MAC Powder Blush Melba

Al een hele tijd wilde ik graag weer een keer een nieuwe MAC blush aanschaffen, maar telkens kwam het er niet van. Ondertussen durf ik te bekennen dat ik in een blush-fase ben beland en laatst bestelde ik dan ook een MAC blush. Ik koos een beetje impulsief voor Melba en vandaag vertel ik je of dit een goede keuze is geweest!

In eerste instantie moest ik niets hebben van Melba, aangezien deze blush mij toch vrij oranje leek voor mijn huidskleur. Waarom ik hem dan toch heb gekocht? Omdat ik laatst in mijn stash keek en zag dat deze voor zo’n 90% uit koele, roze kleuren blush bestaat en daar mag best wat meer variatie in komen.  Ik besloot dat ik hem als hij mij niet zou staan, ik hem gewoon zou combineren met een andere blush.

MAC Powder Blush Melba

Hier zie je Melba in de verpakking. Je krijgt 6 gram aan product. Ik  moet zeggen dat ik dat een goede hoeveelheid vind, aangezien ik mijn andere MAC blushes ook nog steeds niet op heb.

MAC Powder Blush Melba package

Melba heeft net als de andere MAC Powder Blushes een simpele, zwarte verpakking. Je kunt het chic vinden of niet, maar ik merk wel dat ik heel hebberig word van het feit dat de verpakkingen hetzelfde zijn bij de blushes; dat maakt dat ze er “mooi” uitzien als je ze op een rijtje legt samen.

MAC Powder Blush Melba open

Zo in de pan vind ik de blush er niet té oranje uitzien, maar laten we snel gaan kijken of dat bij de swatches ook zo is.

MAC Powder Blush Melba swatch

Oei, de swatch vind ik wel vrij oranje! Toen ik dat zag maakte ik mij wel even zorgen. De blush is trouwens matte en zoals je kunt zien goed gepigmenteerd.

 

MAC Powder Blush Melba side of face

Toen ik de blush eenmaal had aangebracht (wat trouwens wel met beleid moet vanwege de goede pigmentatie), was ik om heel eerlijk te zijn verbaasd. Hij staat mij gewoon prima!

MAC Powder Blush Melba fullface

Ik ben erg blij dat ik Melba toch heb aangeschaft, want wat is het een prachtige blush zeg! MAC Powder Blush Melba geeft een hele natuurlijke warmte aan mijn gezicht. Ik vind het wel erg mooi. Dit wordt zeker wel een favoriet!

Als je nog opzoek bent naar een mooie, zachte perzikkleurige blush, kan ik je Melba zeker aanraden. Het enige waar je op moet letten is dat je je kwast wel even af moet tikken, voordat je hem aanbrengt, aangezien hij wel iets poederig is. (Ik doe dit altijd al bij mijn blushes, dus dit is voor mij geen punt.) MAC Powder Blush Melba is te koop bij MAC en Douglas, beiden hebben zowel online als offline winkels.

Wat vind jij van Melba?

You may also like

53 reacties

 1. Wat een prachtig kleurtje! Ik denk dat dit echt de perfecte blush voor jou is! Jammer dat hij iets te poederig is! Maar ach, als dat het enige is! 😉

 2. Hij is mooi! Ik wil nog steeds eens ene blush van MAC hebben, maar voorlopig zit ik nog aan mijn oude doosje blush vast. Hij moet eerst op zijn voordat ik voor een nieuwe ga. Het kleurtje staat je goed.

 3. Deze kleur zag ik laatst voorbij komen en ik vond hem toen al erg mooi. Ook nu weer ben ik enthousiast. Een fijne en alledaagse kleur!
  XOXO esmee

 4. deze kleur staat je erg goed, en is zeker niet te oranje vind ik….hij is heel erg mooi en heeft echt een natuurlijke uitstraling om zo te zien…

 5. Hij staat je inderdaad heel mooi en lijkt helemaal niet te oranje! En ik snap je hebberig-heid bij MAC verpakkingen. Ik vind het ook fantastisch om een hoop producten in dezelfde verpakking naast elkaar te zien; het doet iets met een mens 🙂

 6. Ik vind de kleur erg mooi! Zelf heb ik pas mijn blushes van MAC verkocht ik gebruikte ze nooit en vond dat zonde, pak toch vaker een budget blush x

 7. Deze kleur staat jou inderdaad prachtig! Ik vind ‘m heel natuurlijk ogen. Volgende week ga ik naar China. Hopelijk kan ik daar wat producten van MAC scoren tegen een wat lager tarief dan hier in Nederland.

  1. Ik ben benieuwd of het je gaat lukken, ik heb geen ervaring met het shoppen van MAC in het buitenland dus ik zou het niet weten! Veel plezier in China alvast! 🙂

  1. Ik denk het haast wel! Volgens mij is dit wel zo’n blush die bij veel mensen mooi staat. Je zou trouwens ook kunnen vragen of ze hem bij een MAC counter bij je aan willen brengen, dan kan je het meteen goed zien 🙂

 8. Ik heb ‘m ook al een hele tijd en vind het echt een prachtige kleur! Met mijn zeer lichte huid is het een perfecte ‘gezonde gloed’ voor in de winter. In de zomer gebruik ik deze minder vaak omdat ik dat liever iets gebruik met shimmers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *