haha super om dit te lezen! Herken heel veel antwoorden en vind het hartstikke leuk dat je nu een blog hebt. Kusjes van je crazy vriendin Pazzaaa!! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *