MAC Lovecloud Powder Blush

MAC blushes hebben voor mij een heel hoog verzamelgehalte en ik vind het dan ook leuk om mijn collectie uit te breiden. Een tijdje terug (lees: toch ruim een maand geleden) bestelde ik de MAC Lovecloud Powder Blush en inmiddels is het eindelijk tijd voor mijn review!

De verpakking is net zoals bij de andere MAC Powder Blushes uit het vaste assortiment; zwart en vrij simpel, maar toch heeft het iets waardoor het leuk wordt om er een heleboel naast elkaar op een rij te hebben in je collectie.

MAC Lovecloud Blush

Je krijgt 6 gram aan product, zoals eigenlijk altijd het geval is met de MAC Powder Blushes. Een hele prima hoeveelheid die je als je net als mij veel blushes hebt,waarschijnlijk nooit opkrijgt.

MAC Lovecloud Blush packaging

Lovecloud is een blush waar ik eigenlijk maar weinig bloggers en Youtubers over hoor, wat ik eigenlijk niet had verwacht, aangezien dit wel echt een mooie en draagbare kleur is. Ik zag Lovecloud voor het eerst toen ik hem in mei vlak voor de Beautygloss Party swatchte in de Bijenkorf en ik was opslag verliefd op Lovecloud. Toen kocht ik hem niet, maar ik besloot al meteen dat ik hem zal gaan kopen en dat heb ik zoals je inmiddels al weet dus ook gedaan.

MAC Lovecloud Blush open

MAC Lovecloud Powder Blush heeft een satin finish. 

MAC Lovecloud Blush swatch

De pigmentatie van Lovecloud is goed, maar toch blijft het een lieve roze kleur. Ik denk dat dit vooral op de wat lichtere huidjes erg mooi staat.

MAC Lovecloud Blush side

Hier zie je mij met Lovecloud. Ik vind het echt een mooie kleur. Wel moet ik hem voorzichtig aanbrengen, aangezien de pigmentatie dus erg goed is.

MAC Lovecloud Blush fullface

Bij het aanbrengen moet je misschien voorzichtig zijn als je net als mij vrij bleek bent, maar als Lovecloud eenmaal aan is gebracht heb je ook wat. Of de kleur heel uniek is? Nee, dat niet, maar ik denk dat dit voor de echte blushjunkies onder ons ook niet zoveel uitmaakt. Voor mijzelf vind ik dit niet erg, omdat ik toch wel het meest houd van roze blushes en al verschilt een kleur maar een heel klein beetje, voor mij is dat genoeg verschil om een look te maken of te breken. Tja, ik kan de MAC Lovecloud Powder Blush dus wel aanraden, omdat het gewoon een hele mooie blush is, al is de kleur heel uniek.

Ik bestelde Lovecloud in de webshop van Douglas. Let op: er zijn twee kopjes met “powder blush” waar je op kunt klikken en Lovecloud zit in de tweede waar maar vier tinten bij horen. Lovecloud kost €22,50.

Wat vind jij van MAC Lovecloud Powder Blush?

You may also like

31 reacties

  1. Mooie kleur blush. Fijn dat je weer kunt toevoegen aan je verzameling. En ook fijn dat het pigment heel erg goed is. Hopelijk heb je fijne feestdagen gehad. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *