MAC Chatterbox Lipstick

Van mijn vriend kreeg ik voor mijn verjaardag mijn allereerste MAC lipstick, namelijk Chatterbox! Ik wil hem hier nogmaals heel erg voor bedanken! Ik droomde al een tijdje van mijne eerste MAC lipstick en vandaag laat ik hem aan jullie zien. Lees snel verder voor mijn review! 

Je eerste MAC lipstick moet iets speciaals zijn, dus ik vond het erg lastig om een kleur uit te kiezen die ik wilde hebben. Er zijn zoveel mooie kleuren waar je uit kunt kiezen! Uiteindelijk ging ik voor Chatterbox, omdat ik gek ben op roze en ik graag een wat fellere roze kleur aan mijn stash wilde toevoegen.

MAC Chatterbox lipstick

Chatterbox is een Amplified Creme Lipstick. Deze soort lipstick staat erom bekent creamy en gepigmenteerd te zijn. Ik ben persoonlijk wel van de creamy lipsticks, maar met mijn gepigmenteerde lippen zie ik ook wel graag een goede pigmentatie dus dit leek mij wel wat voor mij.

MAC Chatterbox lipstick label

Wat mij meteen opviel zodra ik de lipstick opende, was het vanille-geurtje dat aan de lipstick zit. De geur is niet te overheersend en daarom vind ik hem wel erg lekker. Pluspunt!

MAC Chatterbox lipstick package

Hier zie je hem dan; de beroemde huls van mijn eerste MAC lipstick. Ik vind de huls een beetje op een kogel lijken. Je ziet trouwens ook meteen dat dit geen budgetproduct is.

MAC Chatterbox lipstick photo

Oké, bereid je maar voor; ik heb namelijk vrij veel foto’s gemaakt en ik was zo enthousiast dat ik er iets meer heb overgehouden dan normaal. Ik vind Chatterbox dan ook echt een plaatje, zowel de huls als de kleur.

MAC Chatterbox lipstick photo complete

Wat een plaatje is deze lipstick toch!

MAC Chatterbox lipstick open

En hier nog even de kleur van iets dichterbij. Ik zal maar eerlijk bekennen dat mijn beautyhartje sneller begint te kloppen elke keer dat ik Chatterbox zie.

MAC Chatterbox lipstick swatch

Swatch-time! Zoals je ziet is de kleur goed gepigmenteerd. Op de foto hierboven lijkt de kleur roze met een vleugje koraal erdoor.

MAC Chatterbox lipstick close up

Maar op mijn lippen lijkt de kleur juist weer felroze. Geen probleem, want deze kleur is precies wat ik zocht.

MAC Chatterbox Lipstick full face

Wauw, full-face knalt Chatterbox er heerlijk uit! Ik vind de kleur echt prachtig, precies het soort kleurtje dat ik zo graag wilde! De lipstick voelt vrij prettig aan op mijn lippen en brengt makkelijk aan. Hij houdt het wel een paar uurtjes vol, maar nadat ik geluncht had was de kleur toch grotendeels verdwenen. Daarna spotte ik iets dat ik wat minder leuk vind; de lipstick was rond de randjes heel iets uitgelopen. Nu gebruik ik eigenlijk nooit lippotlood, dus kan ik dat wel begrijpen, maar de volgende keer ga ik toch iets gebruiken om dit te voorkomen. Het is dus aan te raden om iets van een lippotlood te gebruiken.  Nadat ik de lipstick een dag heb gedragen voelen mijn lippen trouwens wel iets droger aan dan anders. Niet dat mijn lippen meteen erg uitgedroogd waren, maar ik had wel behoefte aan een beetje lippenbalsem.

Tja, ik denk dat ik er niet om heen ga draaien; ik heb een nieuwe favoriete lipstick! Voor €18,50 heb je MAC Chatterbox, dat is misschien niet goedkoop maar ik vind hem zijn prijs dubbel en dwars waard. Je kunt Chatterbox onder andere kopen bij MAC Counters in de Douglas en in de webshop.

Wat vind jij van Chatterbox?

You may also like

50 reacties

 1. Wat heerlijk dat deze naar vanille ruikt! Ik vind de kleur echt prachtig! Jammer dat deze ietwat in de lijntjes trekt. P.s. ik heb je genomineerd voor de Very Inspiring Blogger Award. Alle ins&outs kun je op mijn blog lezen.

 2. Wat een gaaf kleurtje! Hij staat je heel erg mooi! De glittertjes erin vind ik ook zo mooi 🙂
  Vandaag staat trouwens de uitslag van wie het beste artikel heeft op Vanilles!

 3. Ahh wat een prachtige lipstick, hier gaat mijn beautyhartje spontaan sneller van kloppen. Hij staat je ook heel mooi, meid je hebt een goede keuze gemaakt 😀
  liefs x

 4. Ik heb deze ook net gekocht! Echt een prachtig kleurtje!

  En voor de anderen die dit ook zo’n mooie lipstick vinden: je kan deze momenteel op mijn blog winnen 😉

 5. Haha geinig jij had ook een mac lippenstift. En wat is hij gaaf!!! Staat jou ook erg goed! Ik snap ba candy yum yum en jij na deze waarschijnlijk wel waarom er zo’n hype is wat mac lippenstiften betreft! Ze zijn echt mooi! Lief van je vriend trouwens!

 6. Yay! Eindelijk de review. Ik was hier al erg benieuwd naar en wat klinkt die goed. Het klinkt ook erg perfect voor je.. zoals ik al eerder zei, slim vriendje! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *