MAC Girl About Town lipstick

Een tijdje terug won ik op de blog van de lieve Bianca een MAC lipstick, namelijk Girl About Town. Nogmaals heel erg bedankt Bianca! Inmiddels heb ik de lipstick natuurlijk uitvoerig voor jullie getest en is het vandaag tijd voor de review. Kijk je mee?

Zoals ik gewend ben van de MAC lipsticks komt ook Girl About Town veilig verpakt in een zwart kartonnen doosje. Stiekem bewaar ik mijn lipsticks eigenlijk altijd in deze doosjes, omdat ik het als extra bescherming zie en ik erg zuinig ben op de vaak wat duurdere producten die zo verpakt worden.

MAC Girl About Town lipstick

Girl About Town is een Amplified Creme lipstick. Dit is mijn tweede MAC lipstick met deze finish; Chatterbox heeft namelijk ook een Amplified Creme finish. Dit soort lipsticks staan erom bekend dat ze een goede pigmentatie hebben, maar ze zijn een stuk minder uitdrogend dan een matte lipstick, omdat ze creamy zijn.

MAC Girl About Town lipstick label

Laten we nu snel gaan kijken naar de prachtige, felle kleur van de lipstick!

MAC Girl About Town lipstick open

Wauw! Toen ik deze kleur zag werd ik op slag verliefd.

MAC Girl About Town lipstick standing

Het is een vrij gewaagde kleur, maar daar ben ik niet bang voor, zeker niet omdat het een roze kleur is en ik tot nu toe nog geen enkele roze lipstick tegen ben gekomen die mij totaal niet staat. Misschien ligt dat wel aan de roze ondertoon van mijn huid, want hele warme lipsticks (bijv. oranje) staan mij dan weer helemaal niet.

MAC Girl About Town lipstick swatch

Bij het swatchen knalt het pigment mij meteen tegemoet.

MAC Girl About Town lipstick close-up

En op mijn lippen ziet de lipstick er net zo fel uit in de close-up als op de swatch. In eerste instantie dacht ik dat dit een beetje een fuchsia kleurtje was, maar deze kleur heeft toch nog nét iets extra’s dat ik niet goed kan plaatsen.

MAC Girl About Town lipstick full-face

Full-face is de kleur iets minder heftig maar nog steeds lekker fel. Ik vind het een mooie kleur! Het is wel iets dat je mooi moet vinden en dat bij je moet staan, maar als hij bij je staat is hij wel erg mooi. Wat mij trouwens heel erg opviel bij deze lipstick is dat hij lang blijft zitten. Bij mij blijft hij zo’n zes uur zitten en dan kan ik gerust tussendoor wat drinken en ook eten ging prima. Daarnaast doet deze lipstick mij een beetje aan lip stain denken, omdat hij wel in de kleur van mijn lippen lijkt te trekken.  Nadat ik de lipstick heb gedragen heb ik wel behoefte aan lippenbalsem, maar dat kan er ook mee te maken hebben dat mijn lippen op het moment vrij droog zijn.

Ik was zo lucky dat ik deze MAC Girl About Town lipstick won, maar als je hem zelf ook aan wil schaffen kan dat ook gewoon. Hij is verkrijgbaar bij onder andere de MAC counters bij Douglas en in hun webshop. Helaas is de prijs wel met €0,50 verhoogt en kost hij nu €19,- wat alsnog een goede prijs is voor zo’n fijne lipstick, maar ik hoop niet dat MAC doorgaat met het verhogen van de prijzen van haar producten.

Wat vind jij van Girl About Town?

You may also like

42 reacties

  1. Wat een prachtige tint! Ik vind dit echt een ‘Kirsty-kleurtje’. Tof dat je deze hebt gewonnen! Veel plezier ervan! Psst, wil je nog een keer kans maken op een toffe winactie: ik geef 10 nagellakjes weg.

  2. Veronique heeft deze kleur ook! Ik vind hem echt super mooi bij je staan! 🙂
    Deze roze kleur vind ik ook veel draagbaarder dan bijvoorbeeld Candy Yum Yum! 🙂

  3. Super mooi fuchsia! Goed gepigmenteerd en staat je dan ook prachtig ^^ verder heb ik al best wat fuchsia lippenstiften, dus ik ben niet zo snel geneigd om een nieuwe te halen xD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *