LOOkX Lipstick 201 Little Desert

Vandaag heb ik weer een review van een product van LOOkX voor jullie! Ik moet zeggen dat ik steeds enthousiaster begin te worden over dit merk, hoewel ik de prijzen niet heel budgetproof vind. Lees snel verder voor een review van LOOkX Lipstick 201 Little Desert. 

Toen ik dit kleurtje voor het eerst zag, schrok ik me rot: wat lijkt hij bruinig zeg! De verpakking vind ik verder wel oké; ik houd niet zo erg van zilverkleurige verpakkingen, omdat ik ze er op de een of andere manier een beetje goedkoop uit vind zien. Nu is LOOkX niet een mega goedkoop merk, dus in dat opzicht geeft deze verpakking bij mij een verkeerde indruk.

LOOkX201little desert

Hij ziet er een beetje bruin uit met een roze ondertoon erin. Hmm.. Ik zie mezelf niet zo snel bruine lipstick dragen, dus ik was wel even bang dat ik hem niks zou vinden. Toch valt hij op mijn lippen reuze mee qua bruinheid! Hij heeft wel een bruine tint in zich, maar op mijn lippen gedraagt hij toch vrij rozig, kijk maar mee naar de swatch hieronder.

LOOkX Lipstick 201 swatch

Fullface ziet hij er ook heel prima uit.

lookxlipstick

Hoewel ik toen ik deze lipstick voor het eerst zag, bang was dat ik de kleur niet mooi zou gaan vinden, heb ik nu ontdekt dat ik wel degelijk heel blij ben met de kleur. De lipstick heeft een mooie, nude kleur die mij zeker wel aanspreekt. Hij voelt ook erg prettig aan op mijn lippen, hoewel dit niet een hele creamy lipstick is. Hij droogt mijn lippen niet uit, maar hydrateert ze ook niet heel erg. 201 Little Desert overleeft een drankje en een hapje, maar als je echt een grote maaltijd gaat eten, zul je toch even bij moeten stiften.

LOOkX Lipstick 201 Little Desert is voor €15,75 onder andere te koop bij Brush!

Wat vind jij van deze lipstick? Zou je hem zelf willen hebben?

You may also like

14 reacties

  1. Wat een mooie en draagbare kleur! Perfect bij bijna elke look en voor elke dag ook nog 😀 Ik heb zelf één lipstick van dit merk, maar die is paars dus ik denk niet dat ik die heel veel zal dragen hihi

  2. Het lijkt mij een hele fijne lipstick, alleen hij is wel wat prijzig. Zelf koop ik het liefst mijn lipsticks van Catrice, die blijven heel lang zitten en voelen heerlijk aan.
    liefs,
    rosannevandierenn.blogspot.com

  3. Heel mooi! Hij staat eigenlijk perfect bij je 😀 het merk kende ik nog niet, dus dat is ook leuk! Het zou bij mij minder mooi staan denk ik, maar daarvoor zou ik moeten swatchen haha.

  4. Wow, hij staat je echt mooi! Vaak staan bruine tinten juist heel leuk, maar ik ben het met je eens dat ze me in de huls ook altijd een beetje afschrikken 😉

  5. Wat een ontzettend mooi kleurtje! Toen ik hem op de eerste foto zag had ik ook verwacht dat die toch donkerder zou zijn, maar op de lippen vind ik hem heel mooi. De kleur staat jou ook erg goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *