Love Beauty and Planet Body Lotion Luscious Hydration

Na mijn iets minder goede ervaring met de JOIN Body Cream die ik bij de AH XL kocht, besloot ik om daar toch nog een ander body product te gaan kopen. Ik koos voor de Love Beauty and Planet Body Lotion Luscious Hydration. De verpakking sprak mij erg aan en de ingrediënten klonken ook goed op het eerste gezicht. Ben je benieuwd hoe hij mij bevalt? Lees dan snel verder!

Love Beauty and Planet Body Lotion Luscious Hydration

Zoals ik al zei sprak de verpakking mij al erg aan. Hoe leuk ziet dit eruit? Het ziet er lekker tropisch en vrolijk uit, zonder dat het schreeuwerig wordt. Wat ik ook wel handig vind, is dat product in een pompflacon zit. Dit is natuurlijk nét iets hygiënischer dan een pot.

De ingrediënten. Ik heb specifiek gekeken of er geen niet-vettige of pure alcohol inzat, aangezien ik vermoed dat ik daarom niet tegen de JOIN Body Cream kon. Oh en misschien leuk om te weten: dit product is dus volledig vegan!

Hierboven zie je wat van het product op mijn hand. Het meest leuke aan dit product vind ik nog wel de heerlijke zomerse geur. Het ruikt naar kokos en mimosa. De Love Beauty and Planet Body Lotion Luscious Hydration trekt snel in en laat een heerlijke geur achter. Qua verzorging is mijn huid na afloop lekker zacht en gevoed.

Conclusie

Yes! Ik heb toch nog een fijn body product bij de AH XL kunnen vinden. Dit vind ik wel heel fijn om te weten, omdat tja, soms ben ik te lui om specifiek naar een winkel te gaan voor body lotion/butter. Deze van Love Beauty en Planet kan ik gewoon tijdens de weekboodschappen meenemen. Lekker makkelijk. Mocht je nu ook te lui zijn om naar de supermarkt te gaan, dan kan je hem ook bij onder andere bol.com bestellen. De body lotion kost €11,99. Dit is niet supergoedkoop maar ik vind het ook niet superduur. Ik vind hem zelf het geld wel waard en ik denk dat de kans zeker bestaat dat ik hem nog een keer ga kopen wanneer hij op is.

Kende jij het merk Love Beauty and Planet al?

You may also like

3 reacties

  1. Dat klinkt als een heerlijk product! Wat ziet de flacon er alleen al mooi uit en de geur klinkt ook heerlijk (ik ben gek op kokos). Ideaal dat deze gewoon bij AH te koop is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *