LunatiCK Cosmetics Relic Eyeshadow Palette

Ik weet niet of er tegen de tijd dat deze review online komt, al een Beautybay Haul online staat, maar dit oogschaduwpalette was er in ieder geval een onderdeel van. Ze hadden laatst flinke korting bij Beautybay en toen besloot ik om eens een keer wat nieuwe merken uit te gaan proberen. Zo ging ik onder andere voor het LunatiCK Cosmetics Relic Eyeshadow Palette. Lees snel verder voor mijn review!

LunatiCK Cosmetics Relic Eyeshadow Palette

Normaal gesproken heb ik toch stiekem een beetje de neiging om te selecteren op merk wanneer ik bij Beautybay (of een andere webshop met make-up) wil gaan bestellen. Sommige merken zijn immers leuker dan andere. Het nadeel daarvan is alleen wel dat ik daardoor vaak geen leuke nieuwe merken zie. Dit keer wilde ik die juist wel ontdekken en zo kwam ik bij LunatiCK Cosmetics uit.

Dit Amerikaanse merk is volledig vegan en daarnaast ook dierproefvrij. Het is nog niet zo heel bekend, of in ieder geval kon ik niet zo heel veel reviews vinden. Het lijkt ook vooral een alternatieve doelgroep aan te spreken, maar in principe verwelkomt dit merk iedereen, onafhankelijk van je beautyachtergrond.

Mijn interesse in het merk werd vooral gewekt door de geweldige verpakkingen van de oogschaduwpaletten. Deze hebben de vorm van een coffin (grafkist klinkt ook zo lomp haha) en er staat een soort van Ouija bord op. Misschien dat sommigen dit maar naar vinden, maar ik vind het eigenlijk wel cool. Ik houd wel van de supernatural vibe die bij dit palette hoort.

Hier zie je de binnenkant van het palette. Er zit heel handig een spiegel in. Deze heeft de vorm van een vleermuis en ook zitten er veel details aan de binnenkant. Zelf vind ik dit superleuk, omdat je op deze manier blijft kijken. Het palette bevat vijf oogschaduwkleuren, namelijk Elemental, Scripture, Lovelace, Ruins en Ascendant.

Tijd voor de swatches! Ik ben eigenlijk prima tevreden over de pigmentatie. Het zijn ook vrij draagbare kleuren; precies de reden dat ik voor dit palette ben gegaan. Ik weet niet hoe het met jullie zit maar ik heb al zoveel palettes dat ik niet zomaar een nieuwe mag kopen van mijzelf. Ik moet dan wel echt het idee hebben er veel gebruik van te gaan maken.

Voor de look die ik met dit palette heb gemaakt, heb ik gebruik gemaakt van alle kleuren op Ruins na. Deze zou je eventueel kunnen gebruiken in plaats van de eyeliner of bijvoorbeeld bij je waterlijn. De pigmentatie is ook op de ogen prima en ik hoef niet heel veel moeite te doen om met deze oogschaduws te werken. Qua houdbaarheid kan ik verklappen dat ik het LunatiCK Cosmetics Relic Eyeshadow Palette ook op heb gehad naar Ground Zero (een nachtfestival) en hoewel ik mijn make-up nog in het daglicht heb gedaan, zat deze er de volgende ochtend nog prima op.

Conclusie

Ik denk dat het al wel duidelijk is, maar ik ben dus enthousiast over het LunatiCK Cosmetics Relic Eyeshadow Palette. De kleuren zijn mooi en goed gepigmenteerd. Ook ziet het palette zelf er erg leuk uit en blijven de oogschaduws lang zitten. Dit palette kost €25,75 bij Beautybay. Dit is voor zover ik weet het enige Europese verkooppunt. Zelf vind ik hem het geld zeker waard. Het enige kritische punt dat ik zou kunnen noemen is dat de lichtste kleur eigenlijk nog redelijk donker is voor op het wenkbrauwbot. In de bovenstaande look mis ik dit echter niet.

Kende jij LunatiCK Cosmetics al? Wat vind je van het Relic Eyeshadow Palette?

You may also like

9 reacties

  1. De pigmentatie van dit palette is dik in orde en bevat hele mooie tinten. Een heel bijzonder vorm heeft het palette. Vind ik ook wel leuk 🙂

  2. Ik kende dit merk helemaal niet maar wat een gaaf palette zeg! Ik vind het leuk dat er niet zo’n standaard kleuren in zitten, maar wel draagbare tinten. De kwaliteit vind ik er mooi uitzien, zeker bij je ooglook!

  3. Ik kende het merk nog niet, maar wat een mooi en uniek palette! De kleuren zijn inderdaad erg goed gepigmenteerd. Ik ben meteen nieuwsgierig naar de rest van de collectie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *