MAC Kelly Osbourne Bloody Brilliant eyelook tutorial

Vandaag is het tijd voor mijn allereerste eyelook tutorial! Ik heb dit nog niet eerder gedaan, dus excuses dat het nog niet perfect is. Ik heb voor de look de Bloody Brilliant quad gebruikt dat ik gisteren reviewde. Kijk je mee? 

Ik hoop dat je het leuk vond om te zien hoe ik deze ooglook maak! Ik besef me heel goed dat de Bloody Brilliant quad behoorlijk Limited Edition is en de meesten van jullie het waarschijnlijk niet hebben/zullen kunnen bemachtigen. Toch moest ik deze look gewoon maken; ik ben nu eenmaal gek op deze quad en vind het zonde om hem dan niet erbij te pakken. De kleur Shadowy Lady is de enige kleur die ook in het permanente assortiment van MAC zit. Als je die heel mooi vind kan je die dus aanschaffen en verder kan je natuurlijk gewoon kleuren gebruiken die op de kleuren die ik gebruikt heb lijken.

Wat vind jij van mijn ooglook?

You may also like

41 reacties

 1. Leuk om te zien! Je doet het niet slecht voor een eerste keer hoor! 😉 Misschien tussen door nog iets vaker praten, anders vallen er zo van die stiltes. Geen commentaar hoor, gewoon een tip voor een volgende video!

   1. Geslaagd filmpje voor een eerste keer! Als je het lastig vindt om de tijd vol te kletsen, zou je er eventueel een muziekje onder kunnen zetten. Het is zo’n mooi palette! Je hebt een prachtige draagbare en natuurlijke look gemaakt 🙂

    1. Bedankt voor de tip! Ik zal eens kijken wat voor mij het beste werkt 🙂 Ik vind het nu nog wel lastig om Ên me te concentreren op mijn make-up Ên op het praten haha!

 2. Leuk dat je er een filmpje van hebt gemaakt meid! Ik ben ook do op dit palette, gebruik heb nu al iedere dag <3 De look vind ik ook erg mooi, een heerlijk palette waar je eindeloos mee kunt combineren, ik ben fan! heb je weleens de blendingkwast van de Hema geprobeerd? Super cheap en blend je kleuren in de arcadeboog nog iets mooier uit 🙂

  1. Ik ben ook gek op dit palette! <3 Haha wat grappig dat je het daar over hebt, ik heb er daar wel ÊÊn van namelijk, maar gebruik meestal mijn kwasten van Real Techniques 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *