L’Oréal Color Riche Million Sapphire

Als je mijn blog al wat langer volgt heb je ondertussen vast al wel ontdekt dat ik mijn nagellak graag in de aanbieding koop. Ook laatst was het weer raak en kocht ik een L’Oréal lakje met de luxe naam Million Sapphire voor de helft van de prijs. Vandaag stel ik Million Sapphire aan je voor en laat ik je weten wat ik ervan vind!

Laten we – zoals ik eigenlijk altijd doe – beginnen bij de verpakking. Ik vind dat de nagellakflesjes van L’Oréal altijd iets extra’s hebben dat de meeste andere drogisterijmerken niet hebben; ze stralen namelijk een soort luxe uit met hun slanke vorm en zwarte dop met gouden band.

L'oréal Color Riche Million Sapphire package

Als ik nagellak ga kopen bij een drogist, bekijk ik automatisch altijd alles dat in de aanbieding is. Nietsvermoedend draaide ik dit glanzende glitterlakje om en zag ik dat hij de naam Million Sapphire droeg. Laat ik  nu net een zwak hebben voor alle namen die luxe klinken. Tja, toen ik dat zag kon ik hem echt niet meer weerstaan.

L'oréal Color Riche Million Sapphire label

Nu moet je trouwens niet denken dat ik hem puur vanwege de naam heb gekocht; ik houd sowieso al heel erg van glitternagellak in zo ongeveer alle kleuren van de regenboog, maar ik probeer voor mijzelf altijd een goede reden te verzinnen om er nog meer te kopen. In dit geval was de naam mijn excuus.

L'oréal Color Riche Million Sapphire

Tijd voor de swatches! Hierboven zie je het lakje op mijn nagels. Million Sapphire is volledig dekkend hier, maar daar heb ik wel drie dunne laagjes voor nodig gehad. Aan de ene kant is het misschien een beetje jammer dat hij niet al met twee laagjes dekt, maar aangezien deze glitterlak erg snel droogt hoor je mij ook  niet klagen om drie lagen.

L'oréal Color Riche Million Sapphire swatch 2

En nog een swatchfoto. Ik vind het echt een prachtig lakje. De grovere glitters vallen lekker op in contrast met de kleinere blauwe glitters en het ziet er chic uit. Het enige minpuntje is de houdbaarheid; dit lakje blijft bij mij maar één dag zitten. Nu moet ik zeggen dat daar ook wel voordelen aan zitten trouwens. Ik bedoel het gaat hier wel om glitterlak en dat is normaal gesproken een crime om te verwijderen, maar dit keer was de lak na een dagje keurig van mijn nagels verdwenen. Dat scheelt zoveel tijd!

L’Oréal Color Riche Million Sapphire is bij de meeste drogisterijen te koop. Ik kocht mijn exemplaar bij de Etos voor €3,- in plaats van de reguliere prijs van €5,99.

Wat vind jij van L’Oréal Color Riche Million Sapphire?

You may also like

44 reacties

  1. Wauw, wat een mooi lakje! Ik vind de kleur in combinatie met de glitters echt geweldig. Jammer van de houdbaarheid, maar nagellak blijft bij mij sowieso niet lang zitten. x

  2. Toen ik het flesje zag werd ik niet meteen enthousiast, maar ik vind ‘m op je nagels toch wel mooi! En die luxe namen, tsja dat geeft toch wel nèt dat beetje extra, haha.

  3. Oh, mooie aanbieding. Slim van jou om alles gewoon af te gaan.. en de naam is inderdaad erg mooi. Sapphire klinkt zo gaaf. Ik vind het ook een mooi kleurtje trouwens en gelukkig was het niet een ellende om weg te halen.. want die glitters.. ik zou er al bang voor zijn 😛

  4. Hoe kan een glitterlak van 3 lagen maar 1 dag blijven zitten?! Apart, maar bofkont 😀 hahaha is inderdaad een crime om er af te halen! Vind ‘m mooi, leuk voor de feestdagen of avondje uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *