L’Oréal Color Riche 604 Metropolitan

Laatst kwam ik weer bij de Etos en zag ik tot mijn grote vreugde dat er nog steeds nagellak in de aanbieding was. Met moeite hield ik mij in en kocht ik niet alle Essie nagellak die er nog lag en hield ik het bescheiden bij één lakje van L’Oréal, namelijk een Color Riche lakje in de kleur Metropolitan. Kijk snel verder voor mijn review! 

Volgens mij heb ik nog nooit een normaal, niet-glitter nagellakje van L’Oréal gekocht. Dit keer koos ik echter wel voor een niet-glitterlak, namelijk Metropolitan, een mooie grijze kleur. Grijs is een kleur die een beetje ondervertegenwoordigd is in mijn stash, dus ik vond dat ik wel het recht had om deze mee te nemen. Daarnaast kreeg ik 50% korting en kostte hij hierdoor maar €2,99 in plaats van €5,99.

Loreal Color Rich Metropolitan

Ik vind de nagellakflesjes van L’Oréal altijd iets chics hebben door de gouden dop en de dunne, lange vorm van het flesje. Ik vind het leuk!

Loreal Color Riche 604

Hier zie je het nummer bovenop de gouden dop van dichtbij. De nummers vind ik dan weer wat minder chic, maar alsnog vind ik het flesje erg mooi.

Loreal Color Riche Metropolitann label 604

Ik vond de naam Metropolitan erg leuk bedacht en dat gaf stiekem de doorslag dat ik hem mee nam; als ik de kleur leuk vind en de naam niet zo leuk, heb ik sneller de neiging om een lakje toch maar te laten liggen. Nagellak met enkel een nummer in plaats van een nummer en een naam zie je mij dan ook niet zo snel kopen.

Loreal Color Riche swatches

Swatch-time! Hierboven zie je een collage waarin ik Metropolitan op mijn nagels draag. Ik vind het een erg gaaf kleurtje! Misschien dat dit wel net iets meer een kleurtje voor het najaar is dan voor het voorjaar, maar ergens vind ik hem ook wel bij het voorjaar passen. De kleur is namelijk meer licht dan donkergrijs en ergens vind ik dat lichte grijs best wel bij de lente passen. Ik word eigenlijk ook best vrolijk van deze kleur! Ik was trouwens wel verbaasd over het kwastje; deze was een stukje breder dan van de glitterlakken van L’Oréal, maar lakt daardoor wat mij betreft wel fijner. Met twee laagjes krijg je Metropolitan perfect dekkend, wat ik helemaal prima vind.

Je merkt het waarschijnlijk al, maar ik ben enthousiast! L’Oréal Color Rich 604 Metropolitan is onder andere te koop bij de Etos. Normaal gesproken kost hij €5,99, maar ik kocht hem voor slechts €2,99, wat toch weer wat scheelt. Ik kan je dus zeker aanraden om de aanbiedingen een beetje in de gaten te houden!

Wat vind jij van Metropolitan?

You may also like

38 reacties

  1. Ik vind hem prachtig en heb hem zelf ook! Ik draag hem heel graag in combinatie met Confettis, ook van L’Oréal. Daar is het precies de goede basiskleur voor!

  2. Hey had je deze ook op in je tms unboxing filmpje? Toen ik het flesje zag, dacht ik hmm nee niet zo leuk. Maar op je nagels vind ik hem erg mooi en veel meer kleur ook dan ik had verwacht;)

  3. Wauw, leuk kleurtje! Voor dit prijsje ziet het er uit als een zeer goed lakje 😀 . Haha, de intro is heel leuk geschreven, ik kocht heel bescheiden één L’Oréal lakje, geniaal!

    Xjes Femke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *