I Love… Coconut & Cream body butter

Vandaag heb ik mijn eerste video review voor jullie! Zelf kijk ik ontzettend veel video reviews, met name van Amerikaanse Youtubers en daarom leek het mij leuk om het zelf ook te proberen. Het product dat ik review is de I Love… Coconut & Cream body butter. Kijk je mee? 

Ik hoop dat je het leuk vond om deze video review te zien! Indien jullie dit leuk vinden zal ik in de toekomst zeker nog vaker video reviews gaan doen. Zelf vind ik het altijd erg leuk om een review in video vorm te zien, omdat je dan de mening van de persoon die het product reviewt kunt zien, waar je in sommige reviews de mening van de reviewer nauwelijks terug kunt zien. Nu probeer ik altijd al wel mijn mening te geven in mijn geschreven reviews, maar dit leek me ook leuk om te doen.

Wat vind jij van de I Love… Coconut & Cream body butter? En video reviews; yay or nay?

You may also like

35 reacties

  1. Heel leuk, zo’n video review! Dan kun je tenminste ook de gezichtsuitdrukking van de reviewer zien en dan snap je meteen hoe iets bedoeld is, vind ik altijd handig. Ik heb me meteen geabonneerd (:

  2. Jammer dat die wat tegenvalt, ik heb ook een aantal producten van dit merk gehad en vond die heel erg lekker en fijn! Eerlijk gezegd wilde ik deze ook nog uitproberen, maar nu denk ik niet meer hihi

  3. Leuk zo een review in video vorm. Ik ben echt dol op de geur van kokos, al helemaal in de zomer. Jammer dat deze niet echt naar kokos ruikt, beetje misleidende naam!

  4. Jammer, zeg, dat ‘ie niet zo naar kokos ruikt. Als je een kokos bodybutter koopt, moet ‘ie natuurlijk wel naar kokos ruiken. Ik heb liever een geschreven review, maar ieder zo zijn smaak. Het is ook leuk om het af te wisselen 😀 .

    Xjes Femke

    1. Mijn ervaring is juist dat hij in het begin niet zo lekker ruikt, maar naar een tijdje juist lekkerder wordt op de huid, maar ik geloof dat het heel persoonlijk is hoe een geur zich op de huid ontwikkelt!

  5. Leuk gedaan zo in videovorm! Je mening en reactie komen nu echt over zoals je het bedoelt. Jammer dat hij wat tegenviel, maar wel eerlijk van je dat je dat gewoon benoemt!

  6. Wat jammer van de geur, maar wel leuk dat je het in video vorm doet, ik kijk ook graag videoreviews. Ik hou van kokos geur, maar deze word het denk ik niet. Wel heel leuk filmpje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *