MAC Flamingo Park Spring Flock Blush

Laatst bestelde ik de MAC Flamingo Park Spring Flock Blush en daarnaast ook de What I Fancy Blush uit die collectie (en MAC Mehr lipstick). Spring Flock heb ik inmiddels goed kunnen testen (de andere blush nog niet goed genoeg) en omdat het om een LE gaat, leek het mij slim om de review zo snel mogelijk te delen.

De producten uit de Flamingo Park hebben geen hele bijzondere verpakkingen en de prijzen van de producten zijn dan ook gewoon “normaal” zoals we van de permanente MAC producten gewend zijn; €22,50 per blush. Persoonlijk vind ik het wel leuk als een Limited Edition een leuke verpakking heeft, maar de hoge prijzen vind ik wat minder leuk (én het feit dat LE’s soms niet zo mooi bij de rest van mijn stash passen).

MAC Flamingo Park Spring Flock blush

Spring Flock wordt op de MAC site beschreven als een satin blush, maar op de verpakking van de blush staat dat hij matte is.

MAC Flamingo Park Spring Flock blush matte

Ik vind het niet zo handig dat dit niet correct op de site vermeld is. Persoonlijk schrok ik wel even toen ik zag dat de blush matte was, puur omdat ik de matte blushes van MAC vaak nogal pigmenteerd vind; je kunt er prima mee werken, maar op een lichte huid als de mijne, moet je wel heel voorzichtig zijn met het aanbrengen.

MAC Flamingo Park Spring Flock blush colour

De blush heeft een rozige koraaltint. Dit leek mij wel een goede kleur voor de lente en zomer, vandaar dan ook dat ik hem bestelde.

MAC Flamingo Park Spring Flock blush open

Hieronder zie je de swatches van Spring Flock. Ik heb behalve de gewone swatch ernaast ook een wat meer uitgeblende swatch gemaakt, zodat je meer een idee krijgt van hoe de kleur op de wangen uit zal pakken. Mocht je dit vaker willen zien, laat het dan zeker weten!

MAC Flamingo Park Spring Flock blush swatches

De finish is matte, maar toch snap ik wel dat er op de MAC site staat dat de kleur een satin finish heeft; hij voelt namelijk niet aan als een matte kleur. De pigmentatie is erg goed, maar zoals je bij sommige matte MAC blushes nog wel eens last van poederigheid kunt hebben, is dat bij deze blush niet het geval. Ik werd in ieder geval positief verrast.

MAC Flamingo Park Spring Flock blush side face

Natuurlijk heb ik ook foto’s gemaakt van mijzelf met de blush op en ik moet zeggen dat de blush in het echt nog veel mooier is. Het is een perfect kleurtje voor mijn bleke huid. Bij sommige kleuren blush zul je duidelijk kunnen zien dat je een blush draagt, maar deze kleur lijkt vrij natuurlijk. Het zorgt ervoor dat er nét wat leven in mijn gezicht komt, maar ik zie er niet uit alsof ik veel blush draag. Persoonlijk vind ik dit soort blushes wel de mooiste, zeker met een vleugje highlighter erover heen voor een natuurlijke glow.

MAC Flamingo Park Spring Flock blush fullface

Ik denk dat het wel duidelijk is dat ik enthousiast ben over de MAC Flamingo Park Spring Flock Blush. Hoewel de blush goed gepigmenteerd is, kan ik hem ook voor mijn lichte huid subtiel genoeg aanbrengen, met een mooi en subtiel resultaat. Dit is precies wat ik nog zocht voor de lente en zomer!

Aangezien ik What I Fancy ook heb gekocht en dit ook een LE is, zal ik ook daar zo snel mogelijk een review van online zetten. Ik hoop dat ook dat kleurtje perfect zal zijn voor de lente en zomer, maar daar lees je binnenkort dus meer over.

De MAC Flamingo Park collectie is al vanaf vorige week te verkrijgen via de webshop en vanaf 5 maart ook in de winkel te koop. Terwijl ik deze review schrijf, zijn alle blushes weer bijgevuld op de site, dus ik verwacht dat je Spring Flock wel moet kunnen scoren als je daar interesse in hebt.

Wat vind jij van Spring Flock? Ga jij iets kopen uit de MAC Flamingo Park collectie?

You may also like

25 reacties

  1. Hij is echt mooi subtiel op je wang. Fijn dat het geen poederig gevoel geeft. De pigmentatie is zeker erg goed. Ik zelf ben ook dol op een mooie verpakking als ik kan kiezen.
    Daarom vind ik The Balm en Benefit zo leuk.

  2. Wat een mooi subtiel kleurtje! Ik heb de collectie nog niet in de winkel gezien want ik heb hier geen Mac store in de buurt (en dat is maar goed ook) de producten uit de collectie vind ik sowieso erg mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *