Mijn liquid lipstick stash

Zoals je misschien wel weet, ben ik niet per se de grootste fan van liquid lipsticks. Desondanks heb ik er toch best een aantal in mijn stash en daarom leek het mij leuk om ze aan je te laten zien. Ik laat je swatches en lip swatches zien en geef daarnaast ook meteen mijn mening!

Zoals je kunt zien heb ik “maar” zeven liquid lipstick producten, maar alsnog is de video aardig lang geworden, doordat ik ook mijn mening en swatches wilde laten zien. En dan heb ik nog heel veel geknipt ook door bijvoorbeeld de stukken waarin ik product verwijder en aanbreng er grotendeels uit te laten.

Ik kan je wel vertellen dat mijn lippen dit niet zo’n leuke video vonden om te maken haha. Zeker de hele droge liquid lipsticks voelden toch wel vervelend aan en met name het verwijderen en aanbrengen werd steeds lastiger. Dat kun je ook misschien ook wel iets zien tegen het einde, omdat de application daar steeds wat minder netjes lijkt (misschien ook wel doordat ik tussendoor mijn lippen schoon moest maken met olie, dat is ook niet heel handig eigenlijk). Gelukkig hebben jullie mij niet na afloop van deze video gezien haha, want toen ik de blauwe kleur wilde verwijderen ging dat zelfs met olie nog lastig met blauwe vlekken tot gevolg (zelfs op mijn elleboog? Geen idee hoe ik dat voor elkaar heb gekregen).

Tja, het maken van deze video was dus best wel een gedoe, maar ik hoop dat jullie de video leuk vinden, dan is het het zeker waard. Mijn liquid lipstick stash is dan misschien niet groot, maar stiekem vind ik het zelf ook juist leuk om soms wat minder grote collecties te zien. Daarnaast heb ik er stiekem al een paar weggedaan die mij helemaal niet goed bevielen.

Heb jij ook liquid lipsticks of sla je ze liever over?

You may also like

7 reacties

  1. Oh arme lippen, al dat op en af stiften… 🙂 Jammer dat Funk niet zo fijn aanbrent, want de kleur is wel supermooi. Materialistic staat jou wel vind ik, maar mijn kleur is het echt niet.

  2. Haha ik kan me voorstellen dat je lippen het niet zo prettig vonden. Zelf ben ik niet zo van de liquid lipsticks. Ik vind het altijd maar een gedoe en blijft nooit fatsoenlijk zitten. Liefs.x

  3. Lijken mooie kleuren hoor! Maar hoor vaker verhalen over dat die liquid lipsticks niet lekker zitten… Welke kleur zou je mij aanraden trouwens? 😉

    1. Nee ik vind ze ook niet lekker zitten op die van NYX na, die vind ik eigenlijk net als een normale matte lipstick. Zou als ik jou was daar ook naar gaan kijken. Heb er nu pas een donkerrode kleur van bij, Copenhagen en denk dat die bij jou ook wel mooi zal staan 🙂

  4. Ik kan me voorstellen dat dit niet een makkelijke video was om te maken. Liquid lipsticks zijn ook niet mijn favoriet, maar ik vind ze wel leuk voor af en toe. Ik vind de kleuren wel heel gaaf allemaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *