L’Oréal Paris Ultra Precision Super Liner

Meestal ga ik voor oogpotlood, maar laatst besloot ik om de L’Oréal Paris Ultra Precision Super Liner te gaan proberen. Ik heb er goede dingen over gelezen en daarom wilde ik wel een poging wagen. Ik testte hem uitgebreid voor je uit en deel vandaag mijn review!

De verpakking van de eyeliner vind ik er mooi uitzien. Het is goudkleurig en dat vind ik vaak nét ook wat chiquer ogen dan zilver bij make-upverpakkingen.

Loreal Ultra Precision Super Liner

Ik heb trouwens gewoon de kleur Black gekozen, aangezien ik eigenlijk altijd voor een zwarte eyeliner ga. Verder zag ik hem ook nog in het bruin liggen, mocht je zwart te hard vinden, dan is dat misschien een optie.

Loreal Ultra Precision Super Liner open

De applicator bestaat uit een fijn stiftje en voor gebruik dien je de eyeliner even te schudden, zodat je optimaal gebruik kunt maken van het product dat in de verpakking zit.

Loreal Ultra Precision Super Liner swatch

De eyeliner heeft, zoals je op de bovenstaande swatch kunt zien, een prima pigmentatie en is echt zwart. Wel valt het mij op dat hij ietwat de lijntjes op mijn hand lijkt te benadrukken.

In gebruik werkt de L’Oréal Paris Ultra Precision Super Liner makkelijk en snel. Met het stiftje kun je vrij eenvoudig een lijntje zetten. Wel moet ik ondanks het schudden van tevoren toch wel meerder keren met het stiftje weer terug in de huls.

Loreal Ultra Precision Super Liner closeup

Hier zie je het resultaat in een close-up. Het resultaat ziet er goed uit, maar als je goed kijkt zie je wel dat de eyeliner niet overal perfect pakt en de zwarte kleur wordt snel minder intens als je niet op tijd weer bij “dipt.” Tja, voor een close-up vind ik het niet perfect, maar voor gewoon dagelijks gebruik is hij goed genoeg.

Loreal Ultra Precision Super Liner fullface

Hier zie je het full-face resultaat en dat ziet er gewoon prima uit.

Al met al vind ik de L’Oréal Paris Ultra Precision Super Liner best een fijn product en voor dagelijks gebruik is hij zeker wel geschikt. Zo op het blote oog zie je de imperfecties die je op de close-up ziet niet, maar als je er zoals mij close-up foto’s van maakt valt het toch wel iets meer op. Zelf vind ik het grootste minpunt eigenlijk wel dat je zo vaak opnieuw moet dippen in de huls, omdat dit toch wel wat extra tijd kost. Mijn conclusie is daarom dat de L’Oréal Paris Ultra Precision Super Liner een prima eyeliner is, vooral qua dat hij heel makkelijk werkt, al is het dan niet supersnel. Van een eyeliner met een prijs van €13,99 had ik toch wel iets meer nog verwacht om heel eerlijk te zijn. Hij is onder andere te koop bij Kruidvat. Let op: Kruidvat heeft regelmatig aanbiedingen waarbij je bijvoorbeeld 1+1 gratis op L’Oréal hebt en wat mij betreft is het zeker de moeite waard om daar op te wachten, omdat je de eyeliner dan voor een fijner prijsje kunt kopen.

Wat vind jij van de L’Oréal Paris Ultra Precision Super Liner?

You may also like

15 reacties

  1. Ik heb de matte vinyl versie van deze liner en die dekt wel heel goed en is echt diepzwart. Misschien kun je die eens proberen? Vind het echt een topper!

  2. Ik heb toch het liefst een product dat in 1x een goede zwarte lijn zet. Als je een paar keer moet dippen dan skip ik maar denk ik :). Ik had een hele fijn van The Body Shop maar die van de Max & More (Action) doet het ook super en die kost maar 1,50 (incl. mascara).

  3. Wat vervelend dat je meermalen moet dippen voor een intens zwarte kleur. Ik vind de superslim liner ook van L’Oréal wel heel prettig in gebruik.

  4. Hmm hij ziet er goed uit en de verpakking vind ik echt mooi, geeft net ff wat meer uitstraling aan het product. jammer dat hij ondanks de prijs niet overal goed uitpakt…

  5. Wat leuk om hier een review over te lezen. Dit is een van mijn favorieten;) Je moet eigenlijk ook niet dippen, maar de eyeliner even dichtdoen en schudden. Dan geeft hij bij wel een intens zwarte kleur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *