MAC Mineralize Blush Just A Wisp

Al een hele tijd wilde ik graag nog wat meer van de MAC Mineralize Blushes proberen en sinds het moment dat ik een swatch maakte van Just A Wisp in de Douglas, bleef deze kleur toch door mijn hoofd spoken. Uiteindelijk bestelde ik hem dan toch en inmiddels is het tijd voor de review!

De blush komt verpakt in een zwart, classy MAC doosje.

MAC Mineralize Blush Just A Wisp

Je krijgt 3.2 gram blush, wat eigenlijjk niet zo heel veel is in vergelijking met de 6 gram die je voor de iets goedkopere MAC Powder Blushes betaald. Toch heb ik niet het idee dat Just A Wisp snel op zal gaan.

MAC Mineralize Blush Just A Wisp packaging

De verpakking van de blush zelf vind ik er op zich niet verkeerd uitzien, maar ik vind hem niet heel makkelijk open te maken.

MAC Mineralize Blush Just A Wisp open

MAC Mineralize Blush Just A Wisp heeft een hele lieflijke roze kleur in de pan en hij is vrij licht, waardoor ik denk dat hij vooral op lichte huidjes mooi staat.

MAC Mineralize Blush Just A Wisp swatch

De blush is erg shimmery en heeft een koele, bijna metallic-achtige glans. Bij deze blush heb je absoluut geen extra highlighter nodig!

MAC Mineralize Blush Just A Wisp closeup

Ook op mijn wangen is de blush erg koel. Aan de ene kant vind ik juist wat warmere blushes in de lente/zomer wel mooi, maar Just A Wisp heet iets liefs waardoor ik hem toch ook wel heel mooi vind. Daarnaast is hij handig voor op luie dagen wanneer ik geen zin heb om de extra stap te zetten om highlighter op te doen.

MAC Mineralize Blush Just A WIsp fullface

Tja, eigenlijk kan ik heel kort zijn over Just A Wisp: ik vind het een hele mooie blush én highlighter in één. De prijs is misschien vrij hoog en je krijgt niet heel veel gram product, maar met een kleine dip heb ik zelf al genoeg product voor mijn wang, dus ik denk dat je er zeker wel lang mee kunt doen. Voor op een donkere huid lijkt deze kleur mij iets minder geschikt, omdat hij zo superkoel roze is en hij kan dan misschien wat grauwig overkomen. Wel heeft hij een goede shimmer die hem geschikt maakt als highlighter voor huidskleuren waarop hij als blush wegvalt.

Ik ben zelf in ieder geval erg blij dat MAC Mineralize Blush Just A Wisp nu eindelijk aan mijn collectie heb kunnen toevoegen. Hij is te koop bij MAC en Douglas voor €24,50. (Ter vergelijking de MAC Powder Blushes kosten €22,50.) Ik bestelde hem zelf in de webshop van Douglas. Mocht je nog aanraders hebben voor andere MAC Mineralize Blushes, laat het dan zeker weten in de comments!

Wat vind jij van Just A Wisp?

You may also like

34 reacties

  1. Wat een schattige kleur, zeker bij de swatch. Blush en highlighter in één dat is erg handig. Dat kan ik mij goed voorstellen dat op een donkere huid het iets minder geschikt lijkt. Dat probleem heb ik vaker. 😉

  2. Ik draag echt nooit blush, ik weet ook niet wat ik er mee aan moet, heel vaak zie het het bij mensen en dan denk wow het voegt wel echt wat toe maar op mijn gezicht.. mwah.
    Deze staat je echt prachtig, hele mooie foto’s ook!

    1. Ik heb al sinds eind januari een nieuwe camera, dus ik denk niet dat het daar aan kan liggen! Misschien dat het aan de instellingen ligt, want ik speel daar wel mee de laatste tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *