MAC Creme Cup Lipstick

Een tijdje terug won ik bij Mira een MAC lipstick naar keuze, nogmaals heel erg bedankt! Ik besloot om voor Creme Cup te gaan, aangezien ik die lipstick al heel lang op mijn wishlist had staan en ik vond het tijd worden om hem nu toch eindelijk eens te gaan proberen!

Ik heb al meerdere keren Creme Cup bijna gekocht, maar telkens zag ik nét weer een andere kleur die ik ook heel graag wilde hebben en kocht ik die maar. Gelukkig dacht ik dat toen ik een MAC lipstick naar keuze won niet, want het is wel een hele mooie kleur.

MAC Creme Cup Lipstick

Creme Cup is een Cremesheen lipstick, wat betekent dat het een erg romige lipstick met vrij goede pigmentatie is.

MAC Creme Cup Lipstick package

De lipstick zit in de zwarte huls die we gewend zijn van MAC.

MAC Creme Cup Lipstick colour

De lipstick ziet er zo in de huls uit als een nude pink.

MAC Creme Cup  Lipstick swatch

Geswatched ziet Creme Cup er zo uit. De pigmentatie is zeker niet slecht, maar ook weer niet heel indrukwekkend. Dit ligt natuurlijk ook wel een beetje aan het soort kleur dat deze lipstick heeft.

MAC Creme Cup Lipstick lips

Op mijn lippen ziet Creme Cup er zachtroze en nude uit. Ik moet hem zelf wel opbouwen, aangezien je anders mijn gepigmenteerde lippen er doorheen ziet, maar als je minder gepigmenteerde lippen hebt, heb je daar wellicht minder last van.

MAC Creme Cup Lipstick fullface

Ondanks het feit dat ik Creme Cup wel een beetje op moet bouwen om mijn lippen volledig te bedekken, vind ik het wel een hele mooie kleur. Bij mij blijft hij zo’n 3 uur zitten voordat ik hem weer bij moet werken en na een maaltijd (vettig of niet), moet ik hem sowieso bijwerken. Sinds ik deze lipstick heb, heb ik hem bijna dagelijks op, omdat hij 1) bij bijna elke look past en 2) ik vind hem zo mooi! Creme Cup is dus zeker een nieuwe favoriet van mij geworden en ik voorspel dan ook dat ik hem deze zomer nog heel veel zal dragen.

MAC Creme Cup Lipstick collage

Als je nog opzoek bent naar een geschikte lipstick voor elke dag, kan ik je Creme Cup zeker wel aanraden. De MAC Creme Cup Lipstick kost €19,- en is bij Douglas en MAC te koop (zowel on- als offline). Ik geef toe dat het geen goedkope lipstick is, maar ik vind hem zijn geld zeker wel waard.

Wat vind jij van MAC Creme Cup?

You may also like

39 reacties

  1. Ik vind het een erg mooie kleur! Mooi subtiel 🙂 Zeker niet goedkoop, maar ben toch wel heel nieuwsgierig naar de lipsticks van MAC de laatste tijd.

  2. Ik heb deze ook, dit was mijn eerste mac lipstick. Op mijn lippen staat hij gruwelijk, het benadrukt mijn velletjes 🙁 MAAR de kiko primer hoooo die is top <3 Nu kan ik hem weer dragen 🙂

  3. Ik gebruik de laatste tijd ook mac lipstick; ook ik ben om! Ik vind deze lipstick er heel moisturizing uitzien en jij staar weer beeldig op de foto!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *