MAC Snowball Face Bag Gold

Een tijdje terug kreeg ik van Jeff een heel lief cadeautje, namelijk de MAC Snowball Face Bag Gold. Deze set bevat een kwast, tasje en de highlighter Whisper of Gilt. Vandaag laat ik je zien wat ik van deze set vind! Is de highlighter een beetje naar mijn smaak of juist niet?

MAC Snowball Face Bag Gold

De producten komen verpakt in een leuk tasje met pailletten erop. Handig voor een aantal make-up producten, maar voor een nachtje weg heb ik stiekem wel een iets grotere tas nodig haha.

Hierboven zie je de producten die in de Face Bag zitten. Een highlighter die er alleen al in de verpakking mooi uitziet en een bijpassende kwast. De kwast voelt zacht aan en gebruik ik ook om het product mee aan te brengen.

Het pronkstuk uit de set is toch wel de highlighter; Whisper of Gilt. Het patroontje in het product is alleen al leuk.

Hierboven zie je Whisper of Gilt geswatched. Door de gouden shimmers vind ik dit een erg mooi product. Zelf houd ik meer van goud dan zilver en deze highlighter ligt daarom goed in mijn straatje.

Ik vind het altijd lastig om highlighter mooi op foto’s vast te leggen (op bewegend beeld gaat dat toch al wat makkelijker), maar hier nog even een foto waarop ik de Whisper of Gilt draag. Ik vind het een hele mooie higlighter en ben erg blij dat ik deze set gekregen heb. Zelfs de kwast gebruik ik met veel plezier. Hij is nÊt iets kleiner dan mijn andere highlighter kwast en daardoor vindik hem iets fijner.

Conclusie

Het enige minpunt dat ik kan bedenken voor deze set is dat dit een Limited Edition is. Ze staan nu ik dit schrijf nog wel op de site, maar voor hoelang nog durf ik niet te zeggen. Daarnaast is kost de set â‚Ŧ49,50 en dat is ook niet heel goedkoop. Wel heb ik mijn vriend een kortingscode van 10% laten gebruiken en als het goed is heb je die als je vaker bij MAC besteld ook in je mailbox gehad. Dat scheelt toch weer iets!

Wat vind jij van de MAC Snowball Face Bag Gold?

You may also like

14 reacties

  1. Wauw wat een mooie set, ik vind het patroon op de kwast echt prachtig. Helaas vind ik het net iets te duur, zeker aangezien ik bijna nooit highlighter gebruik! 🙂

  2. Hi! Wonderful! Nice to read such a nice beauty-stuff! This weekend I hadt to think about all kinds of Titanschrauben …terrible…so now i need a bit girly-stuff 😀 😀 😀 :))) Thank you and best wishes! Lena ;)<3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *