MAC Kelly Osbourne Bloody Brilliant Eyeshadow Quad

Wat een drama afgelopen week met de nieuwe Sharon en Kelly Osbourne MAC collectie zeg! Online was ik er te laat bij en toen ik zaterdag al vroeg bij de Douglas stond ontdekte ik dat er ook nog eens bijzonder weinig exemplaren van de producten per counter waren. Toch heb ik wat gescoord en vandaag lees je de review daarvan! 

Eigenlijk ging ik naar de MAC counter in de Douglas omdat ik graag Kelly’s blush Cheeky bugger wilde, maar helaas hadden ze daar maar één exemplaar van en was iemand anders me voor. We waren maar met ongeveer tien man in het begin, dus eigenlijk ging ik er vanuit dat ik hem wel zou kunnen meenemen, maar helaas niet dus. Ook de lipsticks gingen extreem snel en omdat de oogschaduw quad van Kelly mij ook wel aansprak (én omdat ik het dus echt vertik om op zaterdag voor niks vroeg in het centrum te zijn), besloot ik die mee te nemen. Ik moest dat echt binnen een paar seconden beslissen want alles was binnen een paar minuten al verdeeld. Ik snap dat Limited Edition’s limited zijn, maar dit was wel erg extreem en ik hoop dat MAC de volgende keer wat meer exemplaren beschikbaar stelt.

MAC Kelly Osbourne Bloody Brilliant Eyeshadow Quad

Ik besef me heel goed dat ik echt een lucky bastard ben dat ik deze quad nu in mijn bezit heb. De verpakking vind ik erg mooi, ook al is hij simpel. Ik houd wel van de lila kleur en ik vind het leuk dat Kelly’s handtekening op het doosje staat.

MAC Kelly Osbourne Bloody Brilliant Eyeshadow Quad open

Ook op het paletje zelf staat Kelly’s handtekening en de quad heeft in plaats van de gebruikelijke zwarte rand nu een mooi, lila randje.

MAC Kelly Osbourne Bloody Brilliant Eyeshadow Quad colours

Hier zie je de oogschaduws wat beter. Van links naar rechts van boven naar beneden heten ze: Spoonful of Sugar (veluxe pearl finish), Tickety Boo (satin finish) , Fizzy Rose (satin finish) en Shadowy Lady (matte finish). Enkel Shadowy Lady is ook in het vaste assortiment van MAC opgenomen, de andere drie kleuren zijn dus Limited Edition.

MAC Kelly Osbourne Bloody Brilliant Eyeshadow Quad swatches

Swatch-time! De swatches zien er prima uit. Wel moet ik hierbij zeggen dat Tickety Boo echt een kleur is die je moet opbouwen en die niet meteen superveel kleur afgeeft.

MAC Kelly Osbourne Bloody Brilliant Eyeshadow Quad close-up look

Hier zie je een close-up van de look die ik heb gemaakt door alle kleuren in dit palette te gebruiken. Ik moet zeggen dat de foto het resultaat lang niet zo goed weergeeft als het eruit ziet.

MAC Kelly Osbourne Bloody Brilliant Eyeshadow Quad full-face look

Hier een full-face foto waarop ik de look draag. Hier kun je het resultaat eigenlijk nog beter zien dan op de close-up foto.

Ik denk dat je het al wel kunt raden, maar ik ben superblij dat ik het MAC Kelly Osbourne Bloody Brilliant Eyeshadow Quad heb kunnen bemachtigen. Het is echt een limited Limited Edition item en dat maakt het wel heel bijzonder dat ik hem heb. Over de kwaliteit ben ik ook erg tevreden. Ik weet alleen nog niet of ik nu vaker MAC quad’s ga kopen, aangezien ik vier kleuren voor de  €39,50 die ik hiervoor betaalde toch vrij prijzig vind als ik het vergelijk met bijvoorbeeld de prijs van een Too Faced palette waar je dan maar liefst negen kleuren in hebt zitten. Misschien als MAC weer met een bijzondere Limited Edition komt, wie weet! Het palette was verkrijgbaar in de webshop en is sinds zaterdag ook te koop bij de MAC counters, maar ik ben bang dat hij nu overal al uitverkocht zal zijn.

Wat vind jij van het Bloody Brilliant Eyeshadow Quad? En heb jij nog iets uit de Sharon en Kelly Osbourne collectie van MAC gescoord?

P.S. Morgen komt er een video tutorial (mijn eerste) online met deze quad!

You may also like

56 reacties

 1. Wat gaaf dat je deze hebt gescoord! Ik snap er ook niks van dat ze zo weinig items overal hebben ik wilde graag Kelly Yum Yum maar is helaas niet gelukt x

 2. Wat heb je geluk gehad dat je dit mooie oog palette hebt kunnen bemachtigen. Het is je ook gegunt, ik weet inmiddels ook gek jij bent op het merk MAC en oog palette.

  Ik vind het hele mooie subtiele kleuren. De look staat je erg mooi!

 3. Wauw, wauw en nog eens wauw. Ik zit hier wel een beetje jaloers te zijn hoor hihi. Wat een onwijs prachtig palette. Zo fijn dat je hem hebt weten te bemachtigen, geniet van je mooie nieuwe palette <3

 4. Wat goed dat je toch nog iets van de collectie hebt kunnen bemachtigen ! Ik vind het palette erg mooi en de kleuren zijn prachtig ! Ik ben benieuwd naar je video met het palette ! X

 5. Ik ben het helemaal met je eens! Wat een drama deze collectie. ik heb donderdag veel op de site gekeken, 5 minuten niet en alles was al bijna weg. Ik had ook mijn zinnen op de blush van Kelly gezet maar helaas, weg! Ik heb nog wel de skinfinish van Sharon weten te bemachtigen, die sprak mij meer aan dan die van Kelly. Verder had ik zelf het quad van Sharon al waar ik heel blij mee ben, ik vind deze van Kelly ook erg mooi, staat je goed!

 6. De verkrijgbaarheid van deze collectie is ‘dramatisch’ te noemen. Ook las ik op een ander blog dat ‘ie er al twee weken eerder was dan gepland. Een ‘lucky bastard’ ben je zeker!! 🙂 Wat een prachtig palette. JE hebt er ook een mooie look mee gecreëerd. Veel plezier ervan!

 7. Hele mooie kleuren en een mooie look heb je weer gemaakt meis! inderdaad jammer dat je de blush mis liep! dat had ik laatst ook met een MAC product! (dat was alleen geen LE en die heb ik nu toch;) )

 8. Wat een prachtig palet! Ik vind het zo jammer dat ik niks heb kunnen scoren.. Ik wilde ook een blush, maar helaas. Ze komen ook niet nog voor een tweede keer binnen zeker?

 9. “Limited” bij MAC is inderdaad wel extreem limited! Als ik echt iets wil, ga ik op voorhand langs en vraag ik of ze eentje voor mij aan de kant willen leggen. Meestal hebben ze de collectie al een paar dagen eerder in hun lades liggen. En dan kan je op de dag zelf op het gemak naar de kassa gaan en onmiddellijk afrekenen 🙂 De kleuren staan je a propos heel goed!

 10. Wow, zeg, dat dat nou zo populair is! Ze hadden inderdaad wel meer exemplaren beschikbaar mogen stellen. Tjee, wel geluk dat je nu toch een mooi palette hebt! 😀 Hij ziet er heel mooi uit en je hebt er ook een hele mooie look mee gemaakt. Toch wel speciaal om dan zo’n palette in je bezit te hebben, ook 😀 . Wel prijzig, maar het wel waard.

  Xjes Femke

 11. Wat een mooie quad zeg, ik vind de kleuren heel mooi voor een mooie dagelijkse look, of gewoon een mooie shadow eyes. Ik ben heel erg benieuwd naar je filmpje over de ooglook! leuke en fijne review!

 12. Super mooi palette! Maar voor mijn huid denk ik toch te licht. Bizar dat er bij jou zoveel mensen in de rij stonden! Ik stond namelijk te wachten bij de Bijenkorf in Rotterdam met 1 vrouw voor me en verder niemand! Dus ik heb wel kunnen kopen wat ik wilde, kelly yum yum en peaches and cream blush. Na openingstijd werd het wel iets drukker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *