MAC Flamingo Park What I Fancy Blush

Zondag reviewde ik al de MAC Flamingo Park Blush in Spring Flock en vandaag is het de beurt aan What I Fancy. Ook dit leek mij echt een lentekleurtje en daarom heb ik hem dan ook besteld. Welke van deze twee blushes spreekt mij het meest aan? Ik vertel het je in mijn review!

Over de verpakking kan ik heel kort zijn; die is net als bij Spring Flock gewoon zoals de standaard MAC verpakkingen.

MAC Flamingo Park What I Fancy Blush

Toen ik de blushes Spring Flock en What I Fancy binnenkreeg, schrok ik eigenlijk wel een beetje; zo op het oog lijken de kleuren toch wel aardig veel op elkaar en ik dacht even dat ik per ongeluk twee keer dezelfde had gekregen. Gelukkig bleken ze niet precies dezelfde kleur te hebben uiteindelijk, maar als ik eerlijk ben, denk ik niet dat je ze allebei nodig hebt.

MAC Flamingo Park What I Fancy Blush packaging

Voordat ik de blushes uitprobeerde, was ik bang dat Spring Flock een beetje de mindere van de twee zou zijn en dat What I Fancy geweldig zou zijn.

MAC Flamingo Park What I Fancy Blush info

Waarom ik dacht dat What I Fancy mij meer aan zou spreken? Omdat deze blush wél een satin finish heeft, waar Spring Flock matte is.

MAC Flamingo Park What I Fancy Blush open

MAC Flamingo Park What I Fancy Blush moet volgens de beschrijving een abrikooskleurtje zijn en daar ging ik ook een beetje vanuit. Toen de blush binnenkwam, vond ik hem er echter wel erg roze uitzien. Jammer.

MAC Flamingo Park What I Fancy Blush swatches

Hier zie je What I Fancy geswatched. Ik zal hieronder even een collage plaatsen, zodat je zowel What I Fancy als Spring Flock naast elkaar geswatched kunt zien.

MAC Flamingo Park Blush comparison

Zoals je kunt zien liggen de kleuren niet heel ver uit elkaar. Je hebt ze zeker niet allebei nodig, maar What I Fancy is wel een stuk rozer dan Spring Flock. Persoonlijk vind ik Spring Flock meer een lentekleur dan What I Fancy, aangezien ik graag iets meer peach in mijn blush toevoeg in dat seizoen.

MAC Flamingo Park What I Fancy Blush side

Hier zie je mij met What I Fancy op. Net als Spring Flock valt deze blush vrij subtiel aan te brengen. Toch vind ik de kleur nét iets minder mooi en natuurlijk dan bij Spring Flock.

MAC Flamingo Park What I Fancy Blush fullface

MAC Flamingo Park What I Fancy Blush is een prima blush; de kwaliteit is goed en de kleur is ook  mooi, alleen moet ik toch toegeven dat ik deze niet opnieuw zou hebben gekocht. MAC Spring Flock spreekt mij toch meer aan en ik heb dan ook zo’n vermoeden dat ik die blush het meest ga dragen van deze twee.

MAC Flamingo Park What I Fancy Blush kost €22,50 en is wanneer ik dit schrijf nog gewoon te verkrijgen in de webshop van MAC. Mocht je deze blush graag willen hebben, dan kan ik je aanraden om niet te lang te wachten, aangezien het om een Limited Edition gaat.

Wat vind jij van What I Fancy?

You may also like

23 reacties

  1. Flamingo Park What I Fancy wat een leuke naam hopelijk dat je het niet jammer vind dat je hem hebt gekocht omdat MAC Spring Flock je toch meer aanspreekt. De kleuren lijken idd op elkaar ik denk dat Flamingo mij beter zal staan dan de peach tint. 🙂

  2. De blushes lijken inderdaad wel op elkaar, dat had ik niet verwacht. Toch vind ik Spring Flock net wat mooier dan deze (ookal is deze natuurlijk ook mooi). Hoop dat je van deze ook veel plezier gaat beleven, ondanks dat je spring flock zelf ook mooier vindt.

  3. Ze lijken best wel op elkaar inderdaad! Maar vind ze toch wel mooi hoor. Uiteindelijk zal je ze beiden wel gaan gebruiken denk ik 🙂 misschien gemixt zelfs.

  4. Hmmm op je wangen zie ik de blush nauwelijks. Balen dat de kleur niet is waarop je hoopte!

    Ik wil zelf ook graag een MAC blush, blijven die lang zitten?

    1. Bij mij blijven ze eigenlijk wel de hele dag zitten, maar als ik overdag al blush op had en ‘s avonds nog wegga, breng ik meestal nog wel even een klein laagje aan ter verfrissing van de kleur. Ik denk dat het per huidtype wel kan verschillen, maar mijn huid is gecombineerd en daarbij blijft het dus wel goed zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *