Lifestyle Lab Verslag

Op 20 april was ik aanwezig bij Lifestyle Lab van Miss Publicity. Hier maakte ik kennis met een aantal nieuwe merken en leerde ik meer over merken die ik al een beetje kende. Vandaag deel ik mijn verslag en vertel ik je kort over mijn ervaring tot nu toe met de producten die ik mee kreeg.

Lifestyle Lab

Je hebt al een sneak peek van de goodiebag die ik mee naar huis nam kunnen zien op mijn Instagram. Later zal ik deze foto ook nog wel even toevoegen in het artikel, stel dat je hem gemist hebt.

Het event was erg interessant en ik kende ook nog niet alle merken, wat ik altijd leuk vind. Het was een zogenaamd inloopevent en dat vind ik zelf altijd heel fijn, omdat je dan meer kans hebt dat je ook daadwerkelijk langs kunt komen gedurende de dag. Zolang je die dag maar kunt is het goed.

Niet overal stonden continue mensen bij en het kan zijn dat ik daardoor misschien niet overal veel over kan vertellen, maar ik ga mijn best doen je een goede indruk van het event te geven.

Brabantie & Stoov

Ik begon mijn rondje langs de merken bij Brabantia. Dit merk kende ik van naam wel, maar verder eigenlijk nog niet zo goed. Het blijkt dat ze heel goed bezig zijn. Zo planten ze een boom voor elk droogrek dat verkocht wordt. Dat is toch een mooie gedachte.

Dit is een voorbeeld van een merk waar ik niemand bij heb zien staan, namelijk Stoov. Wel snap ik nu het product; je kunt namelijk op een knopje drukken en dan wordt het kussentje warm. Een beetje een gek gevoel, maar wel handig voor bijvoorbeeld in voetbalstadions.

Alpine, InfiniTea & Wilkinson

Alpine kende ik al! Ik heb namelijk hun PartyPlugs al. Ik ga redelijk vaak naar hardstyle feestjes/festivals en ik wil geen chronische piep in mijn oren later, dus het leek mij goed om deze uit te proberen. Je hoort de muziek er nog wel gewoon doorheen, alleen is het een stuk gedempt.

Zelf vond ik de plugs niet meteen superlekker zitten toen ik ze zelf kocht en begon te testen, maar dit kan eventueel te maken hebben met een kleine gehoorgang. Wat ik top vind is dat ze mij bij Alpine meteen een model gericht op kinderen mee hebben gegeven om te kijken of deze beter zitten.

Over dit InfiniTea kan ik eigenlijk niet heel veel zeggen, omdat hier niemand bij stond. Wel trok dit theemerk meteen mijn aandacht. Tja, je bent een theeleut of niet. De smaken roken in ieder geval lekker.

Wilkinson was er ook en ik moet zeggen dat ze mij wel heel benieuwd hebben gemaakt naar hun producten. De mesjes zien er ook gewoon al mooi uit en er zijn ook veel varianten, zodat er voor ieder wat wils tussenzit. Ook hebben ze (binnenkort) speciale probeerverpakkingen, zodat je voor vijf euro al een mesje kunt proberen. Dat lijkt mij vooral handig als je niet zo goed weet welke nu het beste bij je past.

S’dam, Chalo & Hands Off

S’dam was voor mij een leuke verrassing; zij hadden een stand met allemaal verschillende Schiedamse gins en je kon daar ook een cocktail laten maken. Dat heb ik ook meteen gedaan en ik moet zeggen: hij was erg lekker! Normaal gesproken drink ik bijna nooit gin, maar je kunt er eigenlijk toch best veel mee.

Chalo kende ik nog niet, maar alleen de vrolijke verpakking met het aapje erop sprak mij al erg aan. Dit Belgische merk verkoopt allerlei smaken chai lattes. Dit is iets dat ik niet zo vaak drink, maar je kon ter plekke wat proeven en dat smaakte zeker lekker. Wat ook fijn is, is dat dit een duurzaam merk is dat enkel met natuurlijke ingrediënten werkt.

Hands Off kende je misschien al wel als je van chocolade houdt. Dit merk is ook gewoon bij de supermarkt te verkrijgen. Zelf eet ik alleen 70% of puurdere chocolade, omdat mijn huid niet goed reageert op andere soorten en vaak is er voor mij daarom geen optie met chocolade. Bij Hands Off dus wel! Ze hebben een variant met 70% en 85% pure chocolade. Superfijn voor mij natuurlijk! In de goodiebag zat een reep crispy cookie caramel & seasalt en die heb ik maar aan mijn vriend gegeven. Hij is een grote chocoladeliefhebber, dus dat vond die helemaal niet erg haha. Op het event heb ik die van 85% puur geproefd en die vond ik erg lekker en zeker niet te bitter.

Eerste indruk van de goodies

Ik ging met een goedgevulde goodiebag naar huis na het event, zoals ik al meteen die dag deelde met de bovenstaande foto. Niet alle producten heb ik zelf ook kunnen proberen, zoals de chocolade, maar Jeff had hem snel op, dus ik denk dat die heel lekker was haha.

Mini reviews

De appelboor van Brabantia heb ik nog niet uitgeprobeerd, aangezien wij momenteel geen appels in huis hebben. Op de een of andere manier eet ik die alleen heel enthousiast als ik grieperig ben. De kwaliteit ziet er zo op het eerste gezicht wel goed uit en er zit zelfs nog garantie op.

De oordopjes van Alpine ontving ik zowel in de PartyPlug als kindervariant. Die tweede ga ik aan Jeff geven, aangezien we eigenlijk altijd met zijn tweeën naar festivals gaan. De Pluggies voor kinderen heb ik nog niet gebruikt bij een evenement, maar ik heb ze al wel thuis even getest gewoon puur om de pasvorm te bekijken. En deze leken al een stuk beter te zitten bij mij.

De testers van Chalo heb ik ook uitgeprobeerd. De cardamom variant vind ik het lekkerst, maar wel erg machtig. Ik zou hier dus een half kopje van drinken en dan heb ik wel genoeg. De vanille variant vond ik niet zo heel lekker en wat té zoet. Nu zit er in beide variant best veel suiker, dus het kan goed dat het mij daarom wat zoet af was.

Conclusie

Zo, ik ben alweer bijna 1000 woorden verder, dus volgens mij moet ik maar een einde breien aan mijn verslag. Ik hoop dat je zo een goede indruk hebt gekregen van Lifestyle Lab en de merken die er waren. Mijn dank aan Miss Publicity voor het organiseren van deze leuke dag en uiteraard ook mijn dank voor de leuke goodies!

Naar welk merk ben jij het meest benieuwd?

You may also like

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *