Low Budget Back to School Look

Vandaag heb ik weer een video tutorial voor jullie. Dit keer een budgetproof look voor iedereen die weer naar school gaat. Maar deze look is natuurlijk ook heel geschikt voor als je gewoon graag een low budget look maakt die niet al te opvallend is. Kijk je mee? 

Wat vind jij van de Low Budget Back to School Look? Zou je hem zelf ook maken?

You may also like

41 reacties

  1. Heel mooi gedaan weer 😀 leuk dat je een back-to-school look maakt! Ik vind de combinatie van de oogschaduwen echt prachtig bij je staan 😀 op de eerste dag school doe ik altijd wel meer mijn best dan alle andere.. wanneer ik er gewoonlijk als een zombie bij loop 😛 haha

  2. ja hoor ik zou hem ook zo kunnen maken heel mooi! Btw de makeupsocial app is volgens mij idd alleen nog maar voor de iphone! een vriendin kon hem ook al neit vinden met android

  3. Ik heb ook net het palette gekocht! Ik ben heel benieuwd, meestal gebruik ik geen oogschaduw, maar alleen eyeliner en mascara. Gebruik jij ook een eyeshadowbase/primer? Ik heb die van Essence maar ik ben niet tevreden, het gaat alsnog allemaal in de plooitjes zitten.

  4. Wat een super leuke look heb je gemaakt zeg. Deze look zou ik zelf ook zo dragen als ik naar school zou moeten haha. Echt toevallig ja dat we beiden een back to school look hebben vandaag hihi. liefs x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *