LunatiCK Cosmetics Lip Slick Crypt Cream

Een tijdje terug kon je al een review lezen over het LunatiCK Cosmetics Relic Eyeshadow Palette. Hier was ik erg enthousiast over, maar dit was niet het enige product dat ik uitprobeerde van dit, voor mij, nieuwe merk. Ik bestelde namelijk ook de LunatiCK Cosmetics Lip Slick Crypt Cream en inmiddels is het de hoogste tijd om ook deze te reviewen. Lees snel verder voor mijn review!

LunatiCK Cosmetics Lip Slick Crypt Cream

Hierboven zie je de verpakking. Een fijn detail is dat je de kleur al een beetje ziet door de verpakking. Verder wil ik nog even toevoegen dat ik toen ik deze bestelde dacht dat dit een liquid lipstick was; het werd namelijk als een soort van creamy liquid lipstick beschreven. Mijn idee daarbij was een minder droog product dan dat je bij een normale liquid lipstick gewend bent, maar alsnog met een goede houdbaarheid op de lippen. Je kunt de Lip Slicks echter beter omschrijven als een gloss naar mijn mening.

De applicator zou voor zowel een gloss als liquid lipstick geschikt zijn.

Dan de swatch. De finish is écht niet matte zoals je kunt zien.

Op de foto hierboven draag ik Crypt Cream op mijn lippen. De kleur vind ik mooi. Zoals je kunt zien is de finish erg creamy en glanzend. De geur is trouwens een beetje minty en het product voelt comfortabel en zacht aan op de lippen.

Het duurde best lang om de dekking enigszins fatsoenlijk te krijgen (en nog was het niet volledig dekkend, egaal en streepvrij). Nu moet ik ook zeggen dat ik gepigmenteerde lippen heb, maar ik heb daarnaast ook het idee dat de Crypt Cream té glossy voor mij is. Bij lipgloss krijg ik de dekking namelijk vaak ook niet zoals ik hem wil hebben. Dat is ook een reden dat ik het liefst matte lipsticks of liquid lipsticks draag; die werken gewoon het best bij mij.

Conclusie

Helaas kan ik niet positief zijn over de LunatiCK Cosmetics Lip Slick Crypt Cream. Ik had een soort liquid lipstick verwacht, maar dit is meer een gloss. Het product blijft niet lang zitten. Voordat ik foto’s van mij met Crypt Cream op kon maken (foto’s zijn direct na applicatie gemaakt, omdat de kleur niet mooi blijft bij eten/drinken), moest ik mijn wang alweer schoonmaken. Er was namelijk een haar in het product gekomen en dit had voor een veeg gezorgd. Dat kan deels aan mijn eigen onhandigheid liggen, maar ik irriteerde mij er toch aan.

Kijk als je een fan bent van lipgloss vind je dit misschien nog niet eens zo’n verkeerd product, maar ik heb echt niks meer met gloss. Voor mij is dit in ieder geval geen succes.

Je betaalt €8,95 voor een LunatiCK Cosmetics Lip Slick bij Beauty Bay. Dit is niet duur, maar zelf ga ik er geen kleuren meer bijkopen. De oogschaduws van dit merk vind ik echter wel een aanrader en naar de andere lipproducten (ze hebben ook matte liquid lipsticks) ben ik nog erg benieuwd.

Heb jij al eens iets geprobeerd van LunatiCK Cosmetics? En ben je meer van de gloss of van de matte (liquid) lipsticks?

You may also like

9 reacties

  1. Wat jammer dat hij zo tegenvalt zeg! Het lijkt inderdaad wel meer een soort van lipgloss. Het kleurtje vind ik je wel mooi staan, maar omdat hij best wel veel pigment heeft kan ik me voorstellen dat het gewoon niet fijn is dat hij niks overleeft. Dan zie je zo snel dat hij niet meer mooi zit. Jammer zeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *